Χμ, το τρίτο Spiderman θα έχει Venom και καφρίλες αν θυμάμαι καλά= θα ναι καύλα.
Printable View
Χμ, το τρίτο Spiderman θα έχει Venom και καφρίλες αν θυμάμαι καλά= θα ναι καύλα.
jackass the movie 2 : http://forum.electricrequiem.com/viewto ... 535#490535
an o venom einai aytos o topher grace opws eipe h dunst se mia synentey3h ...ok 8a einai patata.Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
o EDDIE BROCK EINAI IV0L OXI SAN TO MYGOXESMA POU LEEI H DUNST OTI 8A PAI3EI TO ROLO TOU...KAI EXEI KAI MOUSKOULA KAI EINAI KAI GAMW TA ATOMA ...3YPNATE ZWA...
IEROSYLIA....
ΧΑΒΑΗ, ΟΣΛΟ
HAWAII, OSLO Κοινωνική 2004 (Έγχρ.) Διάρκεια: 124'
Νορβηγική ταινία σε σκηνοθεσία Έρικ Πόπε, με τους: Τροντ Έσπεν Σέιμ, Γιαν Γκούναρ Ρόισε, Κάσεθ Ρόστεν, 'Ακσελ Χένι
Bγαίνει αυτή την βδομάδα στους κινηματογράφους εδώ. Το σ/κ έχω πάει standard.
ο θεός λιντς επιστρέφει φέτο με μια ταινία που δε θυμάμαι πως λέγεται αλλά διάβασα ότι τη γύριζε χωρίς ούτε σελίδα σενάριο και έγραφε τους διαλόγους επί τόπου. ΦΑΚΙΝ ΜΕΤΑΑΑΑΛ!!!
επίσης βγαίνει και η ταινία των tenacious D με θέμα το δύσκολο μονοπάτι για να γίνουν το καλύτερο συγκρότημα του κόσμου. γαμάνε οι τύποι...
Η νέα ταινία του Lynch λέγεται Inland Empire και πρωταγωνιστεί η Laura Dern (η Lula του Wild at Heart).
Όπως δήλωσε : "It's about a woman in trouble, and it's a mystery, and that's about all I want to say about it."
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
σε παραπέμπω στο πρώτο post :P
Katalava, o Lunch pali tha vgalei tainia pou de tha exei noima, tha einai akros tromaktiki, tha se kathilonei, oi misoi dialogoi tha einai ilithioi kai tha gamaei. :)
ΕΤΣΙ!
http://movies.wn.com/movie/Propositi...2005/Slideshow
The Proposition
Senario: Nick Cave nai, o gnwstos.
:headbang:Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
ε, όχι κ δε θα χει νόημα... :)Quote:
Katalava, o Lunch pali tha vgalei tainia pou de tha exei noima, tha einai akros tromaktiki, tha se kathilonei, oi misoi dialogoi tha einai ilithioi kai tha gamaei.
ότι μάθετε πείτε τα. με ενα προχειρο κοιταγμα στη wiki δε βρηκα τπτ :-o
δε γκζέρω αν το γραψε ήδη κάποιος αλλά βγαίνει στους σινεμάδες της πατρίδος μας η νέα ταινία ταραντίνο το χόστελ. είναι τρόμου κ το κατέβασε ένας φίλος κ χέστηκε πάνω του
Πότε στο διάολο θα βγει στους σινεμάδες; Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησε και το σάουντρακ. Θέλω λεφτά γαμώ το κέρατό μου.Quote:
Originally Posted by Milton
πολύ σύντομα πιστεύω.
έχω φυτέψει ένα δέντρο που βγάζει ευρώ και έχω τακτοποιηθεί. :loco: :oh: :)
σκατά.
entaksei kthnh Tenacious D re mounia :dfinger:
Oso gia Spiderman tha giortastei me gourounopoulo kai meta metamesonyktia provoli opos exei ginei ke me ta alla 2. :D