Κοίτα, mp3 έχουμε όλοι μας και πάνω κάτω τα ίδια κιόλας, δε σε υποχρεώνει κανείς, αλλά έχει τον χαβαλέ του να μιλάς...είναι πιο live:)
Printable View
Θα το σκεφτώ :P
Βασικά αν καθιερώσετε μια guest ώρα ειδική για άσχετους με πολύ ωραία φωνή και συγκλονιστικά ακούσματα απο το ευρύτερο φάσμα της ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣ που δεν έχουν όμως χρόνο/όρεξη για σταθερό πρόγραμμα, τότε πιστεύω θα ψηθούν κιάλλοι στη φάση. Μεταξύ των κι εγώ, πιθανολογώ.
Χμμμ αυτό θα γάμαγε ΑΛΛΑ φοβάμαι ότι θα μπλέξουμε τα μπούτια μας. Ας ξεκινήσουμε με στάνταρ εκπομπές και βλέπουμε τι μπορεί να γίνει.
Λοιπόν για να οργανωθούμε, όσοι έχετε ζητήσει εκπομπή ακολουθήστε το tutorial στο αντίστοιχο τόπικ και ρωτήστε αν κολλήσετε κάπου.
Δεσμεύομαι ότι θα φέρνω ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ να μιλάνε αρκετά συχνά.
Εγώ αποφάσισα ότι είναι πιο ωραίο να ακούω τη μουσική μου μόνος μου και να σας αφήσω στο σκοτάδι και αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Αλλά θα ακούω.
Φαντάζομαι εκπομπή γιουλάι που αντί να μιλάει θα λέει τα λινξ. Γίνομαι χορηγός άνετα.
Εμένα μην με υπολογίζεις για την ώρα. Δεν ξέρω ακόμα το πρόγραμμά μου και μου πέσανε διάφορα μαζεμένα, δεν έχω χρόνο ν'ασχοληθώ.
Σόρυ.
η 1η κανονιά. ερχονται κ αλλες (;)
αναλαμβανω 24ωρη εκπομπη προπαγανδας με θεμα την πρασινη παραγκα και το προμοσιον του νεου τομου του ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΠΑΡΜΠΗ που εξηγει με ιστορικα ντοκουμεντα γιατι ο κοκκαλης ειναι μετεμσυχωση της μητερας τερεζας και ντικ τσεινι ειναι κρυφοβαζελος
μουσικες σφηνες θα δεχομεθα μονο οικολογικο μπλακ μεταλ και αναβαθμισμενη αβαντ γκαρ 16bit snes
περιμενω πμ
εγω απο την αλλη βδομαδα μεσα δεν εχω προβλημα!! αυριο δυσκολα!! θα δω κι αυτο το τουτοριαλ, χτες τελειωσα εξεταστικη μη με φατε!
Diavasa ta tutorials kai simera kiolas an vrw to xtikio pou exei GAMATO MIKROFWNO, to dokimazw.
na kaname kamia ektakti ekpompoyla apopse?
ακουσα τον καλο γιο και ψιλοζηλεψα,,,πειτε τι υλικο χρειαζομε και καντε ερανο να με το αγορασετε...εχω φανταστικια φωνη σαν του Ερρικου Πετυλον και απιστευτα γκαυλαδερο γουστο στην μουσικη
απλα ειμαι τζαμπαζος