η anathema πλακα πλακα που ηταν χ.α πριν γινει τρεντι που να ναι αυτη η ψυχη ?
Printable View
η anathema πλακα πλακα που ηταν χ.α πριν γινει τρεντι που να ναι αυτη η ψυχη ?
κι ο Anathemas που χάθηκε :?:
τον ειχα πετυχει πριν κατι χρονια στα Χανια τον Μπαντι Λακι .
απο την αλλη, εμαθα πως να φκιανω διαρρηξεις, κι ολα αυτα στην εξευτελιστικη τιμη των 15 ευρωQuote:
να πεταγεσαι μεχρι το μπακαλαικο να παρεις κανα χαρτακι και στην επιστροφη να ανακαλυφτεις οτι ξεχασες τα κλειδια σου....και να περιμενεις να ξυπνησει ο νταντυς σου να σε ανοιξει, και να μην ξυπναει, και να σε εχει πιασει και χεσιμο, και να πηγαινεις απεναντι να τους πεις να παρουν τον κλειδαρα γιατι (φυσικα) ξεχασες και το κινητο, και στους απεναντι ενω σε εχουν προσκαλεσει μεσα γιατι ειναι ευγενικα παιδια του θεου να κλαιει μανιασμενα ο ενας μπομπιρας λογο επειδη τα μουσα μου ειναι σαν του Βελουχιωτη, και να ερχεται να σε ανοιγει ο κλειδαρας με εναν εντελως εντελως γελοιο τροπο, και να του σταζεις 15 ευρα για δουλεια 12 (δωδεκα) δευτερολεφτων, και με το που μπαινεις να ξυπναει εκεινη την στιγμη ο νταντυς σου
τελικα υπαρχει θεος, απλα ειναι πολυ πολυ ΠΟΛΥ κακος
εδώ πάει 100ευρω. στην καλυτερη...
τι να βλεπω μωρε σιγα...η δουλεια ειναι ενα κομματι χαρτονι λεπτοσκληρο και λιγο λιπαντικο
τα 12 δευτερολεφτα που εγραψα πολλα ειναι
Δεν θέλω να γίνομαι γραφικός, αλλά θα γίνω ...
Αν δεν κάπνιζες δεν θα είχε χρειαστεί να βγεις για χαρτάκια :P
Εμένα ευτυχώς έχει κλειδί η σπιτονυκοκοιρά μου, μια φορά κλειδώθηκα και δεν πλήρωσα τίποτα σε λεφτά.
sth thess/nikh thn prwth fora pou ksexasa ta kleidia mou ema8e o geitonas na anoigw thn porta me taftotites/kartes klp. Sxesh empistosynhs !
εμένα ένας παπάρας μου είχε ζητήσει πάνω από κατοστάρικο λέγοντας ότι θα χρειαστώ και αλλαγή κλειδαριάς(ή κάτι). 5 το πρωϊ βέβαια αλλά και πάλι λολολολ.
πανε χρονια αλλα:
κυριακη μεσημερι στην πολη των χανιων μετα απο βραδια αλκοολισμου η πρωτη μου σκεψη αφου ξυπνησα με τον πονοκεφαλο για παρεα, ηταν να παω να παρω το δελτιο του στοιχηματος που ειχα στο αυτοκινητο να δω αν πλερωνομαι.με το που κλεινω την εξωπορτα συνειδητοποιω οτι εχω μαζι μου μονο τα κλειδια του αυτοκινητου.επισης ο αδερφος ελειπε στην αθηνα.επειτα απο ωρα ανεπιτυχων προσπαθειων να την ανοιξω με καρτα απο βιντεοκλαμπ(λολ) ηρθε ο επαγγελματιας διαρρηκτης της περιοχης να μου ανοιξει με το εξωφρενικο αντιτιμο των 25 ευρω.
και εννοειται οτι εχασα και το στοιχημα