-
that said kai sto pnevma tou prwtou post tou ikonoklast, enas filos mou full leftas mou eipe tis proalles oti eixe paei stis kannes epeidh einai symparagwgos stis alpeis.
se fash proteine na dwsei lefta gia thn tainia (posa mou'pe re pousth mou, 3 xiliarika?) epeidh o aderfos tou kserei enan ap thn omada paragwghs kai oi typoi eipane ok alla as ton synanthsoume prwta gia na doume an einai normal atomo toulaxiston.
to lew epeidh kapoios sthn prohgoumenh selida eixe anaferei kati gia klikes kai sprwksimo an thymamai kala..
o lanthimos perisy eftase STA OSKAR ki exoun tosh anagkh gia fragka pou to standard tous gia na paroun lefta apo enan entelws asxeto typa einai na einai normal atomo.. :/
genika me ton kynodonta vghkane ola ta kompleks kai h kakia zhlia tou ellhna sthn epifaneia sa mpourmpoulithres
-
Μπορεί τα άρθα να ήταν το ένα πιο σιχαμένο από το άλλο (το δεύτερο ήταν σιχαμένο και μόνο που γράφτηκε), αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να κατατάξεις την περίπτωση του Κυνόδοντα στην απώλεια παρθενογένεσης κ.ο.κ. Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι ο Λάνθιμος πήρε την ιδέα του Κάστρου της Αγνότητας ΑΥΤΟΥΣΙΑ, και σε μένα τουλάχιστον, φαίνεται προφανές ότι έκανε πολλή δουλειά για να την αναπτύξει και να την κάνει προσωπική.
Αν το ξανάκανε με δεύτερο έργο, και πάλι χωρίς κανένα κούντος, έχει αρχίσει να γίνεται ανησυχητικό. Και επειδή ξέρω ότι Κάλκης και Ικόνοκλαστ έχουν ήδη μουτζώσει από την προηγούμενη πρόταση, θέλω να πω ότι δεν καταρρίπτει το έργο του όπως λένε οι σαχλοί στο Βήμα (που κάποιος σκηνοθετίσκος μάλλον τους έδωσε 100 ευρώ στον καθένα για να λασπολογήσουν το Λάνθιμο), ωστόσο ίσως θα με ενδιέφερε να διαβάσω/δω το αυθεντικό έργο, μαλακία του Λάνθιμου να καρπωθεί και την αυθεντική ιδέα, και να προσπαθήσει να κρύψει, στην ουσία, την πηγή της ιδέας του. Ελπίζει ότι ο άλλος δε θα πει τίποτα; Δεν ξέρω, αλλά είναι λίγο μαλακία.
Τέρμα τα οφτόπικ.
-
Καλά, οι τύποι που γράφουν τα άρθα το πιθανότερο είναι ότι ανήκουν σ' αυτούς που δάκρυσαν με την Πολίτικη Κουζίνα, που θεωρούν το El Greco σοβαρή ταινία που προάγει τον ελληνισμό στα πέρατα του κόσμου και που στην καλύτερη αν δεν έγραφαν κάτι πικρόχολο για τον όποιο Λάνθιμο να έγραφαν για το πόσο βοήθησε τον τουρισμό το Mamma Mia.
-
still,
moulos pou den anaferei oti h idea htan tou typa
-
οχι μωρε, κουλ ειναι ο μαν.
-
oxi.
epishs, sikato pou koroideveis to styl pou grafw.
-
Τελικά την είδε κανείς; Έξυπνη ιδέα, άσχημη εκτέλεση θα έλεγα και δε ξέρω γιατί αλλά τόσο άσχημη ηθοποιία είχα καιρό να δω. Τί σκατά, και επίτηδες να το κάνανε χάλια είναι.
-
Αχαχαχ, τόσο κακό που ξέχασα να το σχολιάσω. Πραγματικά φριχτές ερμηνείες. Ειδικά η έτσι της ενόργανης, που θέλει κάτι πιο ποπ, θεέ μου, σύνδρομο ντάουν.
-
μεχρι εκει ειδα...τοσο χαλια ρε παιδια?
-
Μαύρο χάλι Μιχάλη, 80 λεπτά μόλις και δεν την πάλευα με τίποτα. Μόνο ο Σερβετάλης αξίζει και αυτό γιατί πρέπει να έπιασε το νόημα και να έκανε απλά χαβαλέ.
-
σκυλιασα και το ειδα
με την πρωταγωνιστρια εχω ερω απο παλια οποτε αφου ειδα και τα (τελεια) μεμε της, ολα καλα
οκ σοβαρα τωρα
μετριοτις
γενικα υοαρχει κατι λαθος σε αυτο το ειδους ελληνικο σινεμα, δεν το εχω προσδιορισει ακομα γιατι δεν ειμαι ιδιαιτερα εξυπνος
αυτην η αποστειρωσις γενικα ειναι υπερβολικια και οκ, επιασε μια, αλλη φορα δε φτουραει
δε ξερω για σας αλλα εγω γουσταρα μονο τις σκηνες που η πιπιτσα ''φερθηκε'' ανθρωπινα, βλεπε γελιο στο γλυφομουνι, με τον νεαρο το φιλι, μπροστα στο στορι κλπ
οχι μηδεν
αλλα οκ ας τελεισει αυτο το αστειο και ας δουμε καμια κανονικια ταινια επιτελους
-
την είχα νοικιάσει απ' τα σέβεν (αν έχει κανείς κάνα λινκ για κατέβασμα ας δώσει) και δεν έπαιζε.την γύρισα μετά από 2-3 μέρες (ήταν ημέρας) και μου λέει η τύπισα 5 ευρώ.της λέω ότι δεν παίζει κι ότι δεν θα πληρώσω τίποτα.την βάζει σ 'ενα μηχάνημα εκεί...παίζει μου λέει.ναι, λέω..σ αυτό το μηχάνημα....τι θες να κάνω;να ρχομαι με ποπ κορν και να τις βλέπω εδώ τις ταινίες;τελικά πλήρωσα σαν νομοταγής αστός...και ταινία δεν είδα
-
-
Στο τελευταίο Empire, που έχει γαμάτη παρουσίαση στο The Hobbit, το εκθειάζουν...τί να πει κανείς.