Μπορεις να δυναμωσεις την τοπικη οικονομια ομως και να καθιερωσεις αυτονομες και αυτοοργανωμενες δομες :D
Printable View
Υπέρ φυσικά, δίνει την δυνατότητα άσκησης ανεξάρτητης οικονομικής πολιτικής.
μακροπροθεσμα θα μπορουσαν να γινουν θαυματα , απο επιστροφη κοσμου επαρχια και διαφορες εναλλακτικες μορφες τουρισμου καλλιεργεια παραγωγη ρευματος κλπ . Η μαλακια ειναι οτι για να παμε μπροστα με δραχμη πρεπει να εκλείψει ο βαρυς λαικισμος - πασοκισμος και οτι ο αντιευρωπαισμος και οι ολες δυσκολιες μεχρι να ρθουν λιγο στα ισα τους τα πραγματα θα θρεψουν την ακροδεξια που μπορει να μας κανουν βαθυ αλληλοσπαραζομενο βαλκανιο . Επισης το θεμα της μεταναστευσης των "μυαλων" που θα γιγαντωθει θα εινα μεγαλο πληγμα .
Το θέμα της μετανάστευσης μυαλών θα γιγαντωθεί? Φρικ, ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν ζούμε μαζί στην ίδια χώρα ε.
Στο μυαλό είναι όλα.
καλα μπορει να κατσουν εδω με 200 ευρω τον μηνα οι νεοι γιατροι να στηριξουν την προσπαθεια αντι να πανε ξερω γω στην ΦΙλανδια με 3000 . Και θα ρθουν οι πολυεθνικες εδω αντι για την Ινδια και την Κινα να ανοιξουν αντιπροσωπειες γιατι η νεα φιλελε κυβερνηση θα τους μηδενισει τις φορολογιες και θα τους συμφερει . ολα ειναι πιθανα .. νοτ
λολ, αμα παμε δραχμη, εχεις εσυ εντυπωση πως θα ειναι πολυ ευκολο για ελληνες να βρουν δουλεια εξωτερικο, εκτος αν μιλαμε για αρκετα εξειδικευμενα επαγγελματα. ηδη αγγλια υπαρχουν καποιοι περιορισμοι νομιζω τα τελευταια δυο χρονια, αν εχει κανεις γνωση ας μας διαφωτισει
θέλει σχεδιασμό και ετοιμασία για επίτευξη της αλλαγής σε βάθος χρόνου. Το μπαμ και κάτω θα είναι επίπονο για όλους για αρκετό καιρό.
ναι καταλαβα τι εννοεις και διαφωνω, δεν θα ειναι τοσο ευκολο. εμενα εξακολουθει να μου φαινεται ΤΡΟΜΕΡΑ απιθανο το να βγουμε απο το ευρω χωρις backup plan, η μοναδικη περιπτωση που θα δεχομουν τη πιθανοτητα για κατι τετοιο θα ηταν να το εκαναν επιτηδες για αλλους λογους. που προφανως ειναι επισης τρομερα απιθανο να ισχυουν. ειμαι αρκετα πεπεισμενος οτι αν τραβηξουμε το σκοινι οι ευρωπαιοι θα υποχωρησουν στο τελος κι αυτο ελπιζω να κανουμε
Σωστό αλλά εντός ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει προετοιμασία για κάτι τέτοιο έτσι κι αλλιώς.
Κατά την άποψη μου, εφόσον η όποια επίσημη υποστηρικτική γραμμή του ΟΧΙ απέκλειε την έξοδο από το ευρώ, το λογικό είναι ότι δεν υπάρχει -και καλά- νομιμοποίηση για κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως δεν υπάρχει νομιμοποίηση για συμφωνία κατά 95% ίδια με αυτή που απορρίφθηκε. Οπότε η πλάστιγγα θα πρέπει να γύρει σε ένα νέο ΟΧΙ.
Οι απώλειες των κοινοβουλευτικών ομάδων συριζα και ανελ θα είναι τεράστιες όταν θα φτάσει στη βουλή και το μνημόνιο θα περάσει με τις ψήφους των υπολοίπων πλην κκε, χα. Θα μπορεί να κυβερνήσει μετά ή δε θα τους διαγράψουν; ή τελικά πειστούν όλοι να ψηφίσουν;
Σενάριο εκλογών έχει ακουστεί;
σεναριο εκλογων παιζει για τον οκτωβρη μαζι με ισπανικες και γαλλικες.
Όχι δεν κατάλαβες για άλλον λόγο το είπα αυτό που είπα σχετικά με το ότι ζούμε σε άλλη χώρα. Αυτό που περιγράφεις ισχυρίζεσαι στα ίσια ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ? Πραγματικά τουλάχιστον στους κύκλους μου εισπράττω το ακριβώς αντίθετο. Δε νομίζω ότι μείναν και πολλοί με υψηλά προσόντα που δεν έχουν φύγει..