δικό μου λάθος που ξεκίνησα αντιπαράθεση σε ένα τέτοιου είδους θρεντ. Μια χαρά είναι οι Σγου-- νννγγγκκκχχχ
εννοούσα ότι το πασσατζ του αρκτουρο αν το προσεγγίσει κανείς αθώα, η μουσική του είναι ακόμα υπεροχή και μπορεί να απολαύσει κανείς το σύνολο. Ενώ το σγουαν κραιστι είναι ενδιαφέρον μόνο αν κάποιος δεν είναι έμπειρος με το τι έχει να προσφέρει το χιεβι μεταλ. Και εντάξει, δεν είναι σκατά. Αδιάφορο είναι, μου έκανε εντύπωση ότι το θυμάται κανείς.
μπορει τελικα να μην ειναι η καλύτερη παντως ειναι σιγουρα η πιο συνεπης (ποιοτικά) σε οτι έχουν παιξει
27-08-2012, 12:05
Krux
το θέμα δεν είναι πως βλέπεις εσύ τους σουάν κράηστι, χελμ. μπορείς να τους βλέπεις και να τους αντιλαμβάνεσαι όπως αγαπάς. ειλικρινά.
το σχόλιο περί 13 χρονών ήταν το "πρόβλημα", γιατί έτσι υποδεικνύεις, με υποτιμητικό μάλιστα τόνο, το πως θα ήταν "λογικό" εγώ να τους αντιλαμβάνομαι ή ο ΡΑ ή όποιος. και πάλι θα το περνούσα στο ντούκου ως ένα ακόμα ιντερνετικό σχόλιο αν δεν υπήρχαν τα σχόλια περί πάσατζ. γιατί το περίεργο εδώ και αυτό που προκαλεί και την δική μου έκπληξη είναι το πως και γιατί δέχεσαι να προσεγγίσεις το ρόττινγκ κράηστ με αθωότητα ενώ το σουάν κράηστι όχι. θα μου πεις γούστα, έτσι γουστάρω εσύ τι ζόρι τραβάς και για να είμαι ειλικρινής δεν θα έχεις και πολύ άδικο.
αυτό δεν μοιάζει με το πανί ''μαχητές'' του ζμπάοκ?
διακογραφίες txc,τρυπών,last drive, sumerian daemons από flesh(μούτζα φρι), πολλά christ, scarlet evil witching black, τα mushrooms και λοιπά άλλα.. αλλά ο δίσκος που σημαίνει 100 κιλά αρχίδια είναι αυτός:
innermost-menschenkenntnis agapimenos ellinikos diskos gia poli kairo. mono gia pithikous. opoios de to xei akousei to kanei
27-08-2012, 22:31
casshern
lol, αυτό το menshitonmytitties το έπαιρνε το μάτι μου στο folder με τα χύμα album και υπόθετα ότι πρόκειται για obscure συλλογή ερίτη από το κομπιλέησον τόπικ. Ωστε είναι κανονική κυκλοφορία και μάλιστα ελληνική, ε?
Βάζω να τσεκάρω ασάπ, pitsadoros usually delivers
Να τσοντάρω και 2-3 λινκ από τα ελληνικά άλμπουμ που ακούω συχνότερα, για τη χαρά της συμμετοχής:
Κορυφαία στιγμή, ever, σε συναυλία ανεξαρτήτως εθνικότητας καλλιτέχνου, η εκτέλεση του αποκάτω κομματιού στη Λάρισα πριν από καμία 10ριά χρόνια...
Τέλη 90's-Αρχές 00's. Boogie Nights και thrash attacks σε μπούληδες ροκαμπιλάδες. Those were the days...
27-08-2012, 23:21
Atropos
Ο πιο πολυπαιγμένος δίσκος στο πικ απ μου είναι το 10 χρόνια κομμάτια του Σαββόπουλου, και όλοι μέχρι τα τραπεζάκια έξω είναι αγαπημένοι μου.
Πολλοί αγαπημένοι μου δίσκοι έχουν αναφερθεί πιο πριν, Μικρούτσικος, Θ. Παπακωνσταντίνου, Τρύπες αλλά βάζω νιου έντρι
ΖΙGGY WAS - Here
ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ - Άγγελοι του Ψεύδους
the LAST DRIVE - Heatwave
BOKOMOLECH - Xero
HONEYDIVE - Frail
ΓΚΟΥΛΑΓΚ - Στην Αυλή των Θεαμάτων
PANX ROMANA - Σπάσε τη Γραμμή
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ - Πίσσα και Πούπουλα
7ιντσα
MAKE BELIEVE - Leave Me Alone/Mess Goes On
ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ - ο Ήχος της Σιωπής
Συλλογές
ΤΟΧΙC BABIES IN A ROCK 'N' ROLL LAND
ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
αυθόρμητα και χωρίς πολλή σκέψη..
αδύνατο να βάλεις μόνο ένα
Y.Γ.
τους FREE YOURSELF τους θεωρούμε,να υποθέσω,τέκνο Γερμανίας;
28-08-2012, 00:04
Shirime
Quote:
Originally Posted by Helm
ναι γαμαει το Swan Christy αν ησουν 13 οταν το ακουσες. Σκατα ειναι.
Σταματη, το Thy Mighty Contract δεν βγαζει νοημα και ειναι λογικο αν ξερεις τοσα για τους ροττινγκ κραιστ και φωτος και ποια πηδαγε ο Σακηc και δικτυωτο μπλουζακι και τετοια αλλα σκατενια μεταλχαμμερικα. Αλλα αμα το ακουσεις λες και λεει στο εξωφυλλο "ο χριστος που λιωνει" ανυποπτος και εχει τον τραγο να κυβερνα πισω απο τον εσταυρωμενο και ριφφαρες (ριφφαρες ομως) και λαθος στιχους σε λαθος κθουλοαγγλικα και ντραμ μασιν και τετοια, ειναι αλλιως. Για ακομα καλλιτερα βρες το "Passage to Arcturo" και κοιτα το λιγο. Περιεργασου το βινυλιο. Τσεκαρε τους στιχους. Ακου κανα Eye of Algond που λεει και "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ.... ΒΡΥΣΗ"
Και παλι μαλλον δεν θα καταλαβεις, αλλα προσπαθησα.
Ωραία εξελίχτηκε πάντως το θρεντ, και ρίχνω πολύ ξεθάβινγκ. Με καλύπτουν αρκετά λίστες όπως του Μελαγχολικού Χοντρούλη και του Reject, προσθέτω μόνο, πέρα από το Μωρά Στη Φωτιά, την κλασική συλλογή Return of the Creeps.