drumsick me prolaves.. megales rodeles kremydi omws (stin agglia) se pagko sti mesi tis plateias.. na myrizei oli i plateia..
pasta elias ta spaei episis
Printable View
drumsick me prolaves.. megales rodeles kremydi omws (stin agglia) se pagko sti mesi tis plateias.. na myrizei oli i plateia..
pasta elias ta spaei episis
ο ιδρώτας και τα ούρα αφού φας παστουρμά (τρώω σπάνια ακριβώς γι'αυτό το λόγο),
η μυρωδιά από λιοτρίβι, που είναι πνιχτή και κάπως σαν τσιρλιό. αναγούλα κάθε φορά....
Βαριες φαγιτιλες που μπορει οταν πλεον τρωγονται να ειναι υπεροχες αλλα κατα την ετοιμασια σου γυρνανε το στομαχι.
Π.χ. βρασιμο λαχανου, τσιγαρισμα κρεμμυδιου, σκορδιλες, μαγειριτσες και ολα τα συναφη. Oταν δε, διαχεονται απο φωταγωγο στο σπιτι γαμησετα.
Ως εκ τουτου μου την δινει απιστευτα οταν καποιος εχει φαει βρωμερα πραγματα και με πλησιαζει. Τοπ απεχθεια η μελιτζανοσαλατα, χειροτερη κατ'εμε κι απο τζατζικι. Σιχαμα επισης η ανασα απο μπερμπον η τσιπουρο.
Το λιοτριβι κι απο δω.
Η απλυσια, απο οποιαδηποτε φυλη, με κορυφαιο να ειναι μαζεμενοι μπολικοι βρωμιλοι σε κλειστο χωρο. Το καλοκαιρι σε υπηρεσιες πεθαινω, δεν εχω χειροτερο.
Μου τη δινουν ολες οι βρωμιαρες σε μαγαζια με καλλυντικα. Μπαινεις σε χωρο πχ με αρωματα, σε πνιγει η καλλυντικιλα, και ξαφνικα σκανε μασχαλιλες και περιοδιλες. Το νυχι περιποιημενο και βαμμενο και η μποχα να μην παλευεται. Γενοκτονω.
Μου τη δινει να μπω σε δοκιμαστηριο και να εχει προηγηθει μποχιτσα με την σωματιλα της.
Απιστευτη αηδια τα απλυτα ρουχα πριν μπουν στο πλυντηριο. Τουλαχιστον αποζημιωνεσαι οταν βγαινουν μοσχοβολιτα. Αισχροτατη φαση, να εχει βαλει ο αδερφος μου ρουχα για πλυσιμο, αλλα το ζωο μπιμπαρισε τον καδο και δεν καθαρισαν σωστα. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο μισοπλυμμενα απλυτα.
Πατανε κατω γερους, πακιστανους, βρωμιλους,εμετους και φαγιτιλες ανετοτατα.
Ξερατιο επισης η κατρουλιλα στο γαλλικο μετρο. Δεν παιζεται. Και οι αγγλικες παμπ μετα απο ladies night.
Η κλανια του αδερφου μου στο αυτοκινητο.
Ξερναω τελος με την ζωιλα απο κατοικιδια. Και ακομη πιο πολυ με τα αφεντικα τους που το εχουν συνηθισει και νομιζουν οτι και οι αλλοι συμπαθουν το ιδιο την κωλιλα της γατας/σκυλου τους.
Οκ, παω χαρωπα να τα βγαλω.
Μετά από το πόστ χαβοκ το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό
Spoiler
h entwni myrwdia twn aporypantikwn
h mageiritsa, to xtapodi, rapanaki
kafes ellinikos
ayto einai dekatessera.
Ρε παλιοηλίθιοι ταγκερς, που τον είδατε τον ρατσισμό? Είναι γεγονός πως με τα μπαχαρικά που τρώνε, το δέρμα τους μυρίζει κάπως. For all I know, μπορεί κι εμείς να τους μυρίζουμε κάπως!
Το μπροκολο, all time classic
Το κουνουπιδι, κουνουπιδι is the new brokolo
Ο πατσας, αηδια
Ο χωρος εξω απο το καζινο στο Λουτρακι ειναι λες και εχουν χυσει 150 Peter North - ανεξηγητο, συμβαινει κι αλλου
Η εθνικη προς Πατρα οταν εχει φορτηγα με ντοματες, τα 5 χιλιομετρα της δυσωδιας
Το τσιγαρο, το χειροτερο ολων
Τα ρουχα μετα απο εξοδο σε μπαρακι που καπνιζουν ολοι, σιχαμα
Το Μοσχατο οταν περνας με το τρενο (ειρωνια αυτο)
Τα ψαρια, δε φευγει με τιποτα λεμε
Σκουπιδια το καλοκαιρι στους δρομους εδω στη Νεα Υορκη, βρωμανε χειροτερα ναι
Ξεραμενο σκατο σκυλου/γατας, και φρεσκο εναλλακτικα
Κρεατιλα, οταν ειναι εντονη σιχαινομαι το κρεας
Η εθνικη στο υψος των Θερμοπυλων, αβασταχτη μυρωδια
Kαλτσες μαλλινες μετα απο ποδοσφαιρο Ιουλιο, αλλα ταυτοχρονα συνδεδεμενο με αναμνησεις
Η Ουκρανη που κανει διδακτορικο εδω περα και βρωμαει απο τις 10 το πρωι, πως γενεν αυτο
Παστουρμας
Ελιες, και στη γευση αηδια
Λιοτριβι, σχεδον προκαλει λιποθυμια
Διυλιστηρια, ω θεε μου, have mercy, ειδικα Ελευσινα
Ινδικο φαγητο
Οτιδηποτε προκυπτει μετα απο ινδικο φαγητο
Ινδοι οταν εχουν φαει πολυ
Ινδια στις περιοχες με φαγητα
Ινδουισμος
In Tha Club
Επισης το ΞΥΔΙ το σιχαινομαι
γελαω με τη λεξη "ταγκερς" εμπρος να κανουμε νεο ΡΕΥΜΑ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ.
"απο Ποδοσφαιριστης, Ταγκερ"
Η μυρωδιά οποιουδήποτε φαγητού ξεχαστεί σε ένα άπλυτο πιάτο σε νεροχύτη για πάνω απο 2 μέρες
:puke:
podia me mykhtes .