δλδ η πορτο δινει 10 μυρια ευρο για τον μπελουτσι?:rofl:
Printable View
δλδ η πορτο δινει 10 μυρια ευρο για τον μπελουτσι?:rofl:
Μπα, απλά δεν παίρνουν το 50% που ανήκει στο Ζαχάβι =ρ
ειμαι σιγουρος οτι ειχε βγει οτι ειχατε δωσει 7.5 μυρια για τον μισο μπελ... παντως..
Αυτό κάναμε. Και η Πόρτο δίνει 4.5, επίσης για το μισό. Ξεμπερδέψου =ρ
Έντιτ: Υποθέτω δηλαδή, αν κυνηγάει το 100% πρόβλημά τους.
Έντιτ2: Και λογικά θα παίρνει και κανά μύριο μπόνους ο μάνατζέρ του, ή κάτι τέτχοιο, να βγάλει το πσωμάκι του.
Οταν μιλανε παναθηναικοι για τις μεταγραφες και το σχεδιασμο του Ολυμπιακου εχει πιο πολλη πλακα απο οτι κι οταν μιλανε για τα δικα τους. :smile: Σκατα στα μουτρα τους που δωσανε Μπελουτσι, ακομα κι αν παρουν Καλστρομ που προσωπικα ποτε δε μου αρεσε εκτος απο το μανατζερ που εβγαζε ματια.
οκ απλα προσπαθω να βρω ποιο ειναι το κερδος.... :razz: με εχει μπερδεψει το κεντρο σας... :oops:
Καλός είναι ο Κάλστρομ ρε, και σε καλή ηλικία, απλά ο Μπελούτσι θεωρώ πως είναι ο πιο αδικημένος παίχτης της δεκαετίας ή κσέρω γω τι. 25 χρονών, φέτος μόλις κατάφερε να κάνει την πρώτη του προετοιμασία με την ομάδα, λογικά θα έβγαζε μάτχια, αλλά γεια σας.
Θα τον κλαίμε άλλη ώρα, και η Πόρτο θα πανηγυρίζει που σε 1-2 χρόνια θα βγάλει 10+ εκατομμύρια από δαύτον.
Μακαρι να διαψευστω γιατι δεν τον εχω δει πολυ, αλλα οσες φορες τον εχω δει ενας φαφλατας ακομα ειναι που εχει καλο σουτ και ειναι αριστεροποδαρος.
E ναι και τι να τους κάνεις τους φαφλατάδες σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο τρεχαντήρια άμπαλους ξυλοκόπους.
Ο Μπελούτσι ήτο πράγματι ΚΑΛΟΣ παίχτης.
Τι είπαμε αστείο ρε γκαζμά;
Ον τόπικ:
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=100838Quote:
Η Στουτγκάρδη κατέθεσε νέα επίσημη πρόταση στη Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, όμως, ούτε αυτή ικανοποίησε τους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Βελγίου. Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Πιέρ Φρανσουά αποκάλυψε πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν επαρκής, αλλά ο Σέρβος επιθετικός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «πράσινα».
καλη φαση,αν και εδω που τα λεμε περα απο τις εμφανισεις με την εθνικη δεν εχει κανει και τπτ το τρομερο στις ομαδες του
Δεν τον ξέρω τόσο πολύ, αλλά καλό βιογραφικό για Εργοτέλη.
οπως λενε ο λεντεσμα μενει
αν ειναι ο λεντεσμα του 1ου γυρου καλως να μεινει, αλλα κατι μου λεει οτι δε θα ειναι
οκ τον μπελουτσι τον δινουμε, θα παρουμε τον καλστρομ??τιποτα δεν εχει συμφωνηθει για το σουηδο και θαχουμε κλαματα
γαι αριστερο χαφ ο γκονζαλες μια χαρα ειναι, αλλα και αυτος τιποτα το οριστικο
αμα ο νταρμπι εχει προβλημα στους κοιλιακους, μαλλον θελουμε επιθετικο αμμεσα
οσον αφορα το μπελουτσι , ποτε δεν επαιξε τη σουπερ μπαλα που θα δικαιολογουσε τα 7,5 εκ για το 50%, αλλα περιμενα περισσοτερα φετος
τωρα αμα δεν του κανει του καραφλα και εχουν αναγκη απο ρευστο ε ας τον πουλησουν
παραμενει λατρεια ομως
http://www.gazzetta.gr/content/view/39597/999877/
:D :D :DQuote:
Ο Καντέ τι παραπάνω θα δώσει στην άμυνα;
Ο Καντέ μπορεί να μην αγωνίστηκε στο πρώτο ματς στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο έδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Οι πάσες του, οι κινήσεις του, η δύναμή του και η ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός είναι ορισμένα από τα στοιχεία που διαθέτει. Επίσης θα μας βοηθήσει και σε επίπεδο εμπειρίας, ενώ είναι σημαντικό ότι είναι αριστεροπόδαρος.