ntitzei prepei na einai mono o panow kai o frik na mpainei sa sfhnopoutsa na petaei antupes gia thn trouila
θα ηχογραφησω τραγουδι στη προβα ειδικα για την περισταση καρρας μιτς ρειτζ
Printable View
ntitzei prepei na einai mono o panow kai o frik na mpainei sa sfhnopoutsa na petaei antupes gia thn trouila
θα ηχογραφησω τραγουδι στη προβα ειδικα για την περισταση καρρας μιτς ρειτζ
Εγώ όπου και να γίνει το πάρτυ θα προσπαθήσω να κάνω το ρόουνττριπ αρκεί να μην τύχει καμιά στραβή κι επίσης να βρεθούν άτομα να κατέβουν μαζί μου. Μία ψήφο παραπάνω να γίνει στου φρηκ και να χει και live, επίσης σκεφτείτε και την πρόταση του overdriven. Φρηκ σου χω τάξει και μια μπουκάλα τσίπουρο, αν έρθω θα την έχεις ;-) ...έτσι για έξτρα ψυχεδέλεια.
να πω και κατι αλλο , δλδ αμα θελει ο Πανος να το κανει το ηβεντ σε αυτοδιαχειριζομενο χωρο , δεν θα του πουν οι ιδιοι που τον διαχειριζονται αν θελουν η δεν θελουν και τους λογους ,σας ορισε κανεις υπερασπιστες του αβατου των α/ων χωρων ?
Ας γίνει στο Candela γιατί:
α) Στηρίζουμε Φρηκ
β) Θα έχει και κανένα ΜΟΥΝΙ και ίσως κάποιοι παίξουν μπαλίτσα και για κανένα δίμηνο σταματήσουν να ποστάρουν ΜΑΛΑΚΙΑΡΕΣ
ας κατεβει ο πανκης και παω οπου θελετε
οφφ τοπικ!
Spoiler
ον τοπικ (το χοντραινω:Ρ), αν κα8υστερουσε προς ανοιξη και παι3ει καλος καιρος μπορει να γινει λαιβ ε3ω8εν σε πλατεια (και τα εσοδα, για "ευγενη σκοπο")!
αλλιως αν δεν γινει στο κανδελα που λετε, παιζει και το ζερο στον κεραμεικο (εχει κ λαιβαδικο στο υπογειο).
Δε νομίζω.
Ο Μπέρνης έχει ήδη 24 παγωτά για το νέο έτος, και 13 μπάνια. Με τρώει λάχανο.
Οπότε Σώτο, ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΒΓΟ ΣΟΥ.
Σωτε αμα βαζεις το ραλλυ ειμαι μεσα...φορτωνουμε και Αλεξ και κατεβαινουμε για μαχαιρωματα
αυγο η αβγο? εδω σε θελω
4. Ασεξουαλικό σεξ: Το αυγό και το εγώ
Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πιο νωρίς από τις γυναίκες; Γιατί μας ελκύουν οι σύντροφοί μας; Γιατί τα αρσενικά πτηνά δεν έχουν πέος; Γιατί παθαίνουμε -όπως και τα έντομα, τα πουλιά, τα γουρούνια, οι αγελάδες, οι κατσίκες, ακόμα και ορισμένα φυτά- αφροδίσια νοσήματα; Γιατί υπάρχει το σεξ, αντί να πολλαπλασιαζόμαστε μόνοι μας γεννώντας αντίγραφα του εαυτού μας, όπως κάνουν κάποιες σαύρες; Και πως η μανία με την καθαριότητα μας καθιστά περισσότερο άρρωστους;
Χρησιμοποιώντας τη δική της έρευνα στη φυλετική επιλογή, καθώς και μια σειρά από καταπληκτικές ιστορίες από το φυσικό κόσμο, η Ζουκ μας κάνει να δούμε με άλλο μάτι τα τρομακτικά παράσιτα.
statik, όλα τα :pink: του κόσμου!
και η ιδέα για πλατεία γαμάει και αν υπάρχει κόσμος να μας βοηθήσει να το κάνουμε (επειδή τώρα μάλλον η πλειοψηφία ψήνεται για καντέλα) τότε αν είμαστε καλά κοιτάμε για τέτοια φάση ανεξάρτητα προς αρχές καλοκαιρακίου που κλείνουμε τη δεκαετία του παρόντος καταστήματος και θα είναι ωραία να ζήσουμε λίγο και την εναλλακτική κοινωνικότητα των εξαρχείων...
Τα παγωτα εχουν κοπει μπας και πεσω ποτε σε νορμαλ κιλα ποι υ εχω γινει βοδι με τα 83 μου κιλα. αν συνεχισει ο καιρος ετσι μεσα στη βδομαδα θα παω για μπανιο ευκολα. σημερα αν δεν ειχα ντραμς μεχρι το μεσημερι αργα θα με βρισκατε στη θαλασσα να πλατσουριζω. κατα τα αλλα σωτε παρε το εργαλειο σου και παρε τον πανκαρο να γουσταρουμε ρε συ. απαγωγη στη χειροτερη