Μη ταιζετε το τρολλ,μη ταιζετε το τρολλ!!!
Printable View
Μη ταιζετε το τρολλ,μη ταιζετε το τρολλ!!!
Ενα ακομα ενδοξο τοπικ αποδειξεως για το ποιος περα απο τα λυκειακα του μαθηματα, καπακι διαβασε και τα εξωσχολικα.
Ενα μεγαλο μπραβο στο μεταλ χαμμερ που ακριβως 15 χρονια μετα το θανατο του κουρτ εχει καταφερει να αναθρεψει σχεδον 3 γενιες νεωνε πιστωνε οπαδωνε που οχι μονο αβιαστα (χωρις περαιτερω ψαξιμο εννοω!) συμφωνουν με αυτα που παρατιθενται στις σελιδες του περι μουσικης ιστοριας, σχεσεων-διαδοχης γκραντζ και χαιρ μεταλ, αλλα τις ενστερνιζονται-σφιχταγκαλιαζουν με τοση θερμη και μπορουν να διακηρηττουν ανοιχτα πια, υπερ της μιας η της αλλης πλευρας.
Τα παραδειγματα πολλα, η αυτοκριτικη αφαντη.
ΠΣ:Την αποψαρα μου αυτη δεν την εχω μονο για το γκραντζ ε, γενικα το λεω. Παρουσιαστηκε η ευκαιρια απλα με το συγκεκριμενο τοπικ!
Se mena paei afto?Kai den katalava ti vriskeis hammerisio sta dika mou legomena
ακονίζει σπαθί και έρχετε τώρα. μαλακία έκανες.
απο τα πρωτα συγκροτηματα που ακουσα ποτε μου στο σπιτι του ξαδερφου,σε ηλικια 9-10 χρονων.Στην αρχη μου αρεσαν λογω του σμελς λαικ τιν σπιριτ αλλα μετα πηρα πρεφα απο την δισκοθηκη του κατι φιαρ οφ δε νταρκ και κινγκς οφ μεταλ και η αλλαγη ηταν αναμενομενη :D
ASIKA MEGALH GROUPARA OI NIRVANA.. THRISKEIA, PROSKYNW.. COBAIN HGETHS..
TI LETE RE MAGKES PLAKA MAS KANETE? S K A T A STON TAFO TOU COBAIN KAI ETHNIKH EPETEIOS H MERA POU PSOFHSE.AKOUS EKEI "ADIKHMENOS" KAI "SXESH GRUDGE ME HEAVY METAL". POIOS RE? O AGAMHTOS PREZAKIAS POU
PHRE STO LAIMO TOU OLES TIS MPANTARES THS AMERIKHS? SE LIGO THA MAS PEITE OTI EINAI KAI UNDERGROUND KIOLAS KI AS EXEI XESTEI STO XRHMA AKOMH KI O KAFETZHS TWN NIRVANA.RE OUST SKATOFLWROI.
KAI H PHOTO SANCTUARY TOU FILOU RAPARIAH DEN EINAI KATHOLOU ASXETH. ALLA POU NA XERETE. OLOI PROSKYNATE NEVERMORE TWRA KAI KATI EGINE.KOUNITHIKAN TA ARXIDIA MAS.GIA RWTHSTE TON DANE NA SAS PEI PENTE LOGAKIA GIA COBAIN KAI GRUDGE.
EGW DE MEGALWSA ME NIRVANA KAI RAGE AGAINST THE MACHINE GIATI DEN EIMAI AGAMHTH ADERFH. EGW MEGALWSA ME TO AGNO ATSALI TWN MANOWAR KAI TO LEW KAI MOU SIKWNETE I TRIXA (KAI KATI ALLO EPISIS) KAGGELO.
νιρβανα...χμμ...
η μουσικη τους μου αρεσε.και ηταν φυσικο,μιλαμε για μια μπαντα πληρως επηρεασμενη απο το αμερικανικο πανκ και δη τους wipers/husker du,και επειτα απο την ανεξαρτητη σκηνη και κυριως pixies,beat happening.
αλλα.
τα φωνητικα τους τα σιχαινομαι.με μια πιο μελωδικη φωνη θα ηταν σιγουρα καλυτερη.
και επισης,δεν σκοτωσαν το μεταλ.σκοτωσαν το ποζερ,εδειξαν στο ευρη κοινο οτι ειναι τουλαχιστον αστειο να ακους αυτες τις χερ μεταλ μπαντες,με τους αστειους στιχους και την ΜΟΝΙΜΩΣ ειτε μιντ τεμπο,ειτε μπαλαντοειδης μουσικη,ευτυχως δλδ.
σκοτωσαν ομως μια και καλη την πανκ και την ανεξαρτητη σκηνη,κανοντας προσιτο το πανκ στις μαζες,με ολα τα κακα επακολουθα που εχουμε σημερα:οι μη γνωστες του πανκ να θεωρουν πανκ ειτε τους γκρην ντευ,ειτε τους εξπλοιτεντ(ναι,οι νιρβανα προς το τελος της καριερας τους ειχαν ενα μελος των εξπλοιτεντ στην συνθεση τους).
το grunge γενικα ποτε δεν μου αρεσε,μιας και μου την σπανε οι χαρντ ροκ επιρροες,η κουλτουροσοβαροφανεια(ξερεις,εχουμε αποβαλλει τα κλισε του πανκ-σαλτα γαμησου ρε),οι "δηθεν" στιχοι,και οι μιντ τεμπο ταχυτητες.
αλλα οι νιρβαναδεν ηταν grunge imo.ηταν το αποτελεσμα μιας ζυμωσης 10 και πλεον ετων στο αμερικανικο αντεργκραουντ,που ειχε μπουχτισει απο το 1981 μεχρι το 1990 απο τα λιπστικ,τα κραγιον,και τους στιχους για γκομενες.ποζεραδες=ακα σκυλοποπαδες.
οσο αφορα εσενα ρα,γελαω.
χεβυ μεταλ ντριλ,γαμω το χεβυ μεταλ σου και ολες τις μπαντες που διελυσαν τοτε λογω "ελλειψης ενδιαφεροντος".το μεταλ απο τοτε και μετα περασε στο περιθωριο.τελος οι γεματες αρενες με 100.000 κοροιδα και να παιζουν οι μοτλευ κρου,τελος τα καραγκιοζιλικια επι σκηνης,παει,χαθηκε και η τελευταια εμπορικη στιγμη της μουσικης που γουσταρεις.γιατι?γιατι ο κοσμος ειδε πως υπαρχουν και αλλες σκληρες μουσικες εκτος του μεταλ.ΠΟΥΤΣΑ.
σοβαρα παντως, ειναι προφανες οτι ο κομπειν ειχε σκοπο ζωης να καταστρεψει το μεταλ. και μολις τα καταφερε δεν ειχε πια νοημα η ζωη του
o Pat Smear επαιζε στους Germs νομιζω
Έλα να roll-άρει το thread!
Κανονικά αυτό το thread έπρεπε να γίνει σε κανά εξάρχειο και να υπήρχε dresscode και κούρεμα code.
http://www.laredoute.gr/images/150by..._0001_PG_1.jpg
http://www.bumwrapstreetwear.com/i/G...AJG-54BR_2.jpg
http://www.man-hairstyle.com/images/..._hairstyle.JPG