Originally Posted by H.
Angmar, οι μεταλλάδες έτοιμη την έχουν την ειρωνία, είτε ακούν metal από mp3, ή από κασέτες, ή από cd. Κοίτα ας πούμε το προηγούμενο post. Έτσι όπως έθεσες το θέμα στο πρώτο post, φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο ο χαρακτήρας του μεταλλά, παρά το φαινόμενο που λέει ο τίτλος του thread.
Πάνω στο τελευταίο. Έχω περάσει από το στάδιο του δεν έχω λεφτά ούτε για τσιγάρα επειδή πήρα δισκογραφία του τάδε συγκροτήματος, ως την τωρινή που πλέον αγοράζω τόσα cd τον χρόνο όσες περίπου και οι συναυλίες που πάω (4-5 δηλαδή). Δεν το θεωρώ κακό, δε νομίζω ότι με έχει βλάψει ή με έχει κάνει bully με τα mp3 μου, απλά επενδύω αλλού τα χρήματά μου, σε πράγματα που θεωρώ εγώ ότι έχουν παραπάνω value for money από το να αγοράσω το overpriced cd του δείνα group. Μια ενδιαφέρουσα προοπτική του θέματος είναι ότι τα mp3 σμπρώχνουν τους καλλιτέχνες να σκιστούν ώστε να βγάλουν τόσο καλή μουσική ώστε να πείσουν τον κόσμο να πάει στο δισκοπωλείο και να καταθέσει τον οβολό του αντί να το κατεβάσει άνετος στο σπίτι του, πάνω στην πολυθρόνα, με 2 κλιξ, σε 5 λεπτά, καπνίζοντας πούρο.
Edit: Ε μέχρι να γράψω, το 'ένα post πιο πάνω' έγινε έξι.