Ωραιος ο dtbsog.
Γκαντεμια λεγεται το να βαζεις 8 παικτες να παιξουν, με μετρια αποτελεσματα, και ο Jeremy Lin που για ανεξηγητο λογο αφηνεις στον παγκο, να σου βαζει 31 ποντους με 59% στα εντος παιδιας, 3 τριποντα και 8/9 βολες.
Printable View
Ωραιος ο dtbsog.
Γκαντεμια λεγεται το να βαζεις 8 παικτες να παιξουν, με μετρια αποτελεσματα, και ο Jeremy Lin που για ανεξηγητο λογο αφηνεις στον παγκο, να σου βαζει 31 ποντους με 59% στα εντος παιδιας, 3 τριποντα και 8/9 βολες.
ας πει ο kelldorain αν ψηνει trade για ibaka η gortat
υ.γ. εχω και το project τον bynum στον παγκο, που μαλλον project θα μεινει...δεν παιζει να ξαναπαιξει μπασκετ αυτος
Ibaka όχι, για Gortat κάτι γίνεται
Τι θες για Αριζα?
kelldorain κατι εγραψες στα κομμεντς για το trade που αντιπροτεινα, αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα η φαση οπως φαινεται, γραφτο εδω αν θες.
ψηλους δε θελω να δωσω αυτη τη στιγμη, οποτε ο ραντολφ ειναι εκτος
Βασικά αυτό σου έγραφα, αν ισχύει ακόμα για Ράντολφ :Ρ Και γω ψηλό θέλω (PF βασικά) γιατί είμαι και αρκετά πίσω στα blocks, οπότε αν ψήνεται μόνο κανείς τρίτος για να κάνουμε 3πλο trade.
Καπου εδω να πουμε οτι ο Green Machine μας εχει ολους για πλακα ε.
Καλα εγω ειμαι εκτος συναγωνισμου ουτως ή αλλως αφου ο Rose οχι απλα δεν πηρε τα πανω του, αλλα τραυματιστηκε κιολας.
Klay Thompson, John Wall, Cousins θα κανουν μεγαλη χρονια, και του βγηκαν και οι αλλοι, ωραιος.
το γίδι ο D12 πως τα καταφέρνει πάλι και δεν βάζει 20+ πόντους - δεν τα παίρνει τα γράμματα...ολόκληρος Hakeem του έκανε ιδιαίτερα
και Leonard από spurs με έχει απογοητεύσει - μόνο Paul κρατάει τη σημαία με Russell - ελπίζω με ξεφλούδισμα του Kobe να πάμε καλύτερα στο 2 γιατί πάλι στάνταρ λύση είναι μόνο ο killer crossover
Προτεινω KICK/BAN του διοργανωτη απο τη λιγκα.
Ο αθεοφοβος μου εστειλε προταση να μου δωσει Paul Pierce + Jose Calderon για τον Michael Carter Williams/
Οξω ρε, σα δε ντρεπεσαι!
Παίρνεις 2 παίκτες για έναν rookie, είναι ευκαιρία :!:
(edit: επίσης όταν το έκανα propose ο Pierce δεν ήταν Οut)
Ψήνεται κανείς για ανταλλαγή Gay/DeAndre/Webster για LeBron, Melo ή Harden (+ αν θέλει 1-2 αμπαλιακούς παίκτες που θέλει να ξεφορτωθεί) ή δεν το συζητάμε καν;