εμένα δε μου φάνηκε να κάνει καμία κοιλιά, αλλά στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω.
Spoiler
Printable View
εμένα δε μου φάνηκε να κάνει καμία κοιλιά, αλλά στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω.
Spoiler
Καταβρόχθισα τη 2η σεζόν μέσα σε ένα διήμερο. μάρεσε πολύ περισσότερο από τη 1η. Πολύ πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες, ιστορία γραμμένη καθαρά για να γίνουν πουτάνα όλα και ΚΑΚΟ. Με κέρδισε.
Επισης,παροτι εχει μερες που ανακοινώθηκε,να επισημάνουμε τα γαμηστερα νεα http://uk.ign.com/articles/2013/02/2...n-kings-misery
μετριότητες στα πάντα, γενικά βαρετό και προβλέψιμο μου φαίνεται. μετά κόπων και βασάνων έφτασα στο S01E08 και λέω να μη συνεχίσω.
για τη 2η έχω ακούσει καλύτερα λόγια. είναι αυτόνομη; και πόσο καλύτερη από την πρώτη;
είναι αυτόνομη (αν και οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς συνεχίζουν και στη 2η, σε άλλους ρόλους όμως) και πολύ καλύτερη από την πρώτη, γνώμη ΜΟΥ
...αλλά γενικά δεν χάνεις και τίποτα.
αλήθεια λες αλλά καλοκαιράκι έρχεται, μην είσαι τόσο αυστηρός.
Ειδα στα καπακια πρωτη και δευτερη σεζον και γαμω γενικοτερα .Η δευτερη σαφως καλυτερη απο πρωτη για μενα αλλα καμαριερα δεν ειχε αλλα τι να καμεις.
Spoiler
9 Οκτώβρη
πρέπει να κερδίζει ως η σειρά με τα περισσότερα teasers εβερ
ξεκίνησε κι αυτό, πολύ ωραίο επεισόδιο και καλό προαίσθημα για τη σεζόν
Ισχύει. Εκεί που νόμιζα ότι είναι κοριτσίστικο τελείως, πέταξε την καφρίλα και τα γάμησε όλα.
Emma Roberts :pink:
Για πείτε λίγο όσοι είδατε 3η σεζόν.Γουστάρατε καθόλου;Γιατί μου φάνηκε τέρμα μάπα (ίσως να φταίει ότι την τελείωσα με μεγάλες παύσεις και οτί ποτέ δε μπήκα στο πνεύμα βέβαια)