μεχρι στιγμης το συστημα που λες ειναι αυτο που δουλευει καλυτερα φετος και σε μενα.ενας dm ,2 mc και 2 amr/l.
σχεδον με οτιδηποτε αλλο εχω δοκιμασει,ο αντιπαλος κανει παρτυ στο κεντρο.
Printable View
μεχρι στιγμης το συστημα που λες ειναι αυτο που δουλευει καλυτερα φετος και σε μενα.ενας dm ,2 mc και 2 amr/l.
σχεδον με οτιδηποτε αλλο εχω δοκιμασει,ο αντιπαλος κανει παρτυ στο κεντρο.
ελα μωρη ομαδα :touched: .. πουτσα στον τελικο κυπελλου στο τηγανι μεσα
http://img703.imageshack.us/img703/8...volympiako.png
μονο σε εμενα φαινονται σκατοχαρακτηρες ολοι οι παικτες του ολυμπιακου;
Επισης εχει παρει κανεις κανεναν καλο αριστερο μπακ στον ολυμπιακο;
Και Zhirkov μένει ελεύθερος το 12, βέβαια παίζει πολύ καλύτερα σαν AML (σε μένα στον Πάοκ πρώτη σεζόν έβγαλε 35 assists, δεν παίζει να 'χω ξαναδει τέτοιο νούμερο). Επίσης ένας Morel, δεν θυμάμαι που παίζει, έρχεται με σχετικά λίγα λεφτά αλλά θέλει μεγάλο συμβόλαιο.
εμενα εμειναν free caceres και felipe :touched: αμυνα γρανιτης μαζι με galeano, vrsaljko και dodo
2016 εδω και ολα κανονικα.παντως για να πιασει καλα το πατς θελει νεο game μερικες φορες.
αγοραστε merlo απο river plate(edit:γραψτε λαθος,σαν ελευθερος ξεκιναει το game...omar merlo-dc-24y.o.) για να σωσετε την αμυνα σας btw.και δανεικο(γιατι ζητανε αρκετα για αγορα) τον kevin απο σαραγοσα (πιτσιρικας,κεντρο)
α,και δεν ξερω αν ετυχε αλλα μου εχουν κατσει αρκετοι regens σε μικρη ηλικια με τρελο potential.
kevin τον αγορασα καμια 8Μ τα σπαει..regen τωρα πηρα 2 γαλλακια και φαινονται απιστευτοι..
επισης για κεντρο verratti ειναι πολυ καλος και φθηνος ενω πλαγια me zezinho και giuliano απλα μοιραζουμε σακουλες :touched:
fmgreece.gr εχουν ανεβει τα παντα απο ελληνικα logos,facepacks,kits,backgrounds για το fm2011.
Πρωτάθλημα (2012) σε ισοβαθμία με βάζελο με βασικά ακραία μπακ Αργυρίου και Καράμπελα :P
Έτσι γιατί είμαστε τσιγκούνηδες...
Yacine Qasmi (ST)
ton phra elefthero apo thn PSG sthn xanthi, kai 3h sezon exei ekselix8ei se skorer diarkeias, thn perasmenh sezon ekleise me 30 goal.
kalo paidi.
http://img715.imageshack.us/img715/5977/lolwa.th.jpg
και αυτο γιατι εδωσα το περιβραχιονιο στον σισε...