έτσι, μπλε οι λαγοί.
Printable View
έτσι, μπλε οι λαγοί.
Ειμαι σε διλημα, ποιος ειναι μεγαλυτερος θεουλης, ο Μπερνι η ο Πιτσφορκ;
mperni, η πιθανότητα να τις πσήσεις για παρτούζα μιας και γνωρίζονται πώς σου φαίνεται; μετα δεν θα μπερδευόμαστα και τηα τις λέμε "16".
eiste theoi
loipon pira thn 1 thl
de xerei tipota. ths eipa na xwrisoume(kai kala ) giati de deixnei ekeinh endiaferon gia thn parth mou(den eimai theos ?peite) alla skeftika oti einai upopto gia thn allh pou ta xerei ola na mathei oti xwrisa th filh ths th mera pou ekeinh anakaluspe to ti egine. etsi tha vgw gia potaki xalaro sto xaidari
tha gamhsw logika alpizw an leipei i theia ths ap oto spiti
gamaw twra pou mporw giati i alli i kargia tha me anakalupsei....
opote de gamietai.....
loipon paw gia xesimataki mpanaki ktl
ta leme ar4gotera
ps. xairomai pou epitelous pira symbian thlwfwno
to programmamcleaner gamaei kai exw to kefali mou hsuxo
ps2. game to facebook
ps3 . me porwnete
ps4 kai polu sovaro
sas parakalw an deite pou paizoun live oi locomondo genika peite na paw goustarw
ps5 malakes thelw na dw anwrimous libe epitelous
oxi re i 1 me thn 6 de paizei. i1 me thn 3(einai mia allh apo thn parea me vuzoumpes) paizei pio poluQuote:
Originally Posted by The Good Son
loipon me mprizonete malakes na kanoume er meeting se kana beachomparo ....
efyga
to xesimo thelei kai wra....
είναι με διαφορά ο καλύτερος.
ΠΟΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ 6 ΜΠΕΡΝΙ
Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
την κυριακή παίζουν καλαμπάκα και τσάμπα. ψήσου...
στο θέμα μας, τώρα. εγώ ως γνωστό είμαι καλό παιδί και δεν κάνω "τέτοια", αλλά δε βρίσκω τίποτα περίεργο στην κατάσταση που δημιούργησε ο μπέρνιν. δηλαδή, από τη στιγμή που τον νοιάζει περισσότερο να μην ξεφτιλιστεί, προφανώς δεν ενδιαφέρεται "σοβαρά" για καμμιά από τις δύο, οπότε καλως έπραξε και επωφελήθηκε όσο μπορούσε από τις καταστάσεις. οι άντρες που το παίζετε ευαισθητούληδες σκεφτήκατε πόσες φορές σας έχουν πληγώσει γκόμενες με αντίστοιχες συμπεριφορές?
φίλε μπέρνιν, ότι και να γίνει σκέψου ότι έχωσες και τις δύο (θα σε συμβούλευα να πας και για την τρίτη για σιγουριά) και ότι σε μερικά χρόνια όταν θα αναπολείς τις παλιές καλές εποχές δε θα το μετανιώσεις.
:disco: :P :disco:
gtp
Γιατί μωρη Χ, εσύ που ξέρεις τι χώνει ο πιτσαδόρος στη γερμανία αούμεν;
αχαχχαχαχχαχαχα, γελάω με Χ που το παίζει ότι δεν ξέρει τι γίνεται. αυτά είναι μες στη ζωή και γίνονται καθημερινά και από άντρες και από γυναίκες. αν ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο είναι διαφορετικά, αλλά προφανώς εδώ έχουμε περίπτωση που ο άλλος απλά κοιτάει να περάσει καλά. μήπως υποσχέθηκε τίποτα το παιδί? έταξε γάμο και τις έστησε στην εκκλησία? διακοπές πήγαν για να διασκεδάσουν...
Χαχα απλά ΕΠΟΣ τοπικ...
Μπερνινκ χώσε όσο προλαβαίνεις...
και πέρα από τις "σωστές" συμβούλες που ειπώθηκαν κάνε τον Κινέζο.
...Εσυ φταις που νιώθω μόνος μου και δεν συμαζεύεται...
όσοι δεν νιώθεται τον πόνο του παιδιού και το μπλεξιμό του απλά ζηλεύετε.χαχαχαχα :P :P :rofl: :rofl:
γαμα οσο μπορεις τωρα που μπορεις...μετα τα 40 αρχιζει να κοβει
προσεχε η 1 ,3 και 6 να μην εχουν τα ιδια ονοματα και οταν σου ερχονται απροσκλητες να τις γαμησεις θα σου λενε στο θυροτηλεφωνο ειμαι η μαρια και εσυ θα ψαχνεσαι ποια απ'ολες
Μπερνιν + Χ = ΛΦΕ.
εγω αυτο βλεπω.
και καλα μισιουνται και βριζονται.
και ενα βραδυ, οταν η τεκιλα και η τενσιον θα ειναι στον αερα, τοτε...
St'arxidia mou ti xwnei o pitsadoros, sth germania h' opou.Quote:
Originally Posted by The Good Son
edit:A k epishs to oti einai kathhmerines katastaseis k to oti oi perissoteres sxeseis einai toso gia ton poutso, den to kanei k omorfo.