το πιο γελοίο που έχω δει είναι ξεμάτιασμα από το τηλέφωνο... :rofl: σε λίγο θα γίνεται και ξεμάτιασμα μέσω irc, e-mail, ακόμη και από το φόρουμ. θα μπορούμε να έχουμε και Ksematiasma υπο-φόρουμ! οι δισειδαιμονίες εκσυγχρονίζονται... :roll:
Printable View
το πιο γελοίο που έχω δει είναι ξεμάτιασμα από το τηλέφωνο... :rofl: σε λίγο θα γίνεται και ξεμάτιασμα μέσω irc, e-mail, ακόμη και από το φόρουμ. θα μπορούμε να έχουμε και Ksematiasma υπο-φόρουμ! οι δισειδαιμονίες εκσυγχρονίζονται... :roll:
Πίστευε στις κατάρες κι αυτές θα σε πιάσουν. Πίστευε στο μάτιασμα και κάθε φορά που κάποιος σε κοιτά περιέργα θα νιώθεις "κάπως".
Μην πιστεύεις και γίνε άτρωτος. Εν ολίγοις, πιστεύω ότι είναι αυθυποβολή.
Βέβαια υπάρχει και η άποψη...
με την οποία αν και διαφωνώ, τη σέβομαι απόλυτα.Quote:
Originally Posted by Kain
Μόνο που δεν είναι ακριβώς αυθυποβολή, γιατί τότε δε θα χρειαζόσουν κάποιον να σε ξεματιάσει, θα ξεματιαζόσουν μόνος σου. Περισσότερο θα το έλεγα σκέτη υποβολή (ξεματιάστρα προς ματιασμένο).
Και άσχετα με τις προθέσεις του υποβολέα ή το κατά πόσο δουλεύει, sorry αλλά με το υποσυνείδητό μου προτιμώ να μιλάω μόνο εγώ.
Χμ... μου θυμίζει μία ιατρική (ας πούμε) τεχνική με την οποία ο γιατρός χρησιμοποιεί την ενέργεια του σώματός του (βιοενέργεια τη λένε) για να ιατρέψει τους άλλους, κυρίως για να απαλύνει τους πόνους. Το έχω δει να δουλεύει, και όχι σε άλλους, αλλά πάνω μου. Μπορεί να ήταν και υποβολή βέβαια, το περίεργο όμως ήταν ότιQuote:
Originally Posted by Coroner
α) Ένιωθα να με χτυπάει κάτι σα ρεύμα σε σημεία που η γιατρός έβαζε τα χέρια της και μάλιστα χωρίς να με ακουμπάει
β) Δεν ήταν "γιατρός" αλλά γιατρός, δλδ τα είχε σπουδάσει αυτά (πτυχίο, άδεια άσκησης επαγγέλματος κλπ) και μάλιστα στην υλιστική τότε Σοβιετική Ένωση.
Αλλά αυτά (ακόμη και αν ισχύουν) υποτίθεται ότι είναι τεχνικές ιατρικής. Κάπως αρρώστησες και κάπως σε φτιάχνουν. Πώς μπορείς να αρρωστήσεις απλά επειδή κάποιος σε κοίταξε; Και πώς μπορεί μία ανεκπαίδευτη μαμή να ξέρει να χρησιμοποιεί τη βιοενέργεια;
XARDAVELAS
Arxidia. Theoro asteio to oti yparxoun atoma ths genias mou pou pragmatika pisteyoun oti ksematiazontai. Akoma ki apo to thlefono. Really. No offense omos.
FTOU FTOU FTOU MHN SE MATIASW! BIRBILOMATH MOU!
Nai, PARADOKSOS de me exoun matiasei/ksematiasei pote. Koita na deis ti symvainei re pousth..
Den pisteuw sto mati alla opote me ksematiazoun vgenei.
Weak-minded christians :P
Υποθέτω δε θα μας πεις τα μυστικά της δουλειάς, έτσι;;Quote:
Originally Posted by Medusa
Να μας ματιάσουν... ίσως;;;;; :roll:Quote:
Originally Posted by Amnesiac
Προκαταλήψη πολλών λαών που ενσωματώθηκε στον χριστιανισμό αργότερα. Ήταν απλώς μια εξήγηση που έδωσαν για την προέλευση διάφορων συμπτωμάτων ασθένειας (όπως ζάλη, κοκκινίλες στο πρόσωπο, ρίγος, τάση για εμετό, κ.α.) κι όχι μόνο για την διαμόρφωση της τύχης κάποιου.Quote:
Originally Posted by Eric Theodore Cartman
duh
elate twra.
To mati yparxei, to paradexetai kai h ekklhsia hmwn me ta synh8h akrws episthmonika epixeirhmata.
Δεν θέλετε να σας ματιάσει η μέδουσα :P
Τα άκρως επιστημονικά επιχειρήματα περί ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων είναι, πάντως, καταπληκτικά. Χαμένα ταλέντα που θα μπορούσαν να γράφουν μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.Quote:
den kserw poios apo tin ekklisia exei paradextei kati episimws, o papas sto xwrio mou pantws den to apodexetai.Quote:
proswpika exw akousei arketes istories gia an8rwpous pou exoun ena mati na se filaei o 8eos ( xwris aparaititws na to kanoun eskemmena - ki apo ayta kati exei parei to ayti mou - ) .....
i giagia mou pantws pou ksematiazei apo to til. apla tis zitane na kanei to ksematiasma, ayti kanei to "kolpo" me to nero kai to ladi, kai meta tous enimerwnei gia to apotelesma :P