Μαλάκα σοβαρά τώρα, έχεις χαρακτήρα που τον λένε Itankyouheal?
Printable View
Μαλάκα σοβαρά τώρα, έχεις χαρακτήρα που τον λένε Itankyouheal?
οχι ρε, wildsoul λεγεται ο χαρακτηρας μου, Itankyouheal ειναι ο σερβερ :P
Τυπικό όνομα Έλληνα παίχτη ΜΜΟ !
τι να κανω, το locust ηταν πιασμενο γαμω την early access
Ε, μα τρόμαξα.
Πάντως μαλάκες με το βιντεάκι που είδα, σκεύτομαι να ξεκινήσω. Θα παίζει ο Ντίνος EQΙΙ και εγώ θα λατρεύω τον Κθούλου πίσω του.
ηρθε και η επιπλεον ραμ και καρτα γραφικων απο το ησοπ, θα πουσταρω και κανα σκρηνσοτ το βραδυ απο το παλικαρι μου
Ρε συ λόκαυστ, μπορείς να διαλέξεις θεότητες και να τις λατρεύεις και τέτοια?
ε στο ρπ ειναι αναλογα το κλας, οι κιμεριοι λατρευουν κρομ, οι ακιλονιοι μιτρα και οι πως τους λενε τον σετ
Θα μπει ο καμένος με Conan, να δει το κόσμο της Hyboria, να προσκυνήσει τον Crom, και θα εμφανιστείς εσύ με όνομα Itankyouheal και θα του πεις "hey noob, it's me, ruining your rp experience".
ναι αλλά μπορεί να του πει και "RP servers, that way lol --->"
ρε μπαρμπα, gb2 eve και ασε μας να βγαλουμε τα γουστα μας, αν θελει παει σε ρπ σερβερ
OK OK εντάξει. Το AoC είναι καλό παιχνίδι. Φχαριστήθηκες;
οχι, δεν ευχαριστηθηκα. Το κραζεις μονο για να το κραξεις, ουτε εγω ειπα οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι εβερ, αλλα τουλαχιστον εγω το εχω παιξει. Κανεις σαν 10χρονο που βγαζει χολη επειδη το παιχνιδι που παιζουν οι αλλοι εχει περισσοτερο κοσμο απο το δικο του. Σε διαφορετικο κοινο απευθυνεται το ενα σε διαφορετικο το αλλο
Έλα έλα μην μαλώνετε για βλακείες, βρίστε και οι 2 το Vanguard να βγάλετε το άχτι σας και όλα θα είναι οκ!
εντιντ: Επίσης τι 32 GB HD space required γαμώ το σπίτι τους;
Δεν έκραξα το AoC you faggots. Απλά έκανα κάποιες παρεμβάσεις όσον αφορά τον μύθο του παιχνιδιού και πως εξηγεί κάποια πράγματα, τίποτε άλλο :P Το παιχνίδι θα το παίξω, να είσαι σίγουρος. Και θα δούμε αν ο PVP χαρακτήρας του που τόσο καιρό πλασάρεται από τη Funcom όντως έχει υπόσταση... Τώρα πάω να πιω κάτι ούζα. Μάκια σας