Μπλόκαρε πάλι το διαφορικό ε?
Printable View
Μπλόκαρε πάλι το διαφορικό ε?
Ama s xalaei toso poly,dws'ta esy sta geramata,kosmopoliti...
Ριντίμερ, όπως και να έχει, ο τύπος είναι στο διδακτορικό του, άρα είναι τουλάχιστον 25 κι έχει δει και 5 πράγματα παραπάνω από εκπαιδευτικές διαδικασίες και περιπτώσεις από εσένα που είσαι στα 16 σου ε.
Αγγλικά όσο νωρίς και να μάθεις δεν τα ξεχνάς. Και μάλλον τα βελτιώνεις κιόλας, αν έχεις στοιχειώδη επαφή με το ίντερνετ και με μουσικές, ταινίες, κλπ.
Γερμανικά πάλι πήγα σα μαλάκας και πήρα το Mittelstuffe στο Λύκειο και τώρα δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Όχι ότι αν δεν το είχα κάνει θα καθόμουνα τώρα στα γεράματα να μάθω.
Αυτή η τρέλα πάντως να παίρνουμε ένα κάρο διπλώματα απ'το σχολείο μόνο στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει. Χαρακτηριστικό της ξενοδουλείας και του ιδιότυπου κομπλεξικού βλαχοκοσμοπολιτισμού μας. Η νέα μόδα είναι τα Κινέζικα γιατί ως γνωστόν "οι σχιστομάτηδες θα μας αγοράσουν όλους". Και βέβαια ισπανικά στην αλτέρνατιβ Μανού Τσάο/Μπαρτσελονίστας εκδοχή του βλαχοκοσμοπολιτισμού.
Είχα την εντύπωση ότι ρώτησα και απάντησες κάπου τόσο. Όσο περισσότερο λες βασικά τόσο πιο επιβαρυντικό είναι για την περίπτωσή σου.
Γενικα αυτη η τρελα στην Ελλαδα μονο, για να δουλεψεις σε λογιστηριο ζητανε Proficiency, αλλοι ιταλικα, αλλοι Γερμανικα, αλλοι τα ζητανε ολα μαζι κλπ. Εγω μαθαινω Γερμανικα για την παρτυ μου, αφου ηθελα να μαθω απο μικρη και δεν με εστελναν οι γονεις μου.
καπου ειδα να αναφερονται τα κινεζικα. μεγαλο φειλ. ενας φιλος μαθαινε 3 χρονια, με κοπο κ αιμα και πηγαινοντας το καλοκαιρι ενα μηνα στην κινα ανακαλυψε οτι οι κινεζοι δεν καταλαβαινουν τπτ αν δεν εχεις την προφορα που εχουν κ αυτοι. και οτι ολες οι συννενοησεις για δουλεια, ιντερβιου κ τα συναφη γινονται στα αγγλικα.
Ναι,αλλα ουτε οι ιδιοι οι κινεζοι εχουν καλη προφορα στα αγγλικα,αλλα κουτσα-στραβα καταλαβαινεις τι λενε. Αρα,το προβλημα δεν ειναι τα κινεζικα σαν γλωσσα,αλλα ποσο καλη προφορα εχει αυτος που τα μαθαινει...
Redeemer poios apo tous 2 sth foto eisai ?
Esena poios 8 s voleue,g n petas malakies?
Egw,pantws,3erw k poios eimai egw k poios eisai esy st foto...:!::stfu:
Μπαμπ!
Δίνω IELTS σε λίγες μέρες και στοχεύω το 6.5. Παλεύεται; Κανένα site με ielts τεστάκια υπάρχει;