μουφα ρειτινγκς μωρε...παγκοσμια, λοστ και πριζον δε πιανονται καν
Printable View
μουφα ρειτινγκς μωρε...παγκοσμια, λοστ και πριζον δε πιανονται καν
:hippy: το τελευταίο Heroes. Ποιος είπαμε πως είναι ο Cyler; Αν δεν το είπαμε μπορείτε να με στείλετε ένα private για να σας διαφωτίσω.
xm. epitelous egine kai kati endiaferon sto teleftaio heroes (kai ennow ton Hiro sto telos tou epeisodiou). Kata ta alla same ol'.
Το θάβεις, το θάβεις, ακάθεκτος όμως.
Το παρακολουθείς κανονικά. 8)
Πόσο απίστευτα γαμάει αυτή η σειρά :)
mmmnai.
ok.
as dw kai to 9.
Ξεκίνησα χθες με τον πιλότο. Το Prison Break μπορεί να περιμένει.
Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς για να σχηματίσω άποψη αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία. Δυστυχώς δε μπορώ να μην προσέξω τις φοβερές "συμπτώσεις" που όλοι οι υποψήφιοι super heroes σχετίζονται κάπως μεταξύ τους, μέχρι δλδ του σημείου ο συνάδελφος του Hiro να είναι "πελάτης" της ξανθιάς μαμάς στο internet αλλά και ο μπαμπάς της μαζορέτας να είναι ο μυστήριος κυβερνητικός(??) που τους κυνηγάει. Τεσπα, το παραβλέπω από καλή πίστη και συνεχίζω για να μπω στο ζουμί.
Αλλά η μαμά, ε; :pink:
edit: Α ναι, ξέχασα να πω (το αυτονόητο) ότι ο Stan Lee τα έχει κάνει όλα αυτά σε μορφή comics με τους Xmen 30 χρόνια πριν. Είπαμε όμως, καλή πίστη 8)
Τα κλισέ, των κλισέ, τα κλισέ, ω κλισέ. Και πολλές "συμπτώσεις" :|
Δε γκρινιάζω, απλά επισημαίνω το οφθαλμοφανές. Επίσης, σε στιγμές μου δίνει την εντύπωση ότι παραείναι μεγαλεπήβολο το συνολικό σενάριο και ίσως πάει πολύ πιο αργά από όσο θα έπρεπε. Δε με κάνει να κρατάω και την ανάσα μου δλδ. Βέβαια είμαι μόλις στο 6ο επεισόδιο και ελπίζω να καλυτερέψει σύντομα. Συν του ότι οι "βασικοί" χαρακτήρες είναι πολλοί και διασκορπισμένοι και περνάνε 1-2 επεισόδια χωρίς να δείξει καν κάποιους απ'αυτούς.
Κατά τα άλλα, με κρατάει ακόμα το ενδιαφέρον (αν και φαινομεικά ατελές ακόμα, όπως είπα) concept και η λαχταριστή milf 8)
:spoiler:
Βγήκε το καινούριο χθες.. τι κάναν οι θεοί ρε...
Christopher.fucking.Eccleston!!!
Τα σχόλια περιττεύουν.
End of spoiler.
Το επεισόδιο τα'σπασε κλασσικά.
Ότι είπε ο αποπάνως.
Δηλαδή η ιστορία αρχίζει και ξετυλίγεται, το τι θα γίνει και το τι θα πρέπει να σταματήσουν.
Αποπάνε, θα πρέπει να βρούμε γυναίκα με pc και dsl Καλαμάτα για να πηγαίνουμε να βλέπουμε Heroes στις εξόδους. :P
Εννοείς γυναίκες.. για να επωμιστεί η κάθε μία από μία σειρά.. Lost/Prison Break/Heroes/House MD κ.τ.λ. ..the list is endless, :twisted: , το bandwidth όμως είναι περιορισμένο.
γάμησε και πάλι απίστευτα και είναι έπος και λέτε βλακείες για κλισέ και μετριότητες
LOL TEH INTERNETS
ΠΩ ΠΩ ΠΩ.
Ο Μάικα επιτέλους έκανε το θαύμα που περίμενα από το 1ο επεισόδιο, ο Σάιλερ ήταν λίγο προβλέψιμος, ο αόρατος γάμησε και θα γαμήσει περισσότερο και ο πατέρας της Κλαιρ μέτραγε την ηλικία με στρογγυλούς αριθμούς. :P
Ωραιότατο επεισόδιο. :D
Καλά, μάλλον βρήκατε άλλες ασχολίες και το κόψατε αυτό, αλλά πολύ κακώς ιμχο.
Η σειρά αυτή αποκτά απίστευτη πλοκή, οι χαρακτήρες μπλέκουν τα μπούτια τους αλά Λοστ, οι μανάδες όλες είναι θεόμουνα(η νέα είναι φωτιά και λαύρα :πινκ:), ο Σάιλερ γαμάει λέμε κι ο αόρατος θα είναι αυτός που θα τα κάνει στο τέλος πουτάνα, να μου το θυμηθείτε.