mazeuteite kai peite pote xekiname. trww paizw ligo cod me no scope i quick scope na xekavlwsw kai eimai olos dikos sas
Printable View
mazeuteite kai peite pote xekiname. trww paizw ligo cod me no scope i quick scope na xekavlwsw kai eimai olos dikos sas
Διάθεση: Αναρχική
όλα.
α βρε κουτούτσικα, αφού βαριέστε τόσο δε με ρωτούσατε?
Μην παραλείψετε και το official site του cosmopolitan, με φιλοσοφικά ερωτήματα του στυλ: 'Οι γυναίκες θέλουν πάντα αγκαλίτσες μετά το σεξ;', 'με τι αντάλλαγμα θα πηγαινατε με ένα αγνωστο?' (http://www.cosmopolitan.gr/forum.php?tm=18_28_59)
Αυτό το έχουμε περιποιηθεί μην ανησυχείς.
Ακόμα η Μαρία από Παγκράτι περιμένει να την πάρει τηλέφωνο ο Στέφανος που επί 4 μήνες την πήγαινε μόνο από το σχολείο στη γκαρσονιέρα του και μετά ταξί και μπούλο.
Ναι, για λέγε, έχεις προσπαθήσει να συζητήσεις στο ιντυμήντια και έχεις απολάφσει την ελευθερία λόγου; Μιλάμε ότι σβήνουν Ό,ΤΙ τους κατέβει, δε μιλάμε για τρολάρισμα χρυσαυγιτών ή κάτι τέτοιο.
Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι καλώς πράττει ο οτέ, το είπα ήδη, αλλά μην έχουμε και αυταπάτες ότι το ιντυ άθενς είναι και το τελευταίο προπύργιο της ελευθεροτυπίας ε.
Πάντως στο κοσμοπιπλ εγώ ήδη έκανα τις πρώτες μου γνωριμίες
Που θα πάει , μπορεί αν μη γαμήσω αλλά ένα καλό φλέημ θα το κάνω το ρημάδι
Εχμ παίζει να είμαι και χαζός, αλλά γιατί όταν εγώ κάνω click στο www.cosmopeople.biz με βγάζει σε μια σελίδα όπου λέει:?:Quote:
The forum www.cosmopeople.biz doesn't exist.Verify the internet address you typed : www.cosmopeople.biz,
and try again if there is a mistake.
It is possible that the administrator has chosen to delete it."
Εσείς μπαίνετε ακόμα; Πείτε μου επειγόντως γιατί είναι νέκρα στη δουλειά και δε θέλετε να είστε υπεύθυνοι για την αυτοκτονία μου.
edit:
http://cosmopeople.own0.com/ ρε. Πότε άλλαξε, τι έγινε. Δε βαριέστε, όλα καλά τώρα :P
Θα σου πω ένα πράμα πασοκολορντ, προχθές τραμπούκοι την έπεσαν στην ψύχρα με πέτρες και μολότοφ σε εκδήλώση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη νομική. Τραυμάτισαν 13 άτομα. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο δεν ήταν χρυσαυγίτες, ήταν η γνωστή συμμορία με τα κωλόφρικα της μεσολογγίου. Γι' αυτό το λόγο η είδηση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στο athens, σβήνονται επανειλλημένα άρθρα σχετικά καθώς και η επίσημη καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το περιστατικό. Ρίξε μια ματιά στην κεντρική και μετά δες τα σημερινά κρυμμένα. Αυτά τα άτομα είναι η ΣΟ του indymedia. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ΠΟΤΕ και το κράτος θα τολμήσουν να ακουμπήσουν το μέσο.
Btw, οντοπικ, υπάρχει μια μικρή καμπάνια σχετικά με το θέμα εδώ:
http://pote.decontrol.info/
Τσεκάρετε όταν ξανανέβει.
Καλά, δεν έχεις σκεφτεί καμιά άλλη ειρωνία, ακόμα το πασόκος πιπιλάς; Ένιγουη, επειδή είμαι χαζός και δεν κατάλαβα, είσαι υπέρ του moderating του ίντυ όπως εφαρμόζεται;
Είμαι κατά!
Καλά. Ακόμα κι αν φαίνεται σε κάποιον δικαιολογημένο το συγκεκριμένο, εγώ μιλάω για πιο ακραίες περιπτώσεις. Πχ σε κάποια φάση είχε βγει ένας κι έλεγε για τον Αλαβάνο ότι είπε αυτό κι αυτό, τα οποία ήταν ψέματα και πόσταρα "για να μη λέμε και ό,τι θέλουμε, να το λινκ με τις δηλώσεις". Το δικό μου σχόλιο σβήστηκε, το πρώτο παρέμεινε. Σε συνδυασμό με κανα δυο άλλα παρόμοια σχόλιά μου που είχαν σβηστεί τότε, κατάλαβα ότι το ίντυ άθενς είναι ένα όργανο προπαγάνδας που για να προωθήσει την ατζέντα του δεν κολλάει στην παραποίηση της αλήθειας, που δεν τιμά τον αναρχικό του τίτλο στην πράξη, οπότε έπαψα να ασχολούμαι. Το ινσόμνια μεγαλύτερη ελευθερία λόγου έχει, χα.
Είμαι στη δουλειά, δεν παίζει χρόνος και δε διάβασα τα λινκς, γι'αυτό δε συντονίζω ιδιαίτερα. Μετά, από σπίτι.
Χμου, βασικά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού διαφωνούμε. Είπα ότι δεν είχε και πολύ άδικο το αράχνε για το ότι το ίντι λειτουργεί φασιστικά (σχόλιο για τον οτέ είχα κάνει ήδη στην πρώτη σελίδα), και μου απάντησες "Dragonlol, ε, δε πέφτει κανείς απ' τα σύννεφα".
Όσο για την επίθεση, προφανώς και δε δικαιολογώ, ως καλός πασόκος είμαι κατά της βίας, τα είπαμε αυτά (σόρι για το φλέημ, δεν το βλέπω να κάθεται).
α, όσο γι'αυτό, ναι, μου φαίνεται πιο ακραίο (όχι πιο σημαντικό, έχει διαφορά) γιατί μπορεί να πει κανείς ότι βλέπουν την επίθεση ως προβοκάτσια ή οτιδήποτε. Το να σβήνεις το λινκ με τις δηλώσεις για να μη φανεί ότι είναι ψέματα αυτά που γράφτηκαν δεν έχει καμία δικαιολογία, όπως κι αν το δεις.