στο ιδιο σχολειο 1 ταξη μεγαλυτερος και στην ιδια ταξη στα αγγλικα μαυτον τον επιστημονα... με κατακλυζει η τιμη που τον εχω γνωρισει...
Printable View
στο ιδιο σχολειο 1 ταξη μεγαλυτερος και στην ιδια ταξη στα αγγλικα μαυτον τον επιστημονα... με κατακλυζει η τιμη που τον εχω γνωρισει...
την είχε από τότε την πετριά;
Εχουν ποσταριστει υπερκαλτιλες εδω μεσα.
Αλλα,
Μπαου μπιφορ γιορ ΚΙΝΓΚ!
Τεραστιο τοπικ.:touched:
τον επιασε κοροιδο τον μουστακαλη..
λοιπον ο GG εδω ποσταρε μεγαλη μορφη!
ο τυπος Παοκτσακι φυσικα, δεν γινοταν κι αλλιως, συχνος θαμωνας στα παγκακια στο παρκακι στην Ροτοντα, μια μερα καλοκαιριου, κλασικα τρακαδορος στα τσιγαρα, μας επιανε την παρλα, λεει μια δοση γαμησε τα ρε, τι ζεστη ειναι αυτη σημερα, πηγα να γαμησω τη Φατιμα, (και ή λυποθυμισε αυτος ή λυποθυμισε η Φατιμα) παντως την πηρε απο κωλο, αυτο το θυμαμαι σιγουρα!
Μεγαλες στιγμες :touched:
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Μαλάκες έχω κλάσει απο τα γέλια, μη σταματάτε ρε, βάλτε να γουστάρουμε με την κατάντια!
Λοιπόν:
ένα σοβαροφανές
γεωργίου σπίκνιγκ
Πάγκαλος #1
Πάγκαλος #2 (ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ)
Μέγκα καιρός
Δρούζα(!!!)
Βλαχάρα, τελευταία
Δεν ξέρω πόσο έχω γελάσει με το παρακάτω
:touched:
Τα 4 τελευταία έπικ, τη συζήτηση με το Γεωργίου την έχω δει και ολόκληρη και ο τύπος είναι θλιβερός.
:pink:
:worship:ενα μινι αφιερωμα στον αρχηγο της ξεφτιλας και της παρακμης :worship:
ενα βιντεο γνωριμιας με τον ΘΕΟ :
χορευτικο κωλοτουμπα
κωλοτουμπας - ταμπακης σημειωσατε ασο
ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
μιας και είσαι ειδήμων στον κωλοτούμπα, μπορείς να βρείς το βιντεάκι που κάποιος λέει οτι τον είδε στη συγγρού και αυτός τα παίρνει;
:touched:
Ψωμιάδης