Θα ζει κανας Τούρκος μέσα τώρα αλλά έννοια του.
Printable View
Θα ζει κανας Τούρκος μέσα τώρα αλλά έννοια του.
Θα μπαίνατε στους ατενίστας για γκόμενα;
Tha empaines stin ONNED gia gkomena?
Θα έβαζα κάποιον στους ατενίστας για γκόμενα.
άνετα. αλλά μόνο αν ήταν γιαγκαναμπούτσο φάση.
Όχι σκέσι με ατενίστα, είπαμε.
χαχαχαχα ηρθε ο αλλος να το παιξει προσβεβλημενος με την εικονα της Νεώτερης Αθηνας. Καθε πολη απο ενα σημειο και μετα (αναλογα με τον βαθμο αστικοποιησης της) βγαζει την μιζερια και την δυστυχια σαν υλικη οπτικοποιηση της μιζεριας και της σκλαβιας των κατοικων της. Η Αθηνα (νεωτερη και λιγοτερη νεωτερη) αποτελεσε απο το '30 το μεγαλυτερο εκβιομηχανισμενο κεντρο της χωρας και ειδικοτερα μετα το 1950 - 1960 με την μεγαλη αναπτυξη της εγχωριας καπιταλιστικης οικονομιας. Γεγονος που την καθιστα την μεγαλυτερη "σπιναλογκα" της χωρας ποτισμενη απο την χολερα της μισθωτης σκλαβιας. Εκτος απο μερικες περιοχες που οι ανθρωποι αυτων κρατουν καποια στοιχειωδη αξιοπρεπεια διατηρουν το κοινωνικο υλικο περιγυρο τους σχετικα αισθητικα ωραιο. Και μην μου αναφερεις οτι και οι αλλες μεγαλουπολεις στις αλλες χωρες μεσα σε καπιταλισμο "ζουν και αναπνεουν" και οτι εκει δεν ειναι τοσο εμετικα. Σου απανταω οτι εκει ειναι ακομη πιο ΣΚΑΤΑ.
δλδ θες να μας πεις οτι η Αθηνα δεν ειναι η πιο ασχημη βρωμικη σιχαμενη μεγαλουπολη του αναπτυγμενου κοσμου αντικειμενικα , υποκειμενικα εγω την λατρευω αν και πλεον τα τελευταια 4-5 χρονια με φοβιζει.
γιατι την λατρευεις αφου ειναι αντικειμενικα η πιο ασχημη βρωμικη και σιχαμενη μεγαλουπολη;
(τα τελευταια χρονια ειναι πιο αρρωστη και ναι και εμενα με φοβιζει)
Αν δεν σας αρέσει να φύγετε να πάτε αλλού
:wave:
γιατι εχω συνδυάσει απειρες γειτονιες κτιρια μερη με ομορφες καταστασεις.
εχομε απαγαγει τον μισο πληθυσμο του Αλφα Κενταυρου ρε φρηκ...τα ΟΥΦΑ με τα δικανα τα κατεβαζομε
μην πιστευεις το wikipedia