Γιατι δεν του απανταει καποιος απλα "ναι ειμαι φασιστας αν δε σαρεσει πηγαινε αλλου"? Ρητορικη ερωτηση φυσικα, η απαντηση ειναι οτι εχει πιο πολλη πλακα να διαβαζω το ΟΦ ΤΟΠΙΚ τοπικ ετσι.
Printable View
Γιατι δεν του απανταει καποιος απλα "ναι ειμαι φασιστας αν δε σαρεσει πηγαινε αλλου"? Ρητορικη ερωτηση φυσικα, η απαντηση ειναι οτι εχει πιο πολλη πλακα να διαβαζω το ΟΦ ΤΟΠΙΚ τοπικ ετσι.
Ράφλεςς, το 95,64% των posts σου, είναι υποτιμητικής υφής και χλευαστικού τόνου. Είσαι πιο βαρετός και από την γαμημένη, κωλοfuckin' (υπέροχη λέξη?) λάσπη. Δεν προσφέρεις τίποτα, πέραν από 4,36% πώλησης μουσικής αποψάρας και ψαγμενογνωσάρας, και μιας και έχουμε πει να τηρούνται κάπως οι ισορροπίες, τα πρώτο πρόσφατο ηλίθιο ποστ σου που εμπίπτει ξεκάθαρα στο 95,64% που βρήκα (δεν ήταν και δύσκολο), το διέγραψα, εν πλήρει συνειδήσει, μπας και σιγά σιγά, ποτέ δεν είναι αργά, σταματήσεις να είσαι τόσο εριστικός προς άλλους users και μουσικές προτιμήσεις αυτών. Αν δεν καταλαβαίνεις πως είσαι ενοχλητικός κουραστικός χαζός, μάλλον είσαι χαζός. Παραδειγματικά λοιπόν, σταμάτα να πρήζεις τόσο, είσαι heavymetal troll, και είσαι και περήφανος κιόλας πανάθεμά σε.
Επίσης άλλο ο χιούμορς, Άλλο ο γαμωκαιδέρνος.
Bρε πουλάκι μου, ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν οφτοπικ ποστς, δεν γίνεται να μην υπάρξουν. Το δικό σου κύριο προφίλ, λέει ότι πετάγεσαι και λες πόσο γαμάει το ατσάλι όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να ακούει ο κόσμος. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω ποστ για το Χ είδος, αλλά δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με το πετάγομαι και λέω τις ίδιες μαλακίες. Αν δεν με ενδιαφέρουν ποστς που γίνονται για το τάδε συγκρότημα/είδος, απλά το αγνοώ, δεν κάθομαι να λέει παπαριές ότι είναι μαλακίες. Ποιός είμαι γω στο κάτω κάτω, να πω στον άλλον ΤΙ να ακούσει? Αμα γουστάρει να ακούσει ατσάλι, μπράβο του. Αμα γουστάρει να ακούσει φολκ, μπραβο του.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως την βρίσκεις με το να πετάγεσαι, εκεί που μπορεί να γίνεται συζήτηση και να λες μόνο για ατσάλια.
Δλδ ακόμα και στο "αυτά με τα μόττος" που πόσταρες κάποιος την φώτο με τους εγχρωμούς (σικ) και από κάτω το μπλακ μέταλ (το οποίο είναι σαφέστατα χιουμοριστικό, πάλι και κει πετάγεσαι και λες πόσο γαμάνε οι τύποι νεβερμορς και διάφορους άλλους.
Ε χεστηκε ο κόσμος σε κείνο το τόπικ, δεν πα να γαμούν και την sky lopez.
Πόσο πιο νιανιά τα θές για να καταλάβεις ότι 1+1=2?
Ρε φασισταριό, η ταρίφα θα μου πεις πόσο είναι; Να κάνω ρε φίλε 50-100 ριβιούζ, να στρώσω τα ποσοστά μου που δε σου αρέσουν και μετά απλά να τους γαμάω την μάνα στα ποστς μου.
Αν δεν το κατάλαβες, αυτό υποστηρίζεις.
:thumbsup:
Α ναι, και για δείξε το άκρως εριστικό ποστ μου btw αφού σε ρωτάνε.
Διαταγή κι έτσι είναι αυτό;
Ο χρήστης νάθινμαν λέει:
να σου πω
Ο χρήστης νάθινμαν λέει:
τσακώνεσαι με το ρούθλες ε.
Ο χρήστης νάθινμαν λέει:
απλά σε περίπτωση που δεν το πήρες πρέφα λέω.
μιλησε και ο χιμπατζoμουρης ο ναθινμαν :!:
είσαι η κουρτίνα δύο, το νου σου.
οποιος κραζει ρουθλες με βρισκει απεναντι του
Καλυτερα μιας ωρας κουλτουρα και ελιτ, παρα σαραντα χρονια με ρουθλες και anvil
Ρούθλες, σόρι αλλά ο κάρχαρτ έχει δίκιο. Φυσικά και είναι άλλο πράγμα ένα σχόλιο σε βίντεο που ποσταρίστηκε και άλλο πράγμα να ποστάρεις για να πεις ότι ισοπεδώνει το 95% των ακουσμάτων ενός χρήστη και να πεις έναν άλλο χρήστη πίθηκο. Και είναι πραγματικά γελοίο να συνεχίζεις να τον αποκαλείς φασίστα τη στιγμή που αρχίδα τον ανεβάζεις ηλίθιο τον κατεβάζεις και βλέπεις ότι δεν αντιδρά, ενώ ήταν ακόμα στο ίδιο, μουσικό θρεντ, και θα μπορούσε με την ίδια λογική να σβήσει όλα σου τα τελευταία ποστ ως οφφτόπικ, τα παράπονά σας στον αντμίν ή με πιεμ και τέλος. Όσο για το πώς ξεκίνησε το er, αν δεν κάνω λάθος το παλιό σου νικ ακόμα banned είναι. Το ότι υπάρχει τεράστια ανεκτικότητα στο er είναι πασιφανές, αυτό δε σημαίνει ότι το φόρουμ προσφέρεται για μαλάκισμα. Για το ότι θα σβήνονται άσχετα ποστς στο music discussion για να διευκολύνεται η κουβέντα υπήρχε προειδοποίηση, μην πέφτεις από τα σύννεφα. Και είναι αποδεδειγμένο ότι δε θέλουμε να τρώει κανείς ban, στην τελική και όταν ξανάρχισες να γράφεις θα μπορούσα να πω "μπα, εσύ είσαι banned, άντε γεια και πάλι", αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράφει οποιοσδήποτε εντός κάποιων ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΩΝ ορίων. Αν δεν μπορείς να το σεβαστείς αυτό, μπορείς να μην ξαναμπείς, μη φτάνουμε σε γελοιότητες τύπου ban, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε πια ε;
Sry, κανένα νικ μου δεν ήταν ποτέ banned. Ένα ζήτησα προσωπικά να σβηστεί, για άλλους άσχετους λόγους(και δεν ήταν το πρώτο).
Τέσπα, έχω το οκ λοιπόν από τη διοίκηση του φόρουμ να κάνω ποστς σαν του πάνκη σε κάθετί που βλέπω για να σχολιάζω μουσικές, βίντεο κλπ κλπ; Ξέρετε, "χαχαχα τι είναι αυτό, με αυτό γελάει το αυτιστικό 5χρονο που μένει απέναντί μου" κι έτσι. Ποστς τιτάνιας μουσικής αξίας και συνεισφοράς στην κουβέντα στο φόρουμ.
Επίσης, γιατί υπήρξε μια παρεξήγηση που ο κάρχαρτ δεν απάντησε, πρέπει να κάνω συγκεκριμένο αριθμό μουσικών ποστς, ριβιούζ ή οτιδήποτε για να αποκτήσω αυτό το δικαίωμα(γιατί κάτι τέτοιο ανέφερε) ή μπορώ από τώρα;
Καλό είναι να τα γράψουμε αυτά κάπου, να ξέρουμε κι εμείς βρε αδερφέ. Μην παιδευόμαστε χωρίς λόγο.
Σιγά μην κάτσω να μπω σε τέτοιες γελοίες συζητήσεις και να σου δώσω τους Επτά Χρυσούς Κανόνες του Σωστού Πόστινγκ στο ιαρ. Πέντε χρόνια μπαίνεις, μεγάλος άνθρωπος είσαι, καταλαβαίνεις καλά πότε το παρατραβάς και πότε όχι. Αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα. Αν έχεις εσύ όρεξη να παίζεις και να κοροϊδεύεις, εγώ έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω, και φαντάζομαι και ο κάρχαρτ. Ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχει θέμα κόμπλεξ προς το μέταλ, στο κάτω κάτω πριν 2-3 βδομάδες που μου ζήταγε το μισό φόρουμ να μπανάρω τον ra pariah επέλεξα συνειδητά να μην το κάνω, ενώ είχε δώσει χίλιες αφορμές. Άμα σε διασκεδάζει να μας πεις φασίστες ή οτιδήποτε, κάνε ό,τι νομίζεις, εγώ προσωπικά βαριέμαι να ασχοληθώ και θα πρότεινα και στον carheart να μην ασχοληθεί άλλο. Το ποστάρισμα στο ιαρ θέλει και ελάχιστη καλή θέληση για συνύπαρξη, αν αυτή δεν υπάρχει δε νομίζω πως είναι δική μας ευθύνη. Θέλεις να ποστάρεις σαν άνθρωπος, μείνε, δε θέλεις, δεν πειράζει, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας αν σταματήσεις να ποστάρεις, δεν μπορώ να το κάνω πιο απλό από αυτό.
Μαζί σου σε όλα αυτά. Αυτό που λέω είναι να κρατάμε και κάποιο μέτρο. Όχι ιδιαίτερες αντιμετωπίσεις, που για παρόμοιο ποστ ο "κακός" γιούζερ τρώει σβήσιμο κι ο "καλός" γιούζερ τίποτα. Δηλαδή λίγη αξιοπρέπεια από τους moderators.
Και ειλικρινά, αν το ποστ μου αυτό ήταν που το παρατράβηξε, ο κάρχαρτ μάλλον είναι τυφλός και δεν βλέπει ένα σεβαστό ποσοστό ποστς που έχουν γίνει κατά καιρούς που ήταν και πιο εριστικά και σίγουρα πληρούσαν λιγότερα κριτήρια "μουσικής συνεισφοράς".