Τι είναι το Κλατς;
Τι είναι το Κλατς;
Ο συμπλέκτης.
α εδώ είναι το θρεντ, ΦΕΡΤΕ DEFTONES
το κάθε σουτ του είναι κλατσωτό.
Γιατί ρε παιδιά δε λέτε τα ίδια και για τους Nightstalker που το μισό er τους βλέπει 7 φορές το χρόνο?
εδιτ: και μαγκιά του, εννοείται, κι εγώ μέσα σ'αυτούς
μαλλον γιατι ειναι τοπικη μπαντα και παιζει ουσιαστικα για φιλους-οπαδους καβλα και οχι ροκσταριλικι .
Δηλαδή αυτοί που θα πάμε clutch δεν είμαστε φίλοι-οπαδοί-καυλωμένοι μαζί τους? δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Και οι μεν και οι δε για τους ίδιους λόγους παίζουν.
επαιξες στο βιντεοκλιπ των κλατς ρε μπζηλε ? 8)
για να μη παρεξηγηθω , πλακα κανω ... αλλα μη συγκρινεις του Αθηναιους ναιτστολκερ του 5 ευρω εισοδο στο αν παρεοφαση με τους κλατς να ουμ .. ακυρον... εκει ειναι οικογενειακα τα πραματα αναμεταξυ μας που λενε
κι εγώ λέω τώρα, όσοι θέλετε να δείτε sleep πρέπει να ανεχτείτε να έρθουν οι clutch και να μαζέψουν κόσμο - δεν χρειάζετε καν να πάτε. τι σας πειράζει;
οκ, διαβασαμε πολλα σε αυτην κουβεντα που πονεσαν τα μυαλα μας
οι sleep ομως πως κολλησαν μπρε;
δεν είναι η επόμενη μπάντα που φέρνει η venerate;έχεις δίκιο σόρι, κάποια παλιά αφίσα θα είδα. εννοούσα βέβαια οτι για να φέρνει τις πιο αντεργκράου μπάντες η venerate θα πρέπει να κάνει και κάποια πιο high profile lives.
Καϊλέσα Θεσσαλονίκη 70 εισιτήρια κσερογο, Κοσμικ Ντεντ Θεσσαλονίκη 45 , Μαρς Ρεντ Σκάι Λαρισσα / Θεσσαλονίκη μαζί με το ζόρι αν έφτασαν τα 60 εισιτήρια , Αθήνα να έκοψαν 90?
Οπότε εφόσον δεν είσαι η Ολγα Κεφαλογιάννη (:pink: :pink: :pink:) να κάνεις events με λεφτά άλλων αποδέχεσαι την πραγματικότητα, κάποια events για τους promoters είναι για την "οικονομική μαγιά" για να φέρουν και άλλα όχι τόσο γνωστά πράγματα. Από την στιγμή που για την δική μου την Αθηναϊκη καμπούρα μιλώντας βλέπω στα λάιβ τους ίδιους και τους ίδιους , ναι καταλαβαίνω γιατί θα φέρουν ξανά τους κλατς που τελικά ΚΑΙ ΣΊΓΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΜΠΟΡΙΚΉ ΜΠΆΝΤΑ .
Στο κάτω κάτω οι promoters δεν είναι όλοι Ντέμης ιλεβεν προντάξιονς να βαράει μια δυο κανονιές και να χάνεται. Ούτε είναι και DiDi να έχουν την πολυτέλεια του δικούς του χώρου και τα χιλιάρικα του κάθε μεγαλέμπορα που θα διαφημίζεται στο καλός ή κακός σούπερ αναγνωρίσιμο Rockwave.
Και με βάση αυτό πετάω και μια ιδέα, ψήνεστε να κάνουμε μια "φάση" συνέντευξη με ερωτήσεις στους προμότερς από την πλευρά μας σαν κοινό , τι θέλουμε τι μας νοιάζει , τι γουστάρουμε τι μας πωρώνει και τι μας χαλάει ?
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου σαν δομή και σαν πραγματικότητα , ώστε να πάρουμε ειλικρινείς απαντήσεις και όχι απαντήσεις για να μας χαϊδέψουν τα αυτιά.
δε θα 'ρθουν μαζί τελικά. :sad:
Quote:
Dear Athens, Greece.
PLACEBO will be with you at the 'Yard Of Peace & Friendship Arena' on the 8th August 2014.
Tickets on sale on the 11th March next week.