oti ston polygyro paizei polys gyros
Printable View
oti ston polygyro paizei polys gyros
Μεγάλη, Αγία και Επίκαιρος Χριστιανική Έκδοσις
- κάθε Μεγάλη Παρασκευή βρέχει, έστω και λίγο
- άμα πάρεις στο τηλέφωνο το 666 τα μεσάνυχτα πολλές φορές μπορεί να βγει ο σατανάς (αυτό μου το λέγανε κάτι θεούσες συμμαθήτριες που είχα στα αγγλικά όταν ήμουν καμιά 9-10 και το είχα πιστέψει. είχα χεστεί πάνω μου μέχρι που το δοκίμασα). Οι ίδιες μαλακισμένες σκατόχοντρες μου είπανε και ότι
- οι ευχούληδες είναι παιχνίδια του σατανά (αυτό δεν το πίστευα γιατί είχε προηγηθεί το άλλο)
- το αυτό ισχύει βέβαια και με το φέρμπι που είναι στο βιντεάκι που όλοι έχουμε δει
- κάπου στη ρωσία επιστήμονες (άρα προφανώς ύποπτοι) σκάψανε ένα βαθύ λαγούμι και βρήκανε μία τρύπα, από την οποία ακούγονταν υπόκωφες κραυγές. ήτανε φυσικά η κόλαση και οι κραυγές αυτές ήτανε των βασανιζόμενων ψυχών. το βράδυ από το λαγούμι αυτό εξεράγη μία πύρινη φλόγα, που ήτανε λέει ένας δαίμονας που ξέφυγε από την κόλαση
- οι εβραίοι έζησαν περίοδο αιχμαλωσίας στην αίγυπτο (στην πραγματικότητα οι εβραίοι δεν ήταν ποτέ στην αίγυπτο. δεν αναφέρω καμία άλλη από τις προφανείς εξωφρενικότητες της θρησκείας γιατί τις θεωρώ οφτόπικ και γιατί χεστήκαμε, απλά αυτό το αναφέρω γιατί πρόσφατα έμαθα ότι είναι μούφα)
- ο πατέρας Παϊσιος σε χαιρετούσε την πρώτη φορά που σε έβλεπε με το όνομά σου χωρίς να σε ξέρει
- το aids είναι η κατάρα/τιμωρία του Θεού για τους ομοφυλόφιλους και το κόλλησαν gay επιστήμονες που κάναν σεξ με μαϊμούδες
- άμα μια γυναίκα βιαστεί στα αλήθεια δεν πρόκειται να κάνει παιδί, αλλιώς άμα κάνει πάει να πει ότι ήθελε και λίγο και δεν ήτανε βιασμός
- από τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάνε ασθένειες, ούτε καν γρίππη
Και φυσικά, το αγαπημένο μας σ' αυτό το φόρουμ
- Το ΜΑΙΤΑΛ (μαζί με τον Πανούση, τη Μαρινέλλα (???) και τον Νταλάρα) είναι μουσική σατανιστική. Κι επειδή μιλάμε με ντοκουμέντα, πάρτε κι ένα μικρό blast from the past
Spoiler
Ναι, αλλά υπάρχει μια ακόμα πιο υπέροχη εκδοχή που ήταν η πρώτη που άκουσα και υιοθέτησε κι ο μεγάλος σκηνοθέτης. Νεαρό ζευγάρι που ερωτεύεται, περνάει υπερ-ρομαντικό σουκού και πριν ο νέος φύγει ξανά μακρυά, της χαρίζει ένα κουτάκι που θα το ανοίξει την επόμενη μέρα και περιέχει το σημείωμα.
αυτό πιθανώς να προέκυψε από αυτό:
http://englishrussia.com/images/darvaz_door/2.jpg
η οποία είναι μια πυρκαϊα που μένεται χρόνια σε γεώτρηση φυσικού αερίου κάπου στο τουρκμενιστάν.
Quote:
The Door to Hell is a natural gas field in Derweze (also spelled Darvaze, meaning "gate"), Ahal Province, Turkmenistan. The Door to Hell is noted for its natural gas fire which has been burning continuously since it was lit by Soviet petrochemical scientists in 1971. The fire is fed by the rich natural gas deposits in the area. The pungent smell of burning sulfur pervades the area for some distance.
η Παπαρήγα έχει στείλει τα παιδιά της να σπουδάσουν στην Αμερική
εκτός του ότι είναι ψέμα, έχει μόνο μια κόρη και επίσης το ακούω εδώ και καμιά 15αρια χρόνια
Προφανώς δεν τον πέτυχε αρκετά...
Ε ναι, τιμημένο Παπανικολάου! :p
Μπα, Καραμανλής - Βιλδιρίδης ήταν το ζεύγος και ίσως να μην ήταν urban legend. Το ότι τα δίδυμα δεν είναι του Καραμαν-αλή όμως;
Το αρκετά γνωστό με τον ποδοσφαιριστή της Καβάλας που είχε πόνους στη ροδέλα και πήγε στον γιατρό ο οποίος του είπε "έλα, μη με δουλεύεις, αφού τον παίρνεις και φαίνεται" και ο άλλος του ορκίζονταν ότι δεν, οπότε ένα βράδυ αποφάσισε να μην πιει το γάλα που του ετοίμαζε η γυναίκα του (το οποίο περιείχε υπνωτικό) αλλά το έπαιξε κοιμισμένος κι όταν έφτασε στο σπίτι ο γκόμενός της, αυτή του ζήτησε να πηδήξει πρώτα τον άντρα της και μετά αυτήν και μετά αυτός ξύπνησε και τους πλάκωσε κτλ κτλ κτλ
Γκομενα παιρνει πιπα στις τουαλετες σε ενα μπαρ απο τυπο που γνωρισε εκεινο το βραδυ. Μετα απο μερες βγαζει σπυρια κτλ γυρω απο το στομα και παει στον γιατρο... Μην τα πολυλογω ο τυπας γαμαγε πτωματα.
και σε πιο γκοσιπ φαση
http://ihaveadream-gr.blogspot.gr/20...2007-2011.html
εχει πολυ ψωμακι
σύμφωνα με γνωστό Αθηναίο δάσκαλο καράτε, η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πολύ καλές π…..ες !!!!!!!!!!!!
πεθαίνω.
Koκα κόλα μεντός, δεν ειναι μυθος, μια χαρά ισχύει.
Αυτό που ένα ζευγάρι πηδιέται και 2 φίλοι του άντρα είναι κλεισμένοι στη ντουλάπα στο δωμάτιο και κάτι γίνεται (κλάνει η κοπέλα?) και αυτοί ψοφάνε στα γέλια και πέφτουν κάτω κλπ κλπ...
Μου το λεγε ένας μια φορά και να μαι σε φάση ααα κλασσικό το χω ακούσει 100 φορές και να επιμένει οτι "ΟΧΙ ΡΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ" :|