ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ)))
Printable View
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ)))
τι; τι είπα; :(
να βγάλει ο πούστης, ναι.Quote:
Originally Posted by Helm
εδω έχει πορτοφόλιο:
http://ideologic.org/DLpublic/SOMA1004.pdf
Endiaferousa apopsh, isws stekei. Pou einai h ekseliksh twn Sunn loipon? Min me valeis na to akousw to kainourio.Quote:
Originally Posted by Khalkji
Κάλκι, πάρε το μπουκάλι του ikonoklast και βάλτο σε χαρτοσακούλα!
Δεν ξέρω πώς να συμμετέχω στη συζήτηση περί hype ούτε αν θέλω εδώ που τα λέμε. Υπάρχει θέμα για το drone ή τους SunnO))) στο general, όπου έχουμε καταθέσει τις απόψεις μας οι περισσότεροι. Θα ήθελα να μάθω τις πωλήσεις των Nadja, των Birchville Cat Motel ή ακόμα και των Growing ώστε αυτός ο μύθος περί hype να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Τώρα αν εννοούμε αυτόν τον μικρό κύκλο ανθρώπων που ευλαμπικά παρακολουθούν την S. Lord και την περιρρέουσα κομπανία και αγοράζουν όλες τις κυκλοφορίες σε διάφορα περιτυλίγμματα, ε νομίζω πως είναι η κλασσική περίπτωση του "το τόσο το κάνουμε τόσο".
Πάμε στον δίσκο. Αν κάποιος -με μικρή έστω σχέση με τις δουλειές των SunnO)))- απομονώσει τον ήχο του ντουέτου, τότε δύσκολα θα βρει νέα στοιχεία, εξέλιξη ή το οποιοδήποτε βήμα παρακάτω. Οι συγκεκριμένοι δύο ήδη έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους -όχι μόνο στους SunnO)))- και η μουσική κατεύθυνση που έχουν πάρει εξ αρχής με το συγκεκριμένο όχημα, πολύ δύσκολα θα ξεφύγει της πορείας της προς κάτι που θα είναι ταυτόχρονα διαφορετικό και μεγαλειώδες. Πρέπει να αγγίξει τα όρια της ευφυίας κάποιος για να (ξανα)φτάσει εκεί. Όμως αυτό που κάνει πολύ καλά και στο Άλταρ και εδώ, είναι η ικανότητα σωστής επιλογής συνεργατών, ώστε το διαφορετικό να μην είναι αποτέλεσμα δημιουργίας από το πουθενά αλλά σωστού παντρέματος ετερόκλητων στοιχείων. Το κομπρεσέρ που ακούγεται κάτω από το σπίτι μου δεν με αφήνει να κοιμηθώ και με εκνευρίζει, το κομπρεσέρ του Πρέστον σε συνδυασμό με τα μακρόσυρτα ριφφ των O'Malley/Anderson, τα τελετουργικά τύμπανα του Ατσούο (κάντε τον μόνιμο μέλος επιτέλους!) και τα μαγιάρικα του Αττίλα δεν με αφήνουν να πάρω ανάσα. Και το αποτέλεσμα είναι και πάλι καθηλωτικό (για μένα).
Α το artwork δεν είναι του O'Malley :P
βλακάλκη πρόσεχε, 8α σου αποδείξει φαταλιστικά βήμα προς βήμα οτι δεν έχουν εξέλιξη αλλά οτι είναι γκιμικ και τρώνε τα λεφτά του νψχ κοσμάκη.
Αναπόφευκτο ήταν τελικά να ξανασυζητήσουμε για Σανν Ο))). Τεσπα. Η εξέλιξη των ΣαννΟ))) μπορεί να διακριθεί μόνο αισθητικά, η οποία βέβαια επιτυγχάνεται μόνο μέσω της διαφορετικής κατεργασίας του ήχου τους σε κάθε κυκλοφορία, πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να ξέρουμε πως γίνεται (αν δεν είμαστε εξοικειωμένοι με sound manipulation και άλλα τεχνικά στοιχεία). Αν τώρα προσθέσεις και το ότι οι Σανν Ο))) παράγουν κάτι ηχητικό (μουσικό ή όχι) με έντονο εικονοπλαστικό χαρακτήρα ιμο μπορείς να πεις ότι άπαξ και η καινούρια κυκλοφορία τους είναι διαφορετικά ή πιο έντονα εικονοπλαστική μιλάμε για εξέλιξη. Ιμο.
περί εικονοπλαστικότητας και μιας και δεν αναφέρθηκε στην κριτική του Κου Π''δημητρίου:
Quote:
"Orakulum" was originally composed for a live performance collaboration with the New York sculptor Banks Violette at the Maureen Paley Gallery in London, June of 2006. Violette created sculptural representation of Sunn0)))'s entire backline in cast resin and salt, including amplifier stacks, instruments, effects and accompaniments. In addition, black laquered stage platforms and sound panels were created as a basis for the groups actual backline setup, and a selection of drawings were presented within the context. The result of this performance and collaboration, which was conducted in a sealed gallery space, was intended to generate a feeling of absence, loss and a phantom of what once was.
"Belurol Pusztit" was also recorded at this session. Initially this song was created for the Jukebox Buddha compilation as it features the use of the tone generating Buddha Boxes within the track. In the style of Sunn0))), these boxes were run through the Sunn backline and recorded at maximum volume which of course yielded maximum results! "Belurol Pusztit" also features extra "instrumentation" from Atsuo Mizuno (Boris) on drums and Joe Preston (Earth, Melvins, Thrones) on jackhammer!
ikonoklast:
http://www.locustleaves.com/spine.jpg
http://www.locustleaves.com/telephone.jpg
kalki & regularpaul: malista, me kalupsate gia twra.
Πόσο πιο εικονοπλαστικός χαρακτηρισμός απ' το bad trip ρε Παύλε; =ρ
Εν τω μεταξύ, είναι αστείο το γεγονός ότι - όπως λέω και στην εισαγωγή της κριτικής - είναι:
Και παρ' όλα αυτά έχουν ξεκινήσει 2 τον αριθμό μεγάλες συζητήσεις για αυτή, μόνο και μόνο επειδή είναι για τους Σανν Ο))). Να μια καλή απόδειξη ότι αποτελούν φαινόμενο, Χελμ :)Quote:
Originally Posted by Γιάννης - Ορέστης Παπαδημητρίου
εγώ έχω δυο δικούς τους δίσκους τους benemoth, black one, το Altar είναι κάτι τελείως διαφορετικό, και μου είναι υπεραρκετοί, δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με αυτό το είδος, μπορείς να βγάλεις συναισθήματα από τον θόρυβο, και αυτοί οι δυο μου άρεσαν,
όμως όσο διαφορετικά και να ηχεί ο θόρυβος δεν παύει να είναι θόρυβος και όχι μουσική. Το αυτί κουράζεται από ήχους που είναι σε ένα μέρος του φάσματος που του είναι αρκετά ή τελείως ξένο, όσο και να κινούνται αυτοί σε ποικίλα μέρη του φάσματος αυτού. Εϊναι θόρυβος πώς να το κάνουμε!
Για μένα θα προτιμούσα να επεξεργαστούν καλύτερα τις ιδέες του Αλταρ για να συνεχίσουν να μου κινούν το ενδιαφέρον.
χαχαχαχ χελμ κάποια στιγμή που έχω όρεξη για τηλεφωνικό τσιτσάτ 8α γίνει κι αυτό.
Όπως ανέφερε σωστά ο Kveld, οι Boris είναι που σε μεγάλο βαθμό κάνουν ξεχωριστό το Altar [(πώς όχι αφού είναι η καλύτερη μπάντα του κόσμου? (για αυτό το ποστ μου)]. Οπότε τσέκαρέ τους. Επειδή όμως η δισκογραφία τους είναι ψιλοδαιδαλώδης και στρέφεται σε αρκετά διαφορετικά ηχητικά μονοπάτια, άκου το Feedbacker για αρχή. Λιγότερος θόρυβος, τόνοι συναισθήματος.Quote:
Originally Posted by Candiru
E προφανώς αποτελούν φαινόμενο, γι' αυτό είμαστε εδώ και συζητάμε για τους Sunn και όχι για τον La Monte Young ή τον Tony Conrad, καθώς απευθύνονται στην συγκεκριμένη γενιά. Πάντως Παύλο μπορώ να πω ότι τουλάχιστον σε κάποια συγκεκριμένα ονόματα διαφωνώ για το επίπεδο της επιτυχίας (btw το Growing το εχει εύκαιρο γιατί το ψάχνω καιρό;)
Banks Violette revisited!