poly swsta. malista exei parei to onoma tou ap to Bourbon County sto Kentucky! lolQuote:
Originally Posted by Deggial
Printable View
poly swsta. malista exei parei to onoma tou ap to Bourbon County sto Kentucky! lolQuote:
Originally Posted by Deggial
Μα να μην εχετε βαλει Southern Comfort για επιλογη.Μεχρι και αμαξι μπορεις να κινησεις,σοβαρα πρεπει να θεωρειται νοθευμενη βενζινη
Ναι.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Θεωρω ακρως συγκινητικο το γεγονος οτι υπαρχει κι αλλος κοζμος που τα σιχαινεται.
Νομιζα μεχρι προτινος οτι κατι εκανα λαθος.
Από τις 3 επιλογές μόνο ο Τζόνης παλεύεται.
Κατα τ'αλλα οι μισοί που ποστάρανε καταφέρανε να είναι οφφ-τόπικ.
Ρε φιλαράκιο εμείς φτιάνουμε τους νόμους. Και τα ουίσκια. Γιατί να μην φτιάσουμε και το τόπικ?Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
ξεκινωντας με την πρωτη σου φραση κατανοεις φυσικα οτι η ολικη ακυροτητα αυτης, οδηγει στην απαξιωση της δευτερης.
Ρε παπάρες (και ο ποστ νιούκλιερ κάος και ο Ναύαρχος ), εσείς είπατε πως γενικά τα ουίσκι είναι σκατά και θα μου πείτε εμένα για ακυρότητα; :P
Αφού ξερετε πως έχω δίκιο.
Ωραία λοιπόν, απο τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει, και δεν το έχει εδώ, (για να σα βγάλω μπιελά με ένα χτύπημα ρε μουνάκηα) είναι το Teachers και αντέ και γαμηθείτε. Φωτιστικό πετρέλαιο ρε, κηροζίνη γαμώ το μουνή της.
ρε φραπεδόμαγκες,όταν ο Ιάκωβος ο Δάνιελς πέταγε την τάπα στο βαρέλι κάτω στο γεωπονείο εσείς πίνατε Ριμπένα φραγκοστάφυλο παρέα με την Νέλυ
σκατά σε ΟΛΑ τα ουΐσκια όμως
απόλυτο δίκιο ο When_Black_Roses_Bloom
vat69
5 euro το μπουκαλι,fuel
Teachers kai VAT69 είναι πράγματι fuel αμφότερα.
Το πιο σάπιο ουίσκι που έχω πιεί πωλείται στα DIA και κάνει τέσσερα ευρώ το μπουκάλι, ευτυχώς δε 8υμάμαι πως λέγεται.
Χλωρινη ΚΛΙΝΕΞ?
και τα τρία άθλια. αν θέλετε σοβαρό ουίσκι, μόνο malt πάντως... όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα
δε σε ήξερα για τόσο εκλεκτικό :P
χα, όταν πρόκειται για ξύδι, τουλάχιστο να το ευχαριστιέσαι. ότι πίνουμε έξω είναι λύσεις ανάγκης. :P