Η Benfica έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές φέτος, η Έβερτον είναι η Έβερτον οπότε ΑΕΚ νομίζω δεν έχει τύχη. Παναθηναικός περνάει άνετα, αν και ίσως χάσει την 1η θέση
Printable View
Η Benfica έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές φέτος, η Έβερτον είναι η Έβερτον οπότε ΑΕΚ νομίζω δεν έχει τύχη. Παναθηναικός περνάει άνετα, αν και ίσως χάσει την 1η θέση
Καθόλου της πλάκας δεν είναι, όπως ήταν οι όμιλοι γινόταν και καλύτερα. Προφανώς πάμε για πρώτη θέση, δεν το συζητάμε. Από τη στιγμή που δεν έκατσε Λέφσκι που ήθελα για να κάνω ταξιδάκι, όλα τα ίδια μου είναι.
Ε την έρμη τη Λέφσκι.
εγω μια ρημαδιασμενη αγγλικη θα ηθελα για να παω να δω κανα ματσακι...ετυχαν σε γαυρο και χανουμι και σε εμας οχι
το πρωτο παιχνιδι με γαλατα θα κρινει πολλα...αν παρουμε νικη ειμαστε φαβορι για την πρωτη θεση
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=105517
Quote:
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γαλατά έχει δώσει 6 παιχνίδια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και άλλα τρία για το πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει συνολικά 30 τέρματα, δηλαδή σκοράρει 3.33 γκολ ανά αγώνα!
μια χαρά κλήρωση για την ΑΕΚ με πολύ άσχημο timming
13-9-2009 AEK - HRAKLHS
17-9-2009 EVERTON - AEK
20-9-2009 PAS - AEK
23-9-2009 AEK - OLYMPIAKOS
27-9-2009 AEK - PAO
1-10-2009 AEK - BENFICA
4-10-2009 Ksanthi - AEK
απλά φωτιά :) μεγάλη πρόκληση , δύσκολο πρόγραμμα ... έπιασε τόπο και η φωτιά του - you know who -
Παίζει με κόσμο!
Με τον κόσμο στο πλευρό του θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του EuropaLeague, με τη Γαλατασαράι, στις 17 Σεπτεμβρίου. Οι «πράσινοι» κινδύνευαν με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των όσων έγιναν από μερίδα οπαδών στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, αλλά τελικά τη γλιτώνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
:maikl::maikl::maikl:
Αυτά είναι. Γυρνάω Ελλάδα και παίρνω τικέτο.
ευρωπαικη παραγκα
πείτε τώρα πότε είναι το ΑΕΚ - Everton.
Έχουμε και μια ομάδα να υποστηρίξουμε.
2/12
Να πώς γεμίζει το γήπεδο η αεκ.
ελα ρε παναθα παμε για νεο sold out στο οκακα με 5οχιλιαδες κοσμο.......