Parasight αυτό που λες μπορείς απλά να το απενεργοποιήσεις σαν λειτουργία.
Printable View
Parasight αυτό που λες μπορείς απλά να το απενεργοποιήσεις σαν λειτουργία.
εγω παντως με το αηποντ μου δεν εχω κανενα προμπ. Ειχα δηλαδη, αλλα μου στειλανε καινουργιο μεσα στη βδομαδα. Και καλη χωρητικοτητα (80γβ) και ομορφο και γαματος.
Και για ακουστικα, η αληθεια βρισκεται εδω http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Search.html?searchstring=skullcandy&searchtype=allproducts&searchsource=2&searchfilters=s{skullcandy}%2b
πς. δε μενω ελλαδα χαλβαδες οποιος πει για τη ρουφιανα την rainbow
Ναι ε; ΟΚ αλλά αν δεν το ξέρεις, χρησιμοποιώντας πρώτη φορά το ipod;
Τεσπα, τι να λέμε για apple-νταβατζιλίκια γενικότερα :cool:
edit:
Ένα λεπτό όμως. Αν δε συγχρονιστεί το ipod με τη νέα βιβλιοθήκη, μπορείς να του βάλεις κομμάτια από αυτήν; Αν όχι, τι να το κάνω ε.
Δεν έχεις άδικο, δεν τους υπερασπίζομαι, ίσως τους γαμώ τη μάνα (και αυτούς, πάω να κάνω εξουθενωτικό ποστ στο fml) που δεν γίνεται να περάσω κομμάτια από το ipod στο pc.
Ναι, γίνεται νομίζω αυτό που ρωτάς.
παραλληρεις μονος σου.
ειπα δεν ειχα κανενα προβλημα με το ipod μου και ουτε χρησιμοποιω 3rd party soft ουτε hacks μπλα μπλα.
τιποτα απο αυτα που λες δεν στεκει. παντα μετεφερα μουσικη απο το ipod σε αλλα pc... :S
iphone δεν εχω και δεν προκειται να τα υπερασπιστω, δεν μ'αρεσει καθολου το γκατζετ αλλα το ipod με τα itunes κατακτουν την καρδουλα μου.
οσο για το οτι αφηνει το last.fm να αποφασισει τι να ακουσεις...τι να πω... ποιο αχρηστο πραγμα δεν εχω βρει ποτε. απλα κοιταω την λιστα μου και οτι μαρεσει το clickaρω.
Μάλλον έχει τα παλιά (και καλύτερα) ipod.
o θρασερ στηριζει ΚΡΕΙΤΙΒ οσο δεν παει παντως,σκυλια του πολεμου κανονικα :dfinger:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661139 το εχω εδω και 3 χρονια περιπου και παρολο που εχει φαει τα απιστευτα χτυπηματα αντεχει.ΚΡΕΙΤΙΒ ΕΙΣΑΙ
iphone + αυτά
@12 stars circle your brow
Δεν ξέρω σε ποιο generation και μετά έπαψε να είναι διαθέσιμη η πολυτέλεια του export
Από wikipedia:
Ευχαριστούμε apple, είναι τόσο εύκολο το export!Quote:
iTunes 7 and above can transfer purchased media of the iTunes Store from an iPod to a computer, provided that computer containing the DRM protected media is authorized to play it.
Media files are stored on an iPod in a hidden folder, along with a proprietary database file. The hidden content can be accessed on the host operating system by enabling hidden files to be shown. The media files can then be recovered manually by copying the files or folders off the iPod. Many third-party applications also allow easy copying of media files off of an iPod.
@μπιζάριος
Εννοεί ότι του δίνεις tag, genre ή μπάντα και σου κάνει αυτόματα playlist από το γκομπιούντερ σου βασισμένh σε στοιχεία από τη βιβλιοθήκη σου, το last.fm και το echonest. Αν είναι μία λειτουργία που δεν τη θέλεις, δεν τη χρησιμοποιείς.
Σταμάτη, άκου το μάστορα, το Zen σε οποιαδήποτε έκδοση είναι αυτό που ψάχνεις.
Εγώ έχω αυτό από πέρσι το Νοέμβρη. Έχει περάσει απίστευτες δοκιμασίες, βρίσκεται πάντα στη δεξιά τσέπη του παντελονιού μου είτε κάνω έρπηνκ, είτε κάνω βολή, είτε κάνω πυρκιεκίνηση είτε κάνω σεξ(για να μη χύσω). Το τεράστιο συν της συσκευής είναι τα ακουστικά του. Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα. Μόλις τα φοράς, αποκόπτεσαι από τον υπόλοιπο κόσμο, τίποτα δεν μπαίνει, τίποτα δεν βγαίνει, είσαι μόνο εσύ και το ΣΛΑΝΤΖ. Κοινωνικό μήνυμα: Μην οδηγείται υπό την επήρρεια του ΖΕΝ.
Κατά τα λοιπά, το μηχανάκι της Creative είναι άψογο, τα μενούζ είναι βολικά, το πρόγραμμα που έχει για οργάνωση των αρχείων μέσω PC είναι λίγο σπαστικό, αλλά το βλέπει και ώς removable disk, οπότε πετάς μέσα ό,τι γουστάρεις και ΠΑΜΕ!
Έχει και προγραμματάκι για convert αρχείων video σε format που αναγνωρίζει το player, για να βλέπεις και καμιά ταινία φου και φου.
Στο λινκ που έδωσα βλέπω ότι είναι ακόμα στην τιμή που το πήρα εγώ πέρσυ, wtf, α ρο νόου.
Τέλος πάντων, δες και αυτό, υποτίθεται είναι η έκδοση με wireless lan, δεν ξέρω σε τι μπορεί να χρησιμεύει, αλλά τα 16GB θεωρώ ότι είναι η minimum χωρητικότητα για ένα σημερινό MP3/4, εγώ με τα 8 είμαι στο άψε-σβήσε-γράψε τους τελευταίους μήνες και είναι σπαστικο.
Κατι για 2 και 4 GB που ακούστηκε, γελάει ο κόσμος, θα το έχεις μετανιώσει την επαύριον της αγοράς, χε.