ela mwre mi skas gia ta noumera , pes oti einai gia xontra mousata ligouria ke 8a katalavoun !
i'm in!
Printable View
ela mwre mi skas gia ta noumera , pes oti einai gia xontra mousata ligouria ke 8a katalavoun !
i'm in!
I FUCKED POWERANIAQuote:
να προτείνουμε σχέδια/ζλόγκαν
εγώ είμαι μέσα... τα ρέστα μου!
Πείτε κι αν προτιμάτε να ανέβει μια εικόνα και να την τυπώσει ο καθένας μόνος του ή να περιμένουμε και να τις κάνω όλες μαζί όταν έχω κανα φράγκο.
+1
Εγώ είμαι μέσα, αν και νιου φις σχετικά. :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Μπορείς να αναθέσεις το λόγκο σε κανα μέμπερ που ασχολείται για την γκάβλα του με φώτοσοπ/άρτγουορκς κλπ
Και καλύτερα να τα τυπώσεις όλα μαζί για το λόγο που είπες στο προηγούμενο ποστ σου.
Μ'άρεσε το ERtard, ακόμα κι εγώ που είμαι newb θα ψηνόμανε.
Το "I fucked powerania" καλό σαν ιδέα, ίσως είναι λίγο δύσκολο στην εκτέλεση
akoma kai me kalh grammatoseira to ertarted to thewrw kavla e
giati to retarted to skeftomoun outws i allws na to kanw
kai allo xrwma to er kai allo to tarted
porwsh?
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
δε με χαλάει αν θα την κάνει ο καθένας μόνος του ή αν θα γίνουν όλες μαζί αλλά το δεύτερο είναι στάνταρ πιο ομαδική φάση και πιο σίγουρη.
Αλλά αν είναι τις κάνει κάποιος όλες (π.χ. εσύ) καλύτερα να πούν ποιοι θέλουν ώστε να σου στείλουμε το ρευστό για να μην βάζεις από την τσέπη σου (π.χ. μέσω paypall)
Έτσι είχε γίνει και την άλλη φορά, είχε πει όποιος ήθελε νούμερο και ήρθε και την πήρε στο πρώτο er fest. Δε με πειράζει να τα βάλω από την τσέπη μου εφόσον θα τα πάρω πίσω, απλά αυτή τη στιγμή δεν έχω μία.Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
Πάντως γενικώς σκεφτόμουν ότι το να το τυπώσει ο καθένας είναι λίγο απρόσωπη φάση. Εννοώ, το πρώτο μπλουζάκι το δίναμε στο πρώτο er fest και νομίζω ότι έχει άλλη συναισθηματική αξία για όποιον το έχει, γιατί θυμάται και το festival και όχι "τη μέρα που πήγε μόνος του στο μαγαζί και το τύπωσε". Χμ. Αν ψήνεστε να κάνετε υπομονή κάποιους μήνες, ψήνομαι και κανονίσω και er fest και μπλουζάκι. Επίσης αν κάποιος θέλει να το τυπώσει μόνος του ούτως ή άλλως, για λόγους όπως αυτός που είπε ο μπέρνι, μπορούμε μετά να του δώσουμε το σχέδιο.
Ναι, αυτό σκέφτομαι, αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι *επαγγελματική* δουλειά (από πλευράς ποιότητας). Μέχρι στιγμής ο VirusXI είχε αναλάβει αφίσες/μπλουζάκι και νομίζω όλα ήταν βέρι νάις, οπότε προς τα εκεί σκεφτόμουν πάλι. Θα δείξει όταν έρθει η ώρα όμως, σίγουρα πλέον έχουμε περισσότερους που ασχολούνται με το άθλημα.Quote:
Originally Posted by BlackiE
Να γινει πολλ με τις πιο καλτ ΕΡ εκφρασεις και να ειναι υποψηφιες εκφρασεις οπως:
- Σκασε πια γαμω το σπιτι του με σημα τη γιαγια ----> :skase:[/*:m:crmnh3yk]
- Ωραιος!!! Το συνεχιζεις!!![/*:m:crmnh3yk]
- Μαλλον urban legend.[/*:m:crmnh3yk]
- Ωπα ρε ντουζιερα.[/*:m:crmnh3yk]
- Μιλαω γενικα για ατομα απο το forum.[/*:m:crmnh3yk]
- Λαβ για![/*:m:crmnh3yk]
- Ποσταρω απο εταιρικο πισι.[/*:m:crmnh3yk]
- [random X flame post οπως "καθυστερημενος σκατογαμιολης" ή "διψασμενη για πουτσα τσουλαρα"]
[/*:m:crmnh3yk]
Και ξεχασα και το "ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ" και το "ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ".
Και το πιο σημαντικο
Εγώ είμαι υπέρ της ιδέας να γίνουν όλες μαζί, για ό,τι είπε ο Δραγονλόρδος. Πάντως, αντί να βάλεις όλα τα λεφτά από την τσέπη σου αρχικά, μπορούμε όσοι θέλουν να τα δώσουν από πριν.
Επίσης η ιδέα του FIXXER γαμάει, αλλά η επιλογή των ατακών(ε) δε μου λέει και πολλά, ίσως επειδή δεν ήμουν πάντα εδώθε.
Eγω απλα εβαλα καποια χαρακτηριστικα παραδειγματα, σαφως υπαρχουν δεκαδες ακομα ατακας... ετριψα τη μουρη μου στο πληκτρολογιο κ.ο.κ.