με βλέπω να κατεβαίνω του σκοτωμού Παρασκευή απόγεμα μετά τη δουλειά με το ΦΙΑΤ από Σέρρες για Αθήνα...
Για Σάββατο λέω αναγκαστικά....
Printable View
με βλέπω να κατεβαίνω του σκοτωμού Παρασκευή απόγεμα μετά τη δουλειά με το ΦΙΑΤ από Σέρρες για Αθήνα...
Για Σάββατο λέω αναγκαστικά....
Η προπώληση ξεκίνησε στα Ticket House, Τιcket pro.gr.Code:http://www.midas-net.com/hmc/en/node/146
Είναι 32 euro
Ela kai plhsiazoun oi meres....Kai tis 2 bradies 8a eimai ekei!!!!!!!!\m/
35 εχουνε τα εισιτηρια τελικα.Quote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
μουνάααακιιιιιιιQuote:
Originally Posted by Rush
εγώ με το ζόρι μπορώ να κατέβω Σάββατο!
Pieite kamia bira kai gia mas apo tou diaolou to kerato, pou den boroume na skasoume miti re vouna!
γιατί δεν μπορείς ρε Tyler? που είσαι;Quote:
Originally Posted by Tyler_Durden
[quote=Sotos_The_Tequiler]γιατί δεν μπορείς ρε Tyler? που είσαι;[/quote:2w74tf2o]Quote:
Originally Posted by "Tyler_Durden":2w74tf2o
h alitheia einai den eimai toso makria oso esy (serres an den kano lathos), sti larissa eimai, alla den exo pou na meino stin athina, oute odigo gia na peis oti tha do to live kai tha fygo amesos.Htan arxika na ertho se ena filaraki, alla xalase h fash noris, kai den yparxei pleon kai to budget gia na skaso miti monos.Opos kai na 'xei, koitate na goustarete ekei :D Kati mou leei pos den tha yparxei eykairia gia Magnet stin ellada syntoma pali... :cry:
Παρασκευή απόγεμα φεύγω κατα τις 4 από Σέρρες... βγες στα Τέμπη να σε πάρω μαζί μου με το ΦΙΑΤ
(δε θα έχω πιει το υπόσχομαι) :P
Απλά γυρίζω Κυριακή βράδυ πίσω...
Ψήσου, θέλω παρέα για το ταξίδι (έστω για το μισό)
Εσύ θα μείνεις εκεί το βράδυ ή θα γυρίσεις μετά το live? Πάντως δύσκολη φάση ρε συ, δεν παίζουν φράγκα πλέον για το όλο εγχείρημα, και δε θα ήθελα να σου πω "ναι" και να σε κρεμμάσω στα μισά της εβδομάδας και να το πάρω πίσω.Αν αλλάξει κάτι μες τη βδομάδα πάντως θα σου στείλω pm.Όπως και να έχει, και μόνο που με σκέφτηκες είσαι αρχηγός, και thanx!
Εγώ κατεβαίνω μόνος μου κατά 99%...
Παρασκευή βράδυ θα είμαι εκεί... και Κυριακή απόγευμα ξεκινάω το ταξίδι της επιστροφής
Όταν αποφασίσεις ειδοποιείς...
ε ρε τι έχει να γίνει το Σάββατο!
ti 8a ginei telika re me dautous?
8a paiksoun h' 8a akyrw8ei?
kserei kaneis tpt?
Πάντως το Ticket House το βρήκα κλειστό δυο φορές που πήγα μες στη βδομάδα, προφανώς δεν άνοιξε καθόλου με τα σπασίματα, οπότε δεν έχω καν εισιτήριο ακόμα. Θα πάω πάλι αύριο. Ξέρει κανείς κάτι σίγουρο για το live;
pantws exoun akyrw8ei diafora auth th bdomada.
gia auto anarwtiemai... :?