Τσάμπα θα τον πάρουμε τον μικρό και τον πιστεύει πολύ ο Χένρικσεν. Δε νομίζω να στατήσουν οι προσπάθειες για κάτι ακόμα καλύτερο στην άμυνα (με κρυφή ελπίδα να μην ξαναδούμε στο γήπεδο τον Σαριέγκι).
Printable View
Τσάμπα θα τον πάρουμε τον μικρό και τον πιστεύει πολύ ο Χένρικσεν. Δε νομίζω να στατήσουν οι προσπάθειες για κάτι ακόμα καλύτερο στην άμυνα (με κρυφή ελπίδα να μην ξαναδούμε στο γήπεδο τον Σαριέγκι).
Όουεν στη Μάντσεστερ. Μάλιστα.
Στην Πόρτο ο Μπελούτσι.
Ανάμεικτα συναισθήματα, αφενός παιχταράς από τους λίγους και τεράστια λατρεία, αφετέρου σε συστήματα με 2 επιθετικούς πάντα είχαμε πρόβλημα στο πού θα τον χωρέσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει μπαλάρα στην Πόρτο.
Κατα τάλλα, αν με τα λεφτά πάρουμε Κάλστρομ και φύγει και ο Λεντέσμα απότι φαίνεται, δε θα έχουμε καθαρό αμυντικό χαφ και προβλέπω στην Ευρώπη να έχουμε πανηγύρια πάλι.
Για πείτε τι προτιμάτε, Ρέγες ή Μαρκ Γκονζάλες; Ή Ζαϊρί; (πιθανότατο σενάριο)
Νομίζω ότι θα πάρετε και καλστορμ και κάτι για αριστερά. Για Ελλάδα μια χαρά είναι βέβαια. Και πάλι όμως, αν αυτό γίνει με τη λογική του 4-4-2, με μόνο επιθετικό στον πάγκο τον μητρογλολ, δύσκολα τα πράγματα.
Την υπόθεση να παίζει και ο τοροσιδης στον άξονα για να κόβει στα δύσκολα και να χρησιμοποιείται κανένας παντος (ή γκαλιτσιος! ...) δεξιά την κάνουμε;
Τι λε ρε. Πω.
Δεν το περίμενα αυτό μέχρι προχθές που σχεδίαζα την ομάδα για τη νέα χρονιά.
Πάμε πάλι από την αρχή. Ουφ.
Λοιπόν, θεωρούσα ότι ΠΠΜ(προ πώλησης μπελούτσι) θα ήμασταν οκ με 2 μεταγραφές. Ένα σέντρα χαφ, με τον Κάλστρομ να φαντάζει ιδανική λύση σε μια ομάδα που ποντάρει στους πολλούς πολυθεσίτες για να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ματς και έναν έξω αριστερά(ας πούμε ένα αριστεροπόδαρο Γκαλέτι) που να σκαμπάζει σύγχρονο ποδόσφαιρο για να σταματήσουμε να κρεμόμαστε από τα νευράκια και τα αφελάκια του Λέτο.
Θεωρούσα τη μεταγραφή ενός ακόμα επιθετικού περιττή πολυτέλεια για μια ομάδα που στα σοβαρά ματς της χρονιάς-που ούτως ή άλλως δεν είναι πάνω από 10-15 μαζι με τους ομίλους-θα παίξει 4-5-1, τουτέστιν Ντιόγο και Ντάρμπι αρκούν για να βγει η χρονιά.
Τώρα,
αλλάζουν τα κόζα, χωρίς να χαλάει πολύ η φόρμουλα. Οι δύο μεταγραφές που ήταν να γίνουν, θα γίνουν. ΚΑΙ, με τα λεφτά από τη μεταγραφή_Μπελούτσι θα έρθει ένας αρχιδάτος φουνταριστός για να νιώθει κι ο Ντιόγο πως μπορεί και να μείνει στον πάγκο αν τρομπάρει παραπάνω από όσο συγχωρεί ο υπέροχος κόσμος(άντε και ο κόουτς λολ) στο βραζιλιάνικο πουλέν του.
Κοινώς, από δώ και πέρα πρέπει να πέσουν άλλα 17-18 μύρια για να γίνει σωστή δουλειά, ήτοι να βουλώσουν οι μαυρες τρύπες στην ενδεκάδα, γιατί φέτος δεν έχουμε ούτε αυτούς τους Πατσατζομενδρινούς να μπουν σαν αλλάγες και να πάρουν καμιά κίτρινη.
Όλα αυτά βέβαια αν όντως έκλεισε ο κοντός στην Πόρτο, αλλιώς τσάμπα διαβάζατε ανάλυση κορόιδα.
δεν πολυεχει νοημα η οποια αποψη μεχρι να συμπληρωθει το ροστερ.
Δηλαδή στα σοβαρά ματς της χρονιάς θα είχες κόφτες τον ντουντου και τον καλστορμ; Και χωρίς σοβαρό αντικαταστάτη του ντιογο για την κορυφή (γιατί ο ματ μια χαρά είναι, αλλά δεν τον έχω να παίζει μόνο του κορυφή ενάντια σε δυνατή άμυνα);
Δε νομίζω ότι αλλάζουν τα δεδομένα με την πώληση μπελουτσι, τα ίδια κενά υπάρχουν (αριστερός, αμυντικό χαφ, επιθετικός). Αν θέλει να παίξει 4-5-1 μπορεί μια χαρά ακόμα, με τον οσκαρ πχ επιτελικό, στη θέση του είναι σημαντικά καλύτερος απόταν βολοδέρνει δεξιά.
casshern: zairi.
gia epithetiko 8elw poly morientes, telos. simera ta legame me zoonchild, ki autos ta idia.
einai gyftia na figei o mpeloutsi.
Odonian, στα σοβαρά ματς της χρονιάς θεωρώ ότι με μοναδικό προωθημένο το Ντιόγο και μπακ απ του το Ματ, είμαι καλυμμένος. Αν θες, βάζουμε το καλυμμένος σε " ", γιατι μιλάμε για τα δεδομένα του ελληνικού τρόπου σκέψης και σχεδιασμού, ο οποίος προφανώς και είναι αστείος, αλλά είμαι/είμαστε υποχρεωμένος να τον θεωρήσω μονόδρομο. Μέχρι να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τομέα, πχ αν έρθουν εξωγηίνοι παράγονται να αναλάβουν, το ρόστερ του Ολυμπιακού(ας μιλήσεις εσύ και άλλοι για τις υπόλοιπες ομάδες) θα περιλαμαμβάνει 14-15 λύσεις και μετά το χάος για να παίρνει χρόνο συμμετοχής σε ματς κυπέλλου.
Στο ίδιο μήκος κύματος θα εξηγήσω τη λογική με την οποία υπολόγισα τη "κάλυψη" των 2 νευραλγικών θέσεων στο κέντρο. Με Ντούντου-Καλστρομ-Μπελούτσι, προφανώς χάνουμε σε δύναμη και ανασταλτικότητα, αλλά ελπίζω πως ρεφάρουμε σε τεχνική, κυκλοφορία, ε, υποθέτω θα μπορούσε και ο Ντούντου να δείξει τη διάθεση να λειτουργήσει περισσότερο σαν κόφτης. Δεν είναι μηχανάκι-κίλλερ σαν τον καλό Στολτίδη, αλλά πιστεύω ότι το έχει αν χρειαστεί.
Πάντως, γενικά, θα ήθελα να έχω σε κάθε θέση 2 ισάξιους παίκτες, αλλά λολ,
αυτή τη στάνη-Κόκκαλη έχουμε, αυτό το γάλα βγάζουμε.
Rince, το Ζαϊρί δεν το θεωρώ βασική επιλογή, μάλλον είναι ψυχολογικό, ξέρεις, ήρθε απο τον Αστέρα για να βασιστούμε πάνω του για όλη τη χρονιά σε μια θέση που είναι μάλλον ανάποδη από την κανονική του. Χμ.
Επικίνδυνα στοιχήματα, ακόμα και για τον psycho πρόεδρα.
Είναι και το άλλο, αν ξεκινήσει Ζαϊρί - Γκαλέτι στα άκρα, ποιος θα μπει να τους αλλάξει στο 70' οέο?
Κουτσά στραβά πάντως, μια ενδεκάδα θα βρεθεί στην πορεία.
Το χοντρό γέλιο θα πέσει όταν θα αρχίσουν να σκάνε οι πρώτοι τραυματισμοί και θα γυρνάει ο Τιμούρ στον πάγκο και θα βλέπει κάτι Μπράβους και Κατσικοπαπαδόπουλους.
Ο καλός θεούλης να μας λυπηθεί.
Ε καλά, και πέρισυ χωρίς πολλές λύσεις βγήκε το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακος χρειαζεται ΑΜΕΣΑ ενα (1) αριστερο εξτρεμ και ενα (1) MC στη θεση του Μπελουτσι. και εναν σκυλο DMC αν ΔΕΝ μεινει ο Λεντεσμα, που νομιζω οτι δε θα πιασει φετος οποτε καλυτερα να μη μεινει.
Ολα τ αλλα ειναι καταστροφολογιες. αυτα.
εντιτ : και ενα σεντερ φορ, αλλα δε νομιζω οτι με Ντιογο/Νταρμπυσαηρ/Μητρογλου δεν περνας τουλαχιστον τον 1ο προκριματικο.
Μαλακία του γάυρου θαρρώ, μιας και κατα τη γνώμη μου ο Μπελούτσης ήταν ο πιο ταλαντούχος παίχτης εκεί μέσα.
δεν βγαινει το πρωταθλημα με 2 φορ στοιχηματα... γιατι αμα δεν τραβηξει οπως περσι το κεντρο και τα ακρα του γαυρου επιθετικα ... δεν θα μπαινει γκολ ουτε με μπεναλντι. ερωτηξη o γαυρος δεν εδωσε υποτιθετε 7.5 μυρια για τον μισο μπελουτσι? ποσα θα παρει απτην μεταγραφη δλδ?
4.5 - 5