-
1. Odonian - M - 23
2. psychotron - L - 32
3. chris_boss - M - 8
4. Gatts - M - 7
5. nothingman - L - 6
6. Fixxxer - M - 77
7. Angelcurse - M - 4
8. Alaiah - XL - 3
Σίγουρα δεν είμαστε μόνο αυτοί. Αύριο, μόλις ο Αλάγια μου στείλει το σήμα (προσαρμοσμένο για κόκκινη φανέλα) θα πάω να παραγγείλω, οπότε βρείτε ποιος λείπει. Ο Σταμάτης πχ δε θέλει;
-
1. Δε θα παρουμε τις πορτοκαλι τελικα? :cry: :cry: :cry: :cry:
2. Μορφιν, στειλε ΠΜ πλζκθνξ.
-
κανω κοπη πεηστ, απο μεηλ γνωστης εταιρειας.
" Stam - L - θα μπορούσε να θεωρηθεί ιεροσυλία, αλλά θα προτιμήσω το Νο 14 για να με τσιτώνει να παίζω καλά προς τιμήν του Johan, που με τη φανέλα των Οράνιε και του Ajax πρόσφερε τόσα στο παγκόσμιο football."
Αλλη μια πληζ.
-
1. Odonian - M - 23
2. psychotron - L - 32
3. chris_boss - M - 8
4. Gatts - M - 7
5. nothingman - L - 6
6. Fixxxer - M - 77
7. Angelcurse - M - 4
8. Alaiah - XL - 3
9. Stam - L - 14
-
χωρίς να θέλω να ανακατεύομαι σε αντρικά θέματα, το XL του Alaiah θα είναι πολύ μεγάλο
-
Συμφωνω απολυτα, αλλα τελικα ψηθηκα για Λαρτζ κι οχι Μιντιουμ, γιατι δε γουσταρω εστω και λιγο εφαρμοστο να βγει, το πολυ πολυ αν ειναι λιγο μεγαλη την πλενω σε λαθος θερμοκρασια.
-
-
Επιμενω, Μιντιουμ δεν την πληρωνω. :P
-
Η παραγγελία όμως έγινε χτες, με τα δεδομένα που είχα οπότε θα την πληρώσεις και θα μας πεις και το Battery. Επίσης του Ηλία του πήρα L γιατί ξέρω καλύτερα. Μάκια.
-
Το μπαττερυ ηθελα να το πω εγω ομως :(
-
ΜΠΑΤΤΕΡΥ! ΜΠΑΤΤΕΡΥ! ΜΠΑ-ΤΤΕ-ΡΥ!
:P
-
ennoeitai pws opoios tsibisei fanela kanei postpicplzktnx :P
-
Με έχουν πει Δευτέρα το αργότερο. Υπομονή. Θα τις πληρώσω εγώ και τα βρίσκουμε (24 τελικά η μία απότι φαίνεται).
-
Έτσι και δεν μου μπαίνει η φανέλα θα σας χέσω όλους.
Δεν θα γίνω εγώ Totti για χάρη σας
-
Δε μπορεις να αλλαξεις την παραγγελια ρε συ? Αληθεια, δε γουσταρω να μπει και στο πλυσιμο και να γινω Ντελ Πιερο, θα αλλαζω πασες μονο με τον αλαγια μετα.