Ρηντημερ δηλαδη εσυ δεν εισαι παρελθοντολαγνος μεταλλερ?
Printable View
Ρηντημερ δηλαδη εσυ δεν εισαι παρελθοντολαγνος μεταλλερ?
φιξξξερ επειδης ειμαι ψιλοπαλιανθρωπος σε φανταστηκα σε moshpit στους Machine Head με Το jean και το ημισκαρπινι
γαμησες
Τι ημισκαρπινι ρε μλκ, ειστε και τυφλοι, ενα κανονικο απλο μαυρο παπουτσι ειναι, χωρις τιποτα το ιδιαιτερο.
Σιγα μην εμπαινα σε μοσπιτ μασινχεντ. Καλα εσυ σιγα μην ακουγες τετοια πραγματα, εχουν βγαλει δισκο οι μασινχεντ δεν ειναι αρκετα αγνωστοι!
λολ ειχα παρει τον πρωτο σε βινυλιο ρε
Γενικα ναι. Αλλα αν αναφερεσαι στο σχολιο μου για τους Unisonic,σε αυτη την περιπτωση οχι. Δεν ειμαι απο αυτους που θελουν να επανασυνδεθoυν ο Kiske και ο Hansen με τους Helloween. Eνα τετοιο reunion δεν θα ειχε τιποτα να προσφερει,αφου θα ελειπε η "χημεια" και θα γινοταν μονο για τα φραγκα....
GEIA SOU FILE XAKO ELPIZW NA SOU ARESEI O TRITOS DISKOS AYTIS TIS FOVERA PROTOPORIAKIS MPANTAS POY PRAGMATIKA EGRAPSE ISTORIA
http://www.youtube.com/watch?v=HJzeJiHHQOY
Στο 1:40 περιπου, συγχρονιζει με το απο πανω gif.
Άρα για να καταλάβω και γω:
Κράζουμε machine head επειδή σε μια φάση την είδαν nu metal με μαλλί οξυζενέ πρόκα. Δεκτό, αν και λαιβ ακόμα γαμούσαν ασύστολα - κομάτια σαν το american high και το supercharger που στον δίσκο δεν λένε κάτι, σε ισοπεδωναν στο pit).
Μετά όμως κράζουμε machine head επειδή όταν είχαν την ελευθερία να γράψουν ό,τι γουστάρουν, γύρισαν στο θρας και έγραψαν την ΔΙΣΚΑΡΑ το through the ashes και the blackening (αντί να πάει ο Φλυνν στους drowning pool ή να συνεχίζει να φτιάχνει κιθάρες στα στουντιο για να φάει, και ο McClain να πιάσει δουλειά στο Taco Bell και ξερωγω τι άλλο έκαναν);;;
αυτο με την ''ελευθερια'' δε ντονν θα το λεω στο ανηψουδιμ να γελαει
μου αρέσουν όλες οι περίοδοι της μπάντας, και ήταν πραγματικά μεγάλη η ελευθερία που τους έδωσαν οι killswitch engage και οι unearth ωστε να παίξουν δισολίες, να τα λέμε αυτά.
αν είχαν ελάχιστη τσίπα θα έπαιζαν κομμάτια από τις περιόδους που λαιβ ακόμα γαμούσαν ασύστολα. ακόμα κι αν αποφάσισαν να θυμηθούν το thrash metal την περίοδο που πουλάει (όλως τυχαίως, δεύτερο μουσικό είδος στη σειρά!), δεν έχουν μισή σύνθεση στα δύο τελευταία albums που να ακουμπάει το ριφφ του death church, τότε που δεν ήταν της μόδας τα 7λεπτα κομμάτια με 4λεπτα radio edits που προβλέπει το νέο τους συμβόλαιο.
είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων, εγώ ο πρωτοδισκάκιας γουστάρω τα δύο πρώτα που επηρρέασαν ό,τι γκρουβάτο υπήρξε στα 90s παρά τα κομμάτια που έγραφε ο ψηλός καυλωμένος από το τελευταίο live με τους suicide silence.
επίσης όχι ότι είμαι κομπλεξικός αλλά μιας και είσαι από την μεγαλόνησον, μπροστά στον κοντό ο ράφλας ούτε για τεχνικός δεν κάνει.
Re magkes an i vandi evgaine kai tragoudage kammia 5ria kommatia skata xwris na tis vgainei i foni tote den tha tin krazate oloi kai tha milagate gia arpaxti ?? Ola ta koritsakia pou tha ourliazane kai tha legane "mas arkei pou tin vlepoume" den tha ta krazate episis ... Kai nomizete oti tora pou kanei ta idia o ozzy eseis diaferete apo ayti ti synomotaksia ??
Akou ekei "Mou arkei pou ton eida" !!! Re eiste enetelos malakes ??? Skate tosa lefta gia ena eisitirio kai to mono pou exete na zitisete san antalagma einai na deite ton ozzy ??? Mas tsouvaliase kai ena karo mousikous pou kanoun tis diakopes tous sta diafora festival me dekaleptes arpaxtes kai oloi mazi gelane me sas ta koroida pou anti na tous parete me tis petres tous petate 50eyra
A re vandoula ... An ta eixes mathei noritera ayta heavy Metal tha tragoudages ... pou tha vreis megalytera koroida ??