σε κομμα δεν ειμαι μελος αν εννοεις αυτο. απο εκει και περα παρομοιες ιδιοσυγκρασιες και πεποιθησεις με τους περισσοτερους εδω εχω.
Printable View
σε κομμα δεν ειμαι μελος αν εννοεις αυτο. απο εκει και περα παρομοιες ιδιοσυγκρασιες και πεποιθησεις με τους περισσοτερους εδω εχω.
δυστυχως ναι, εχεις.
ελα, καλως το :moutza:
:|
Ο BibleBlackBird είναι το πουλέν μου και όποιος τον βρίσει θα του γαμήσω τα σώψυχα.
Μίλησα.
παντως στις φοιτητικες συνελευσεις σαρωνουν τα πλαισια που προτεινουν καταληψεις και πορειες.
τωρα αν το βιβλομαυροκοτοπουλο φοβαται τα μπαχαλα μπορει να κατεβει σε πορεια με τους εγκαθετους της αστικης νομιμοτητας.αλλα ευτυχως αυτοι φετος δεν θα κατεβουν.
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1111696
μπασκινες εκλεισαν την ασοεε
oso spas vitrines,meiwnetai o kapitalismos pantws,exei apodeix8ei. px o kir makis pou to kapsan to psilikatzidiko twra einai alkolikos sthn plateia,frago den exei. mhn anisixite ka8olou siga siga 8a pesei to sistima.
ΕΑΑΚ ή τέφρα :rofl::rofl::rofl:
σημασια εχει να μην διαληθει η πορεια απο τις μαλακιες των αργοστροφων που απλα μαζευονται για καφριλα. Να υποθεσω οτι και εσυ γουσταρεις 'σπασιμο και καφριλα δικε μου'?
Στο κατω κατω χεστηκα για τις βιτρινες και λοιπα αλλα περσυ που ειμουν ειδα μπροστα στα ματια μου να καινε πολυκατοικια. Απο κει και περα ο καθενας οτι μαλακια γουσταρει κανει.
εντιτ: βλεπω εχετε και χιουμορ. 'βιβλιομαυροκοτοπουλο'?? οκ.
πόσα καθαρίζεις δηλαδή;
BibleBlackBird νομίζω σε υποβιβάζει για να επιβιβάσει τον εαυτό του.