Printable View
καμια σχέση λαζο αρβυλαίοι και θέμοι κατα τη γνώμη μου.
Τέσπα ον τόπιξ, αρβύλα έβλεπα πολύ ευχάριστα φέτος, αν και μερικές φορές βαριώμουνα τρελά. Πολλές φορές παίρνουν ένα αστειο και το τραβάνε τόσο πολύ που το γαμάνε και ψοφάει. Σχετικά με τις διαφημίσεις τις γουίίίίίίίίντ απλά ΕΜΕΤΟΣ όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Γενικά πάντως θεωρώ οτι ο Κανάκης έχει σχετικά καλό αισθητήριο της πραγματικότητας, αλλά εξαιτίας του ότι είναι καταφανέστατα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, καμιά φορά γελοιοποιείται
Αφήστε το Ράδιο Αρβύλα. Μη μου πείτε ότι θεωρούσε ποτέ κανείς αστείο το ΑΜΑΝ και όλες αυτές τις μαλακίες ε;
:-|
Ειναι μικρος γιαυτο =)
και εγώ που είμαι μεγάλος το αμαν το θεωρώ τεράστια μαλακία
πέρα από την μαλακία των ραδιοαρβυλα, μην τα ισοπεδώσουμε όλα. το αμαν είχε επικές στιγμές.
Και ffs, είναι ΟΙ αμάν.
Το ΑΜΑΝ ήταν περίπου 100 φορές χειρότερο από Ράδιο Αρβύλα. Το χειρότερο με αυτές τις εκπομπές, που αντικειμενικά είναι για παιδιά δημοτικού (κι εγώ τότε γέλαγα που και που, υπήρξα κι εγώ νέος...), είναι ότι την έχουνε δει πολιτική σάτιρα και ιστορία. Δεν εκνευρίζομαι όταν κάποιος δεν ξέρει ούτε που ψηφίζει ή όταν ανοίγει πολιτική κουβέντα και αρχίζει τα στερεότυπα του στυλ "ο μαλάκας ο Έλληνας" κλπ (γιατί αυτό πρέσβευε η εκπομπή), καθένας όπως εκφράζεται. Αλλά να σου δίνουν και εκπομπή γι αυτό και να μη ντρέπεσαι που λες μαλακίες στον αέρα με πολιτικό αισθητήριο το απόλυτο 0, τι να πω.
Oι ΑΜΑΝ τα πρώτα 1-2 χρόνια (και σαν Κομφούζιο φυσικά) δεν έκαναν πολιτική σάτιρα, τουλάχιστον όχι αυτό το πράμα που κάνουν τώρα.
Έκαναν σκετσάκια και αγνό χαβαλέ (βλ. Μαέβιους Παχατουρίδη κλπ) και σατίριζαν τα στερεότυπα της ελληνικής κοινωνίας (βλ. κλειδαράς, γιαγιά με "αχ Κώστα-Κώστα" κλπ) και γενικώς γαμούσαν τόσο πολύ όσο κανένας δε γάμησε από τον καιρό του Χάρρυ Κλυν.
Για να γίνει αυτό είχαν το τρελλοκομείο τον Καλυβάτση, τον καρπαζοεισπράκτορα Εικοσιδυό, την ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΡΦΗ εκείνο το χοντρό με τα γυαλιά που δε θυμάται κανείς το όνομά του και το χαβαλεδοφωνακλά Σερβετά.
Ο Κανάκης ήταν μάλλον ο business-guy (=αδιάφορος) της υπόθεσης.
Όταν αποφάσισαν να το γυρίσουν σε "πολιτική σάτιρα" έχασαν πόντους από την αμεσότητα, αλλά τον πρώτο καιρό δούλεψε, γιατί παναπόλα ήταν ακόμα μια παρέα που έκανε χαβαλέ (όπως φαινόταν από τους τίτλους τέλους). Σταδιακά έγιναν καρικατούρα του εαυτού τους. Σήμερα πια, μόνο θλίψη προκαλούν.
Και ναι, η διαφήμιση της wind είναι από τα πιο εμετικά πράματα που έω δει.
:pink::pink:
Βασίλης Πιπέρης φίλος!, "Φαλάνη 5-0", μπάσο σε μπουζούκια της επαρχίας Λάρισας, τηλεπερσόνα της τοπικής τηλεόρασης, τι να πούμε άλλο, α, "Φαλάνη 5-0". Ίσως η κορυφαία στιγμή της Underground diy τηλεοπτικής σκηνής.
Σταμ, γίνε άντρας επιτέλους.
Εντιτ, inb4 προηγούμενους.