και τσαντίζομαι
Printable View
και τσαντίζομαι
twra giati ta bazeis ayta re anthrwpe
τα υπολοιπα θα τα παιξει εδω
Spoiler
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5846540_n.jpg
Θα τα λεγανε αλλα ελιωσε ή κατι ο τζοβις με το μακρυμανικο δερματινο(wtf) και φαγανε skip .
sorry φίλος αλλά το ΓΑΜΗΣΕΣ και ψόφησε.
Επειδή είχα την κωλοφαρδία να έχω για πρώτη φορά(και ίσως τελευταία)
πρόσκληση στα 17/18 χρόνια που πάω συναυλίες στο Ελλάντα
μόνο κακή διοργάνωση δεν είδα εκεί που ήμουν/ήσουν.
Τζάμπα ποτά από μπύρες,βότκες,12ρια ουισκια κλπ,aircondition, καναπέδες&τραπεζάκια(μην μου κουραστείς και φας στα όρθια βρε αδερφέ),
φαι catering,οι σεκιουριτοπορτιερηδες ευγενέστατοι,
ταξιθέτριες( !! ),αναμνηστικά(οκ του κώλου ),εύκολο πηγαινέλα από τη θύρα στην αίθουσα.όσο για την έξοδο σε 5' ήμουν Κηφησίας.
Αν αυτό (επαναλαμβάνω ήμουν στην 29) συγκρίνεται
με ελληνική διοργάνωση...
φαντάζομαι τη συγκρίνεις με τους purple στο οακα.
όσο για τους bon jovi ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω (εκτός από 3 τραγούδια extra) περιμένατε?καλά έπαιξαν, 2,5 ώρες έπαιξαν, μια χαρά επικοινωνία είχαν με το κοινό(νταξ δεν ήταν και το κοινό των rammstein της Μαλακάσας ή του Βασίλη).Την επόμενη να βάλουν πόρτα μην περνάνε οι φλώροι μέσα μόνο οι πραγματικοί ΡΟΚάδες.
Ρε έχουν κλέψει το Βασίλιιη τον Τσάμη να ούμε, τι κέτερινγκ συζητάμε;;!
Στο 0:23 ακούμε όλοι το Lucifer's Hammer, έτσι;
8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)
8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)
Τα credits στον admin.. :pink:
Edit: και για να το χοντρύνω, επειδή αλλιώς δεν έχει πλάκα, είχαμε τον πειρατή Μπαρμπαρόσα και αποκτήσαμε και τον ΛΗΣΤΑΡΧΟ Σαμπόρα.
Edit2: καλή ιδέα να πάρει και την αρχή του Lost and Lonely Days, θα φτιαχνε και γαμώ τα hooks.
χαχαχαχαχα μπράβο λοιπόν στον admin
Ρε οι σωστές μπάντες από το Los Angeles* καταπίνουν δέκα-δέκα τα αγοράκια με τα κολάν... Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια με τον κίνδυνο να ακουστούμε γραφικοί :!:
*Warlord, Omen, Cirith Ungol
Ούτε εγώ είδα κάτι ιδιαίτερα κακό στη διοργάνωση, πάντως τον Στάθη τον είδα από μακρυά στην αρένα και όχι στους επισήμους. Ε και εδώ που τα λέμε δεν κρίνεις μια διοργάνωση από τις πίπες που κάνουν στους vip αλλά από το πώς φέρεται στο κοσμάκι που πληρώνει, σωστά;
Ο Ρα παραλείπει να πει ότι η καρδιά του είχε πάει στην κούλουρη μέχρι να βρει τις χρονολογίες που βγήκαν τα τραγούδια, όταν του έλεγα ότι ο τσάμης έκλεψε σαμπόρα...