ευχαριστω για την κλανια στη μουρη, χαιρομαι που το report ειχε καθαρτική επιρροή στον οργανισμό σου.
ευχαριστω για την κλανια στη μουρη, χαιρομαι που το report ειχε καθαρτική επιρροή στον οργανισμό σου.
Ναι κι εγώ.
Αλλά ε, είπαμε, είμαστε στο ίντερνετσ, δε βλάπτει όμως να ξέρουμε ή έστω να μάθουμε και 5 πράματα πριν αποφασίσουμε να εκθέσουμε την αποψάρα μας. Ειδικά όταν αυτή δεν είναι και τόσο θετική. Γιατί πάντα θα υπάρχουν φανμπόγια χωρίς ζωή που θα εντοπίσουν τη μαλακία μας και θα το κάνουν θέμα.
οκ θα το ξερω απο εδω και περα αν δεν μ αρεσει κατι, θα κανω super ερευνα και θα γραφω. Αν μ αρεσει και ειναι ολα υπεροχα στη χωρα "Τραλαλαλα" δεν υπαρχει θεμα....
εν πασει περιπτωσει το παραδεχθηκα και αλλου, θα το παραδεχθω και εδω, οτι υπηρχαν λαθη στην πρωτη version του report τα οποια διορθώθηκαν μεσα σε 4 ωρες απο την δημοσιευση του. Τι αλλο να κανω περα απο το να παραδεχθω το λαθος και να το διορθωσω κιολας? μηπως να γυρισω το χρονο πισω και να κανω καλυτερη την συναυλια των CBP ή καλυτερα να γραφω μονο αυτα που ολοι θελουν να διαβασουν?
εχετε διαβάσει πολλα και πολυ χειροτερα απο πιο εμπειρους reporters ανα τους καιρους, αλλα δεν ειδα πουθενα να γινεται flame στα σχολια καποιου reporter για τα γυαλια του μπασιστα των Maybeshewill!
να φάνε το Σήφη οι πουστάρες, κατάλαβες
Ε σε ζηλεύω γι' αυτό τα λέω.
Μόνο να πω ότι δεν έχει να κάνει με το πώς σου φάνηκε εσένα το λάηβ, γούστα είναι αυτά και δε μου πέφτει λόγος. Με την ασχετοσύνη τα βάζω, γιατί το βρίσκω ηλίθιο να κράζεις κάτι που δε φαίνεται να κατέχεις και ιδιαίτερα ρε παιδί μου. Δεν έχω την απαίτηση να πρόσεξεις την κουπ του πληκτρά των CBP ξέρωγω, αλλά μη μου τρως έναν ολόκληρο άνθρωπο. Φυσικά και θα στα χώσω, ειδικά όταν πας να πουλήσεις πνεύμα.
Τεσπά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
χωσε ελευθερα εσυ... γι αυτο ειναι το ιντερνετ για να λεει ο καθενας τη μαλακια του... ειπα κ εγω την δικια μου, μου τα εχωσες, το διορθωσα, ζητησα και συγνωμη. αλλα παρολα αυτα θεωρησες οτι ολο αυτο το θεμα ειναι τοσο σημαντικο ωστε να πρεπει να λαβει τετοιες διαστασεις.
εσυ ειπες για καμενα fanboys/girls που δεν εχουν ζωη...
το θεμα ειναι το αρθρο ειναι διορθωμενο και συμμαζεμενο αλλα παρολα αυτα το σηζηταμε ακομα, στις 6.25 το πρωι. Αν ηξερα οτι ειναι ετσι η κατασταση εδω, θα το σκεφτόμουν και μια δευτερη φορα πριν κανω register και σιγουρα δεν θα ξεκινουσα οποιοδηποτε ειδους thread.
βλεπω στο μελλον απειρες προποπτικες για delete του λογαρισμου στο ER... βασικα ειναι που δεν το εχω βρει ακομα στις ρυθμισεις, αλλα μην ανησυχειτε εστειλα τα σχετικα e-mail
θα μάθεις κάποια στιγμή πως ο,τι γράφεις μένει, και το βλέπει κόσμος, και κρίνεσαι για ο,τι μαλακία εχεις πει.
ωπ, κάτσε, μαλακία, εδώ είναι τα ίντερνετς, υπάρχει πάντα το έντιτ!
σοβαρότητα, όχι μαλακίες.
θα μαθω που θα μου παει....
νιώθω ότι μεταφέρομαι σε έναν άλλο κόσμο όταν διαβάζω αυτά τα θρεντ, ένα κόσμο γεμάτο καλλιτέχνες αληθινούς, σκληρούς, ελιτιστές, που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Όλα για την αλήθεια και τέχνη, πόνος, αίμα, ειλικρίνεια, απαιτήσεις μεγάλες! Ρε, θα έπρεπε να έχετε μία επαφή με το χώρο της εμπορικής μουσικής και τους μάνατζερς και τους ιδιοκτήτες μου φαίνεται για να δείτε για πότε θα ξαναπατήσετε σε συναυλία ή ξανακούσετε μουσική ξερωγω. Έγραψαν οι ίδιοι το press release τους ε?? Στην πυρά, στη πυρά! Πω, με τι κάθεστε και ασχολείστε.
Πρώτη φορά που συμφωνώ με τον απο πάνω. Μέγα θέμα για το τίποτα. Χαλαρώστε ξέρω γω.
Καλησπερα λοιπον,
Ονομαζομαι Δημητρης Παπαζαρκαδας,και ειμαι ο admin του Postrip.Ολα ειναι ευκολα οταν καποιος μιλαει για σενα η για το συνολο των πραξεων σου οταν εσυ δεν εισαι παρων.
Αρχιζω λοιπον,δεν καταλαβαινω αρχικα πως ξεκινησε ενα θρεντ για προμοτιον λογους σε κραξιμο περι του fanzine.
Δεν ξερω αν ειναι ευκολο μεσα απο την ανωνυμια καποιος να κραζει κατι που δεν του αρεσει αλλα οταν οι πληροφοριες ειναι εσφαλμενες απο την αρχικη τους μορφη ειναι σιγουρο οτι ο καθενας μπορει να πει το μακρυ του και το κοντο του για να βγει απο πανω.
Καταλαβαινω οτι ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη αποψη με μας αλλα δεν θα επιτρεψω καμια λογοκρισια και καμια εξιβριση σε ατομα του σιτε καθως και στο συνολο του.
Αν καποιος δεν του αρεσει αυτο που διαβαζει μπορει να ασχοληθει με οτιδιποτε αλλο τον ενδιαφερει.
Δεν ειμαι εδω για να κραξω ουτε για να μην σεβαστο κανεναν,αντιθετα κιολας ειμαστε ανοιχτοι σε σας να συμμετεχετε σε αυτο που κανουμε και να πειτε την δικη σας γνωμη σε καποιο απο τα επομενα live.
Τελος,αν καποιος απο σας προσεχει το σιτε μας ειναι σε μορφη φορουμ,αυτο σημαινει οτι δεν αποκλειουμε κανενα σχολιο αρνητικο η θετικο.
Δεν ξερω αν πρεπει να απολογηθω για κατι αλλα δεν βρισκω κατακριτεο το να εχω γραψει το press release των BS δυστυχως ομως ειναι αδικο να συνχεουμε τους ανθρωπους και τις γνωμες τους.
Αν ηταν τα πραγματα ετσι κανεις δεν θα ακουγε μουσικη.
Επισης δεν ειμαστε εδω,φανταζομαι,να αποδειξουμε τις μουσικες μας γνωσεις αλλα να μιλησουμε περι αυτο που αγαπαμε.Συνεπως σχολια του μαθε,κλασε,χεσε τα θεωρω κατι ποιο κατω και απο ανωριμα.
Κλεινοντας προκαλω τους χρηστες που κραζουν να ειναι απεσταλμενοι μας στο επομενο live να δουμε αν μπορει η ειναι σε θεση να γραψει κατι για να δωσει λιγη ζωη στο fan-whatever νομιζει οτι ειναι
Ευχαριστω πολυ
Τρελαίνομαι.
1) Όταν μιλάς για εσφαλμένες πληροφορίες και χαλκευμένα στοιχεία (αλήθεια, πες μας τι απ' όλα αυτά που αναφέρθηκε είναι ψευδές) κι έχεις κάνει αυτό το review πριν λίγες μέρες είσαι αστείος. Τουλάχιστον. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
2) Καταλαβαίνεις επίσης ότι όσοι (σας) κράζουν δεν το κάνουν επειδή έχουν απωθημένα τους "τσιφλικάδες Δημήτρη-Σήφη" αλλά τους την έχουν δώσει όντως πράγματα που γράφτηκαν; Δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα μαζί σας πέρα απ' αυτό, κανείς δεν κράζει ανώνυμα και κανείς δε σκάβει το λάκο σας. Χαλάρωσε.
3) Καταλαβαινω οτι ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη αποψη με μας αλλα δεν θα επιτρεψω καμια λογοκρισια και καμια εξιβριση σε ατομα του σιτε καθως και στο συνολο του.
Σε λογόκρινε κανείς; Πέρα απ' αυτό, τι θα κάνεις δηλαδή, θα μας ΔΕΙΡΕΙΣ;
4) Αν καποιος δεν του αρεσει αυτο που διαβαζει μπορει να ασχοληθει με οτιδιποτε αλλο τον ενδιαφερει.
Αν κάποιος λόγω επειδή αυτουνού του άλλου του τρίτου και τελικά το ματς ακυρώθηκε.
5) Τελος,αν καποιος απο σας προσεχει το σιτε μας ειναι σε μορφη φορουμ,αυτο σημαινει οτι δεν αποκλειουμε κανενα σχολιο αρνητικο η θετικο.
Ποιός σε κατηγόρησε γι' αυτό.
6) Δεν ξερω αν πρεπει να απολογηθω για κατι αλλα δεν βρισκω κατακριτεο το να εχω γραψει το press release των BS δυστυχως ομως ειναι αδικο να συνχεουμε τους ανθρωπους και τις γνωμες τους.
Αν ηταν τα πραγματα ετσι κανεις δεν θα ακουγε μουσικη.
Σωστό.
wait
wat.