Προφανώς είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει καμία από τις δύο πλευρές. Εκτός αυτού, δεν πρόκειται για παρεξήγηση, imo πάντα.
Printable View
Προφανώς είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει καμία από τις δύο πλευρές. Εκτός αυτού, δεν πρόκειται για παρεξήγηση, imo πάντα.
Kalws koukli......
Filia kai kalhnyxta mas paides
Th kanw gia kana potaki....................
Περισσότερο θα το έβλεπα ως επείδηξη διπλωματίας και ψεύτικης ευγένειας μια τέτοια πράξη. Γενικότερα, προτιμώ να κρατώ όσους αντιπαθώ μακριά απ'το κοινωνικό μου περιβάλλον. Αν, εκ των πραγμάτων, αναγκαζόμαστε να συνυπάρξουμε στον ίδιο χώρο (π.χ. με συμφοιτητές) οι σχέσεις είναι καθαρά τυπικές. Δε μπορώ τα τυπικά χαιρετίσματα και άλλες παρόμοιες αηδίες με ανθρώπους που δε χωνεύω.Quote:
Originally Posted by Witchkiller
Φίλε γουιτς δυστυχώς είσαι από τους λίγους που έχουν πιάσει το νόημα.
kai apo tous akoma pio ligous pou einai toso kaloproairetoi pou den exoun piasei to noima tis sygkekrimenis fasis.
<poinika_kolasimo_mpyrokoili> pwpw exw pa8ei melagxolia, peite kati euxaristo
<eisai_axalinwtos_megale> yparxoun mono dyo zaxaropouloi
Φίλε, Dragonlord, η internetική κωμωδία που έχεις φτιάξει είναι πραγματικά πολύ επιτυχημένη. Έχει πολλά στοιχεία από τον "Ηλίθιο και τον Πανηλίθιο". Τελικά και η μαλακία είναι πηγή έμπνευσης.
ERTARTED !!!
ρε παληκάρι, τι πιο κομπλεξικό από το να συμμετέχεις σε αυτή τη μαλακία, προσπαθώντας να φανείς ο "υπεράνω γαμάτος" τύπος;.. αν δε γουστάρεις, διακριτικά το μπούλο και άσε το forum στη μιζέρια του
se auto to post de mporo na diakrino kanena epixeirima, kammia sosta tekmiriomeni apopsi k kanena logo yparksis.Quote:
Originally Posted by Brummie
To mono pou yparxei einai komplexismos opos eipe k o nothingman.
Toso dyskolo einai na milisei kapoios sosta re gmt?
Quote:
Μια κωμωδία on line βλέπουμε, να μην τη χαρούμε!?
Εγώ πάντως αγοράζω δια-της-σιωπής-απαξίωση. Ο αλλος δε μαρέσει.
8eiko post se ena topic pou anaferetai ston Inside Charmer kai ston Brummie. Rekor autognwsias.Quote:
τον επόμενο μήνα, να αναφερθείτε στον άλλο μεγάλο εχθρό της Μουσικής μας, τα blogs... τέλος, μια καλή ιδέα για το αφιέρωμα του Αυγούστου, θα ήταν οι 50 σημαντικότερες γλώσσες προγραμματισμού
Kάνεις λάθος, φίλε. Η κωμωδία λέγεται Electric Requiem Forum/Online Magazine και παραλληλίστηκε με το Dumb and Dumberer λόγω των δύο πρωταγωνιστών, του Dragonlord :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: και του Symposium :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: .Quote:
Originally Posted by Kain
variesai polu e..
Όχι, έχει γέλιο!Δεν το κατάλαβες?
h hpies mish mpura, h eisai xazos.
sorry :?
σκάσε. δεν είσαι αστείος ή προσβλητικός. μονάχα θλιβερός.Quote:
Είσαι κι εσύ σολο μέρος του έργου, γι αυτό δεν μπορείς να εκτιμήσεις το πόσο πλάκα έχει. Θλιβερός; Έχω τρελλαθεί στα γέλια με την πάρτη σας.
NA KSEREIS OTI GELAEI KALUTERA, OPOIOS GELAEI TELEUTAIOS FILARAKI!!!!!!
(ante pae koimhsou twra omws)
ναι.Quote:
Ζαχαρόπουλε μην τους ακούς. Άκου Edguy και γέλα με τους πτωχούς εδώ μέσα.
Α και ρίχτα και σε καμιά 17άρα να ξεσκάσεις.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ. ΕΠΟΣ.Quote:
To'xw re edw kai 3 xronia peripou.Gamaei Giwrgare.Entaksei,B.B. King O THEOS!Quote:
Originally Posted by Acid Baby
loipon to eixa grapsei gia to mag alla ap'oti katalava den einai oi ypoloipoi yper dimosiefsis arthrou gia to thema, opote to kanw paste edw.
"H εκδίκηση της γυφτιάς
H πανούκλα του διαδυκτιακού forum αντεπιτείθεται
Αφορμή για το άρθρο (ο Θεός να το κάνει) αυτό υπήρξε το κείμενο του Βασίλη Ζαχαρόπουλου στο site του metal hammer σχετικά με τα fora. Σύμφωνα με το κείμενο αυτό λοιπόν τα fora που ασχολούνται με τη μουσική στην ελλάδα είναι γεμάτα ανίδεους ξερόλες που, άκουσον άκουσον, έχουν δισκοθήκες απο downloaded albums, κομπλεξικούς και – αν είναι ποτέ δυνατόν, κύριε πρόεδρε- λένε το μακρύ τους και το κοντό τους! Εκτός αυτού έχουν και υφάκι, πετάνε τη χολή τους δεξιά και αριστερά απο κόμπλεξ, δεν ακολουθούν τους αυστηρότατους κανόνες που κανονικά έπρεπε να τους επιβάλλονται (να, σαν αυτόν για παράδειγμα που επέτρεψε στον Ζαχαρόπουλο να περιλάβει την λέξη «αρχιδια» στο κείμενο του) , και στο κάτω κάτω «ελευθερία λόγου» κατά την άποψη του δεν σημαίνει «ασυδοσία, διαπόμπευση ή σπίλωση».
Ε λοιπόν σας έχω νέα. Ελευθερία λόγου σημαίνει πως ο καθένας μας (ναι ναι, ΚΑΙ ο κομπλεξικός καθένας μας) μπορεί να πεί οτιδήποτε θέλει να πεί. Αν κάποιος θεωρεί πως αδικείται απο τα λεγόμενα του καθενός μπορεί απλούστατα να απαντήσει, ακριβώς όπως κάνω εγω αυτή τη στιγμή. Επίσης η επιλογή ύφους είναι δικό του θέμα. Όπως ακριβώς στην κανονική ζωή! Κάποιος σε κατηγορεί για κάτι, θίγεσαι, του απαντάς και άλλα τέτοια – ξέρετε, αυτό που λέμε «συζήτηση» εμείς οι ακροαριστεροί (και ποιός ξέρει τι άλλο).
Πραγματικά αυτό το κείμενο μου προκαλεί οργή. Ο «πικραμένος» Ζαχαρόπουλος, αφού έφαγε τη ζωή του στα fora που τον πρόδωσαν και τον πλήγωσαν, αποφάσισε να ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ την άποψη του, η οποία είναι λίγο πολύ κατά της ελεύθερης δημοσίευσης των υπολοίπων απόψεων!!! Ο Παπαδόπουλος θα ήταν περήφανος!! (οχι ο ηθοποιός).
Τι λέτε αγαπητέ, ποιά ακριβώς αρμόδια αρχή σας ενέκρινε ως «σχετικό» με τη μουσική ωστέ να κρίνετε τους υπόλοιπους ως ασχέτους; Απο πότε η ποσότητα δίσκων που ακούει κάποιος ανά μήνα είναι κριτήριο για την σχέση του με την μουσική, ορίζει το πώς τους ακούει και, φυσικά, τον καθιστά σχετικό ή άσχετο; Αυτή η αντιμετώπιση «εγώ στα νιάτα μου άκουγα τη μουσική σαν να ήταν κάτι μαγικό, η νεολαία σημερα ομως...» με αρρωσταίνει. Ζαχαρόπουλος Βασίλειος, ετών 92, μεταλομπαμπάς.
Είναι τόσο δύσκολα κατανοητός ο ρόλος ενός forum? Σ’ένα forum είναι εξ ορισμού θεμιτό το να βρεθούν όλα τα είδη ανθρώπων που μπορείς να συναντήσεις οπουδήποτε. Τι είδους κόμπλεξ είναι αυτό που θα κάνει εμένα ή τον οποιονδήποτε να κρίνει πως αυτά που γράφω είναι πιο άξια δημοσίευσης απο αυτά που γράφει κάποιος άλλος, όχι σε ένα περιοδικό αλλά σε έναν χώρο συζήτησης; Τελικά αυτή η κουβέντα είναι επιπέδου δημοτικού και η ανάγκη να την κάνουμε με τρελλαίνει. Πρέπει να αποδείξουμε δηλαδή απο την αρχή πως κανείς δεν είναι πιο «ίσος» απο τον άλλον. Επίσης, έχετε υπ’ όψιν, 2+2=4. Να το θυμάστε αυτό είναι σημαντικό.
Αυτό που με τρελλαίνει όμως πιο πολύ απ’όλα είναι το γεγονός οτι αυτή η ακροδεξιά, φασιστική άποψη δημοσιεύεται, υποστηρίζοντας φυσικά και το κλείδωμα του forum στον τόπο της δημοσίευσης! «ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ». Και αυτό απο κάποιον που θεωρεί τους χρήστες forum θρασύδειλους!!!
Ανέκδοτο, πραγματικά. Πόσο ψώνιο πρέπει να είσαι για να θεωρείς πως επειδή γράφεις κάπου και έχεις βήμα για να αναπτύξεις τις αρλούμπες σου με λεξιλόγιο ημι-καθαρεύουσας, έχεις και τη δυνατότητα να κρίνεις ποιός άλλος θα το κάνει; Τα καλάμια δεν είναι για χόρταση. Για’υτη τη δουλειά υπάρχει το φαγητό (μπουρπ).
Και εκτός αυτού ο μεγάλος και τρανός κριτής των πάντων Βασίλης Ζαχαρόπουλος αποφασίζει πως όλοι οι χρήστες είναι «έτσι», «αλλοιώς», «enter-random-stereotype» όπως ακριβώς ένας ρατσιστής θεωρεί τους μη λευκούς κατώτερους.
Είναι σαν να του διέφυγε κάθε εξέλιξη της ανθρώπινης - σκέψης των τελευταίων 3 αιώνων. Δε φταίμε εμείς ρε Βασίλη αν οι αγρότες με τις τσουγκράνες και τους δαυλούς σπάνε την πόρτα του πύργου σου.
GROW UP.
"
Gia opoion den to kserei akomi kai gia na min akousw ti gnwsti vlakwdi gkrinia, Dimitris Iwakeimoglou
AYTO AKRIVOS!!!Quote:
Originally Posted by necropethamenos
Quote:
Originally Posted by necropethamenos
Ρε πουστη, αυτο το πηρες απ το videoclip του Rebellion in Dreamland....
Κρανιδιωτης Δημητρης.
Νομίζω χθες, στο ανοφίσιαλ ER μίτινγκ, έγιναν ωραίες κ δίκαιες αναλύσεις επί του θέματος που δεν έχει νόημα οι παρόντες να επαναλάβουμε εδώ. Συνεχίστε να τρώγεστε διαδικτυακώς να δίνετε τη δική σας (ναι, και συ μπορείς!) ερμηνεία κ να το ξεζουμίζετε , "αχαλίνωτοι" =P
Αυτό το θρεντ θα πρεπε να γίνει λοκ εξ'αρχής ως ανώνυμη, στη πλειοψηφεία, επίθεση σε επώνυμο μπλαμπλα αλλά το ότι δεν έγινε (όπως ποτέ δε κάνουμε άλλωστε) δίνει ήδη κάποιο δίκιο στο κείμενο του sniper.
Πριν συμφωνήσετε με οποιοδήποτε άκρο, σκεφτείτε και λίγο.
Κ όχι δεν είμαι με το μέρος του Βασίλη.
Τα περί ανωνυμίας είναι άσχημη καραμελίτσα που δεν αρμόζει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα το δεχόμουν αν ήταν προσωπικές επιθέσεις, οπότε και θα μιλούσαμε ενδεχομένως για θρασυδειλία. Αλλά τα σχόλια σε αυτό το thread αφορούν λυρίως το περιεχόμενο του Sniper.
Εκτός αυτού, μιλάμε μεταξύ μας και οι περισσότεροι γνωριζόμαστε κι από κοντά... δεν είναι ανακοινώσεις, άτυπη συζήτηση μεταξύ των συμμετέχοντων είναι.
Virus, εγω εχω την αρχικη αποψη του Ναθινμαν... Οκ, δεν ειχα ποτε την ασχημη αποψη για τον Βας αλλα αυτο που εκανε ηταν χαζομαρα. Ενα το κρατουμενο.
Δυο τα κρατουμενα για μενα, κριμα που χρησιμοποιησε σε σημειο του κειμενου του το ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΤΖΟΕΥΑΛΛΕΝΙΚΟ επιχειρημα "οσοι εχουν DSL ειναι χειροτεροι μουσικοφιλοι"...Αυτο με ελαφρια κοινη λογικη ειναι παπαρια και σορρυ.
Απο κει και περα, το οτι εδω λεμε ο,τι μας κατεβει (σορρυ παλι αλλα εδω ειναι το φορουμ και οχι το μαγκαζιν να πρεπει να τα γραφουμε "σωστα" και με στυλ "πρεπον αναγνωσιμο".) Εδω λεμε οτι πιστευουμε και μεχρι τωρα οι περισσοτερες κρισεις που εχουν γινει ειναι ως επι το πλειστον σωστες αρα υπαρχει ενα επιπεδο απο παρα πολυ κοσμο εδω. Υπαρχουν παιδια που τα ξερω σαν "enterthenick" που μπορει να μην ακουσω/γουσταρω ποτε οτι ακουνε αλλα εχω εκτιμηση και σοβαρη μαλιστα στο ΓΙΑΤΙ τ ακουνε και τους αρεσει.
Ο Βας μπορει να εφυγε και να τα πηρε κλπ, αλλα το κειμενο βγαζει μια χολη που δεν κολλαει καθολου με την "ανωτεροτητα" που στο κατω κατω ο ιδιος πιστευει (δικαιωμα του), αλλα αμα εισαι ο ανωτερος τοτε γιατι να το κανεις αυτο ?? Μαλλον κατι παει λαθος.
Επισης μονο εγω βρηκα acidbaby οτι εγραψε ολα αυτα σε site στο internet που θα το διαβασουν μονο αυτοι οι οποιοι κατα κανονα εκραξε ???
Το οτι δεν ξανανοιξε το φορουμ του Χαμμερ, ειναι καλυτερο απ το οτι υπαρχει το ER ??
Κριμα ομως.
Όπως είπα δεν είμαι με το μέρος του Βασίλη, στα 2 πρώτα που πες συμφωνώ κ του τα χωσα και γω.
Τώρα, ανωτερότητες και τέτοιες πίπες είναι συμπεράσματα του αντίθετου άκρου και αυτά είναι που λέω ότι θέλουν λίγη σκέψη πριν κρίνει ο καθένας και συμφωνήσει με τη κάθε ερμηνεία που δίνεται εδώ πάνω σε facts.
Τέλος, δεν χρειάζεται να γράφεις επίσημα για να μιλήσεις σαν άνθρωπος.
Δε συνεχίζω όμως, βαριέμαι.
edit γιατί δεν είδα το ποστ του deggi πριν:
Τα περι ανωνυμίας ισχύει, κάποιοι έχουν μπερδέψει τη συζήτηση στα forums με την ιδιότητα που χει ο καθένας. Κι όχι δεν αφορά κυρίως το περιεχόμενο του Sniper, που εδώ που τα λέμε δεν αναφέρει καν το ER αλλά ειν κιαυτό μια ερμηνεία, που υποθέτουμε ότι ισχύει γιατί μας αρέσει να μας θάβουνε κ να τους θάβουμε να γίνεται τζερτζελές. Δες.Quote:
Originally Posted by Deggial
Κανείς απ'όλους τους "κριτικούς" του thread δεν ξέρει τον Βασίλη προσωπικά, οπότε μάλλον άτυπο αλλά δημόσιο θάψιμο είναι.
malonei to er me to hammer.....
...o kairoc gar eggyc...
Δε μαλώνει το er με το hammer, αράχτε. Στο hammer γράφουν και πολύ ok άτομα. Αλλά το γεγονός είναι πως αυτή τη στιγμή στη δεύτερη σελίδα του επίσημου site του metal hammer υπάρχει ένα κείμενο που λέει ουσιαστικά σε όλους ότι τα ελληνικά forums είναι του Σατανά, το οποίο σε πολύ μεγάλο βαθμό σημαίνει ότι το er (ως το μεγαλύτερο με διαφορά ελληνικό rock/metal forum) είναι τζιζ κακό (και ok, φυσικά και το άρθρο γράφτηκε με το er αποκλειστικά in mind). Και δεν είναι μόνο κατά του er αλλά κυρίως κατά της ελευθερίας του λόγου. Αυτό το πράγμα έγινε είτε με την άγνοια/ανοχή/αδιαφορία της διεύθυνσης του hammer είτε με την έγκρισή της. (Θέλω να) πιστεύω πως ισχύει το πρώτο, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι δικαιολογία - όταν δέχεσαι να ανέβει κάτι επίσημα, και μάλιστα στο site του μεγαλύτερου εμπορικά ελληνικού περιοδικού στο χώρο, αναλαμβάνεις και την ευθύνη. Έχω δει κι άλλα πράγματα που δε μου αρέσουν στο hammer, αλλά τούτο δω το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα.
To opoio post tou Basilh omws exei kai swsta shmeia tou styl oti o kathe 8rasydeilos ektmetalleyomenos thn anwnymia tou net kanei log in,gamaei manes,giagiades,ginetai toulaxiston malakas (kyriws pros ton idio tou ton eyato) kai alla tetoia wraia.Kai de mporite mastoria na milate gia eleytheria ekfrashs apo th stigmh pou exete kanei ban-io se merikous.Kserw,to kanate gia na leitourgisei kalytera to forum alla kovwntas tis malakies twn users aytwn,kobete kai to dikaiwma tous na ekfrastoun(estw kai malakismena).Quote:
Originally Posted by Dragon
P.s.Brummie mh xeresai,de pairnw to meros sou.Mporei,isws, san atomo in real life na metras,alla edw postareis malakies
P.s.2.Krima pou efyge pantws o Basilhs.O typas exei mousikes gnwseis apisteytes (toulaxiston ayto mou edwse na katalabw) kai emena prwsopika mou einai arketa sympathhs.
P.s.3.De pairnw to meros tou Basilh,apla ekfrazw mia diaforetikh apopsh............
1. Part of the game. Σε αντιστοιχία, ο κάθε θρασύδειλος (και όχι μόνο) λόγω της επωνυμίας της real-life επαφής δεν θα πει αυτά που πραγματικά σκέφτεται - και αυτό συμβαίνει ΠΟΛΥ συχνότερα.Quote:
2. Όσοι έχουν φάει ban απλά μαλακίζονταν, δεν εκφράζονταν. Ο μόνος για τον οποίο ίσως μπορείς να διαφωνήσεις είναι ο rockavlon, αλλά αυτός έφαγε ban επειδή το ζήτησε και είπε πως, αν δεν τον μπανάρουμε, θα κάνει spam μέχρι να βαρεθούμε. Επαναλαμβάνω, όσοι έφαγαν ban απλά μαλακίζονταν, εμποδίζοντας έτσι την (όποια) έκφραση των υπολοίπων.
Ναι, υπάρχει μια μειονότητα ανθρώπων (trolls) που ταιριάζει στο παραπάνω προφίλ. Ο Ζαχαρόπουλος, όμως, γενικεύει αυτή τη συμπεριφορά ως προφίλ της πλειονότητας των μελών ενός φόρουμ. Αν υποθέσουμε πως δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στο ER, προφανώς γράφει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι λόγω κάποιας δικής του απογοήτευσης απ'τα φόρουμ, κι όχι ένα αποτέλεσμα μελέτης πάνω στη λειτουργία των διαδικτυακών κοινοτήτων. Δε θέλει να μιλήσει για τα φόρουμ, να βγάλει τη χολή του θέλει.Quote:
Ωραία η ελευθερία της έκφρασης, αλλά δεν είναι η μοναδική αρχή στην οποία βασίζεται η λειτουργία ενός φόρουμ. Υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Δε μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι και να επικαλείται δήθεν την ελευθερία του λόγου. Τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά.Quote:
Όσοι ban-αρίστηκαν ως τώρα, δεν έγινε λόγω απόψεων, έγινε επειδή δε σέβονταν τους κανονισμούς (και το netiquette γενικότερα).
Επίσης εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι κανόνες λειτουργίας εδώ και πολλούς πολλούς μήνες. Μιλάμε πάντα για ελευθερία λόγου μέσα σε αυτά τα εντελώς λογικά πλαίσια, τα οποία δέχεσαι εφόσον κάνεις register. Και ακόμα και με αυτούς τους έχουμε αποδειχθεί πολύ (ίσως και υπερβολικά) ελαστικοί, οπότε είναι εντελώς άκυρο να λες ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία έκφρασης.
Poly episthmonika mou ta les re mastorh kai de se pianw :PQuote:
Originally Posted by Deggial
Kalws paides,apla katalabenete to yfos tou post mou...........
Ναι ρε συ. Δεκτή η καλοπροαίρετη προσέγγιση και πως θα πιούμε μια μπύρα και θα επικρατήσει αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο και πολλές φορές όντως αυτό λειτουργεί. Αλλά μερικοί άνθρωποι είναι απλώς entertheinsult.