ε, λολ.
Printable View
Θα καθόμουν να σας γαμήσω έναν έναν, τσουτσέκια, αλλά με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι έφαγε ισόβια ο Γατόπαρδος και έχω ένα ελικόπτερο να νοικιάσω.
Τώρα φαντάστηκα στα Τάρταρα και τον Παπαγεωργόπουλο, να πλαισιώνει Saki&ThemiTolis και Σατανά
ρε τι τραβάμε
Γελαω νευρικα, η τραγουδιστρια ειναι κοπελα φιλου μου εδω και καμποσο καιρο, και τωρα ανακαλυπτω οτι με την αδερφη της εχουν δημιουργησει fanbase. Αν θυμαμαι καλα μου πε ο φιλος μου οτι θα παιξουν και σε Νεα Υορκη αλλα μπορει να λεω και μαλακιες στο συγκεκριμενο. Θα τον ρωτησω. Τι φαση? Ποσο γνωστες ειναι? Ωραια, θα πω στο φιλο μου οτι ειπα την κοπελα του Ρουμανα τσιγγανα.
τρωει καλα ο φιλος σου
το ακόμα πιο αστείο είναι ότι με ελένη και σουζάννα βουγιουκλή έχω παίξει σε μουσικοθεατρικό πριν χρόνια...
Το πιο αστείο είναι ότι είναι ξαδέρφες συμμαθητή μου από σχολείο και εκεί μόλις βγάζαμε το λύκειο πρώτα έτη ήμασταν ωραιότατο παρεάκι. Μπράβο τα κορίτσια, πήγαν μπροστά.
@Mpernh, to triarchy swpodhpote, kai to Thy mighty contract gia na katalabeis ti pana pei Rotting Christ + black metal.
Antikeimenikotata, giati to lew egw, to teleutaio kalo tous album htan to Dead Poem to opoio to xw leiwsei kai gamaei.
Apo kei k pera mia baremara kanei.
Εγώ πάλι φαντάστηκα AYTO
Τραγουδάρα τέζα σκοτάδι, πίσσα, φλόγα και καπνίλα ....
Στιχοι Ελεγεία - Δοξασμός στον Βελζεβούλη ...
Refrain-αρα - συναίσθημα - ρίγος - σφρίγος - sodomy & lust
Εικόνα απο-κάλυψις
Ενορχήστρωση τούμπανο με πειραματισμούς (πλήκτρα, κρουστά στο δεξί ακουστικό, ορχήστρα)
Tribal απόκοσμοι ήχοι (τσεκούρι)
Folk ήχοι (Ινκας - Ατζέκικο Καναρίνι στο Outro)
Riffs αντίστοιχα με το δίσκο που συζητάμε
!
!!
!!!
μπαι δε γουει μου λειπουν λιγο οι μπασογραμμες του αντρεα θα ειχε κανει καλη δουλεια σε αυτο το αλμπουμ..
[QUOTE=Κωλαράκι Τορνευτό;1220048]Πατάω play και εμφανίζεται σε λίγο στο δωμάτιο ο οικογενειακός φίλος που φιλοξενούμε και παίζει ο εξής διάλογος:
-Τουρκάλα?
-Ελληνίδα.
-Λεω κι εγώ..ελληνική φωνή αλλά άγνωστη γλώσσα.
-Νομίζω ειναι ρουμανικα.
-Ναι. Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του.
-Ορίστε?
-Η μουσική γραμμή είναι ίδια. Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του που σου λεω!
και φεύγει.
Ακόμα περιφέρεται και τραγουδάει μόνος του "και μια νύχτα με φεγγάρι την ελλάδα πάει να πάρει,βρε το φουκαράααα, βρε το φουκαράαααα"
:touched: :touched:
Επίσης την ελληνική φωνή από που την κατάλαβε το θηρίο?