thanx gia ta comments, kai h kritikh einai ths paroushs, kai nai eimai o tragoudiarhs.....
:D
Printable View
thanx gia ta comments, kai h kritikh einai ths paroushs, kai nai eimai o tragoudiarhs.....
:D
Βασικά ψήθηκα να σου επιτεθώ γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι πήγες Σουηδίες για λ(L)ιν(N)ιρντ σκιν(N)ιρντ και τοπ ζι ζι , και δεν είμαι και πολύ ευγενικός για να χαρώ με τον συνάνθρωπο .. πιο πολύ της ζήλιας είμαι:-D
Τώρα τα παλικάρια που βγήκαν πρώτα... αν και δεν παλεύω το στυλ που είναι έχω 2 παρατηρήσεις , και οι 2 πάνε στον τραγουδιάρη τους, διάλεξε πολύ "δύσκολα" τραγούδια και νομίζω ότι ενώ έχει τα φωνητικά προσόντα στις ψηλές δεν έχει δουλέψει αρκετά , και ενίοτε η φαλτσαδούρα έκανε μπαμ. (2 σε ένα ήταν οι παρατηρήσεις).
Για σας τώρα (και πάντα προσωπική άποψη). Μου έκανε εντύπωση κατ αρχήν η καλή άρθρωση δεν ξέρω δεν θέλω να μάθω πως , αλλά το έχεις. Μουσικά ήσασταν πολύ καλοί. Παρατήρηση για το setlist σας. Όταν -εγώ- βλέπω μια μπάντα με διασκευές βαριέμαι σχετικά εύκολα, περιμένω μια μικρή διαφοροποίηση στα κομμάτια ή να παίζονται πιο σύντομα. Μου μένουν τα 2-3 πρώτα λεπτά και μετά περιμένω να ακούσω το επόμενο....
Θέλω οπωσδήποτε να κατανοήσεις ότι, ότι λέω είναι καλοπροαίρετο , πέρασα καλά και θα χαρώ να ξανά ρθω σε λαιβ σας
thanx gia thn parousia kai gia tis parathrhseis.....
cheeerz