http://i102.photobucket.com/albums/m...4/asfsadfa.jpgQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Afti i Giouli Starida gamise
...kati san maxi metaksi zois kai thanatou
:rofl:
Printable View
http://i102.photobucket.com/albums/m...4/asfsadfa.jpgQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Afti i Giouli Starida gamise
...kati san maxi metaksi zois kai thanatou
:rofl:
πανκη.εχεις ενα ποιντ.αλλα εχεις χασει πολλα.παρα πολλα ενταγμενος μεσα στο κοινωνικο υποσυνολο το οποιο στηριζεις καθως και το γενικοτερο γεωπολιτικο και πολιτισμικο περιβαλλον σου!χρηζεις κοινωνιολογικης μελετης και εσυ και οι υπολοιποι νεοι οι οποιοι καταφευγουν στο να ενταχθουν σε καποια συγκεκριμενη ομαδα προκειμενου να ανηκουν.το προβλημα ειναι βαθυτερο απο οτι πιστευεις και το πολλ απλα ειναι μια μαλακια και μιση για να κανουμε κουβεντα η για να επιδειξουμε τις εμπειριες μας καποιοι.ωστοσο σε παω γιατι εισαι τρου.θα θελες να κανω την διατριβη μου επανω σου? :shock:
μα είναι.Quote:
Originally Posted by Candiru
Πάνκη είσαι αυτό που λέμε Λούμπεν. Σαν κόμμα σε θεωρούμε γέννημα-θρέμμα των συνθηκών και τασσόμαστε υπέρ της επανένταξής σου.
Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Quote:
Originally Posted by Candiru
πες λίγο γι'αυτό, ακούγεται υπερβολικά για γέλια (για την πορεια πες)Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Giaourtia stous Emo stin Mitropoli(Thessaloniki)
οι τρέντιδες (στο δικό μου μυαλό) είναι κάτι συγκεχιμένο-το γάμησα-
δεν τους έχω δλδ για μια κοινωνική ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κώδικες συμπεριφοράς όπως οι έμο
είναι άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και τάξης
στα νειάτα μου πάντως οι μεταλλάδες πλακώνονταν που και που με τους χιπχόπερς
αλλά κυρίως πλάκωναν τους μικρότερους,εκκολαπτόμενους μεταλλάδες
-"επ,έλα εδώ τι μπλούζα φοράς?Obituary?εδώ μόνο ΕΓΩ φοράω τέτοιες μπλούζες!"
και πατ κιουτ
Τζάμπα ελπίζεις.Quote:
Originally Posted by stam and the witches
http://www.youtube.com/watch?v=qjdVmH4rOWg
διαβάστε και τα σχόλια
ενιθαρμον αν ειχες ακουσει,το 1995 ενας μπατσος στην ανω πολη ειχε σκοτωσει εναν ρωσοποντ πιτσιρικα(18) επειδη δεν ειχε σταματησει για ελεγχο.τον ειχε πυροβολησει στο κεφαλι.
το συγκεκριμενο τυπακι αν και δεν ηταν το καλυτερο παιδι(βασικα ηταν γαμησε τα) δεν αξιζε φυσικα τετοιας αντιμετωπισης απο εναν μπατσο.ετσι εγινε πορει την ημερα της κηδειας του-που ηταν και μια απο τις πρωτες μου πορειες σαν πιτσιρικας(με ειχε καβαντζωσει ενα συντροφακι απο το σχολειο 2 χρονια μεγαλυτερος).
θα σου πω απλα ενα πραγμα.οταν τελειωσε η κηδεια και πηγαμε με τους ρου-που στο υπουργειο μακεδονιας για διαμαρτυρια,στον δρομο μας ειχαν σαπισει στο ξυλο.το τι "πουτανας γιοι αναρχικοι,δεν εχετε αξιες,σηκωθειτε να φυγετε"
και "ποιος σας ειπε ρε μαλακες οτι θελουμε την υποστηριξη σας" συνοδευομενα απο κατι σουτια ζορικα που φαγαμε αποδεικνυει του λογου του αληθες.εχω ημουν 14 χρονων και ειχα να με κοπαναει ενας γυρω στα 30.καλο ε?
Εμο μακραν. Εχουν πιο πολλη πλακα. Επισης κυκλοφορουν κατι καλα 17χρονα.
αυτος εισαι μωρη πουσταραQuote:
Originally Posted by FANTASMA
Μια χαρά τα λέει το φάντασμα. Υπάρχουν κάτι τρελά έμο καυλάκια. Και επίσης αττίλα, βλέποντας το σιγκνατσούρ σου, είναι σα να μας λες ότι ήθελες να αγαπήσεις τον Η. :!:
αυτος εισαι και εσυ μωρη πουσταρα.αλλα εκει στα β.π. εχετε πολλους.
αντε να κλαψεις παρεα με δαυτους τωρα