:evil: as opsontai ta Germanika .....asdfasdfa Tha doume...
Printable View
:evil: as opsontai ta Germanika .....asdfasdfa Tha doume...
Θα πάω.
All the way from SF?Quote:
Originally Posted by Inside Charmer
SF?
/me άσχετος...
Spiritual Feggars
Ti egine re? Kaneis den pige? Grapste tpt....
doksa kai timh se osous dosane to paron
dld
Inside Charmer, Nikodimos, Rush, Alaiah (e kai egw)
den eida allon apo ER
to loipon oi Hawkwind hsan sketh trella.. epikoi, space-atoi, hippides, mourloi, kai agerastoi.
Ksekinisan me "Assault And Battery" (psilo-ekpliksh) kai apo kei kai pera .. "Psychedelic Warlords" , "Wings" , "Hassan i sahba" (sto opoio vgike kai mia aitheria yparksh kai xoreve, enw kapnize you know what) kai alla wraia, gia na kleisoun me to apisteyto "Brainstorm". H atmosfaira htane apisteyta triparismenh kai eixan kai mia othoni opou provale diafora ksefygemena animations (to myalo tous se projectora mallon), kai to light show voithouse sto na ginetai i atmosfaira akoma pio allou. Synaisthimata - xalara kai omorfa. Oute pou katalavame gia pote perase i miamish wra (kai kati) pou dihrkse to live. Foverh true hippie epic empeiria.
p.s. mono "arnhtiko" to oti (mou) eleipsan ta "Silver Machine" kai "Magnu". Kai alla classics ok. All h genikh fash profanws gamhse
Wste etsi oi gero - Hawkwind...Kosmo eixe? Kommatia oloi fantazomai, etsi? Auta einai... :twisted:
kosmos polys, alla den nomizw na htan sold out.
Pantws gia to "gero-hawkwind" pou pes, entypwsh (peran twn allwn) mou ekane pws oi fwnes tous diathrousan thn neanikh tous xroia.
As elpisoume na ksanrthoun suntoma na tous dw ki egw...Tosoi kai tosoi erxontai kai ksanarxontai! Mporw na elpizw :wink:
"Location: 2400 Fulton Str., San Fransisco"Quote:
Originally Posted by Inside Charmer
Χε χε! It's all in the mind, baby!Quote:
Originally Posted by eyeamflesch
Καλοί οι Hawkwind.