Δισκάρα.γεια σας.
Printable View
Δισκάρα.γεια σας.
Τρεις σελίδες και με την εξαίρεση του Wom δεν έχει ειπωθεί τίποτα ουσιαστικό για το δίσκο όμως
να είμαι απόλυτα ειλικρινής, μου αρέσει πολύ. το jeg faller είναι απλά καταπληκτικό κομμάτι.
ακούγοντας ξανά σήμερα το δίσκο και συγκεκριμένα στο vanvidd, ψιλοξενερώνω άσχημα με τις yeti-style κραυγές εκεί κοντά στο 04:30 αλλά μόλις επέστρεψα στο γραφείο και πριν κάνω το ποστ αυτό, τσέκαρα τι σημαίνει vanvidd και είδα οτι είναι παραφροσύνη και αυτοαπαντήθηκα.
Δε μ'άρεσε. Το Belus ήταν αρκετά πιο στρωτό, πιο μονότονο με την καλή έννοια. Εδώ οι ιδέες είναι αδιάφορες και πάει να χτιστεί ένα vibe πάνω σε αυτές. Τα καταφέρνει, αλλά η βάση του δεν παύει να είναι αδιάφορη.
Highlight το Valen που είναι σα Rotting Christ της Genesis περιόδου και το Budstikken με το ριφφ να παίζει στις άρσεις - ο Vikernes είναι ένας rastafari guru του gonja :!:
[ΟΜΟΙOΤΗΤΕΣ ΑΚΑ ΣΩΣΙΕΣ]
Jer Faller, στο 2+25 με SAKIS sleep of the angel περιόδου.
[/ΟΜΟΙOΤΗΤΕΣ ΑΚΑ ΣΩΣΙΕΣ]
Κατά τ άλλα συμπαθέστατο ακούγεται μέχρι τώρα, τα καθαρά του προσθέτουν μια παραπάνω ατμόσφαιρα, αλλά.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JEG FALLER
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HELT NED
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JEG FALLER
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HELT NED
τώρα κατεβαίνει οπότε τα λέμε αργότερα
είμαι στις 15-20 ακροάσεις ως τώρα και τολμώ να πω πως μου αρέσει.πολύ.
το μόνο μείον που βρίσκω είναι ότι ενώ έχει πολύ ωραία κομμάτια σαν μονάδες δεν παρουσιάζει την ποικιλομορφία που παρουσίαζαν οι άλλοι δίσκοι του(και ο πιο πρόσφατος προτελευταίος βεβαίως βεβαίως).
καλά τα valen & jeg faller είναι σούπερ γαμάτα!
Ρωτούσα και τον roswell τις προάλλες. Ο μπουρζουμ δεν υποτίθεται θα σταματούσε τα μεταλς γιατί προέρχονται από μουσικές μαύρων; Άλλαξε κάτι στο σκεπτικό του ή απλά τα λεφτά είναι γλυκά;
Γενικά δεν ξέρει τι του γίνεται , οπότε δεν τον θεωρείς και αξιοπιστο σε αυτά που λέει.
ο μπούρζουμ γενικά τρολλάρει τους πάντες
Γενικότερα θέλει πολλές ακροάσεις. Στο Belus να πω την αλήθεια υπήρχε μια ομοιογένεια στα κομμάτια, πραγμά που μεν συντελούσε στο χτήσιμο ατμόσφαιρας καθ'όλη τη διάρκεια του δίσκου, αλλά με κούρασε. Από ένα σημείο και μετά άκουγα μόνο το Belus Toed (με λατρεμένο κόψιμο και επαναφορά σα γροθιά) και το επόμενο του με την φοβερή μπασογραμμή, μελωδία κτλ. Στο Fallen αρχικά είχα την ίδια εντύπωση/άποψη με εσένα, αλλά το άκουσα πολλές φορές γιατί με είχε εντυπωσιάσει ο ήχος του και μερικά θέματα. Κατέληξα πως σε γενικές γραμμές μ'αρέσει λίγο περισσότερο από το Belus σε θέμα ιδεών και μου κρατάει περισσότερο το ενδιαφέρον. Από τη Κυριακή το έχω ακούσει δε ξέρω κ εγώ πόσες φορές και ακόμα με βρίσκω να ανακαλύπτω λεπτομέρειες που δεν είχα προσέξει.
Στο θέμα που ρωτάει ο γκουντα-σαν, ο τυπάς είναι πανέξυπνος και όπως προειπώθηκε, τρολλάρει αβέρτα. Τόσα χρόνια στη φυλακή, έχει πει άπειρα άκυρα όπως το ότι δε θα ξαναπαίξει μέταλ λόγω ριζών στην μαύρη μουσική. Μετά είπε πως θα προτιμήσει το ambient σκηνικά όπως τα 2 τελευταία album που κυκλοφόρισε από την ψειρού, και στην τελική με το που βγήκε, κυκλοφορεί το Belus. Εκτός μουσικής, έχει πει επικά άκυρα περί άρρειας φυλής, φασισμοναζισμού, δημοκρατίας και λοιπά. Εν κατακλείδι, δεν χρειάζεται να πάρεις στα σοβαρά αυτά που λέει για τις ιδέες του, γιατί ΤΟΣΑ χρόνια μέσα έπαιζε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με τους έξω. Ας πεί ό,τι θέλει, στην πούτσα μας, αφού στην τελική βγάζει καλή μουσική.
Γενικά έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο αντί να τρολλάρει τους πάντες να μην ξέρει τί του γίνεται και απλά να μην είναι τόσο ηλίθιος ώστε να ξέρει πως αν κυκλοφορεί τέτοιους δίσκους θα χεστεί στο τάληρο;
Επειδή ξερωγώ το "καλή μουσική" είναι υποκειμενικό. Και προσωπικά νομίζω οτι το να γράψεις τέτοια πράματα γι 'αυτόν (ή και τον οποιονδήποτε, απλά δεν θέλω να γίνω υπερβολικός) δεν απαιτεί κάποια ουαου έμπνευση. Απλά σας φαίνεται γαμάτο γιατί ήταν κάτι χρόνια στη φυλάκα και περιμένατε νέο υλικό από δαύτον. Στην τελική τόσα χρόνια στη στενή 0 υλικό, ενώ μάλλον είχε δυνατότητα να γράφει. Μόλις όμως ξεπόρτισε και έχει ανάγκη το ρευστό, ΤΣΟΥΠ δισκάκια σε χρόνο dt.