:shock:
αν ηταν τοσο απλο θα ψηφιζα και την Χ ρε γαμωτο...
Printable View
:shock:
αν ηταν τοσο απλο θα ψηφιζα και την Χ ρε γαμωτο...
Η ΠΙΟ ΓΚΕΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟ
πειτε λιγο πως βγαινει η ασπριλα που δημιουργειται κατω απο τις μασχαλες στα μπλουζακια λογω αποσμητικου
μην τους επιτρέπεις να σε χύνουν στις μασχάλες.
ΜΗΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Μη λες βλακειες, στα κιτρινα μπλουζακια που φορας στο γηπεδο δε δημιουργειται κατι τετοιο, ουτε στα ροζ που φορας στη δουλεια
βρηκατε τον θρασερ σε μια στιγμη αδυναμιας και τον πολιορκειτε μουνακια
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Χ :(
αν χρησιμοποιούσες το σωστό αποσμητικό δε θα χρειαζόταν ποτέ να κάνεις μια τόσο πούστικη ερώτηση.
Spoiler
Άσχετο, fixxxxxxer κοιμάσαι ποτέ; Ό,τι ώρα και να μπω είσαι μέσα και ποστάρεις!
Έλα ρε. Και μένα μερικές φορές αφήνει σημάδια το αποσμητικό αλλά στο πλυντήριο φεύγουν.
Ρε, και χθες και σημερα εκανα 22ωρα χωρις να κοιμηθω, και μετα κοιμηθηκα κανονικα οκταωρο χθες (για να δουμε σημερα), ο κυκλος μου δεν ειναι 24ωρο, αυτα ειναι μαλακιες, ποιος γαμημενος εκανε τον αξονα της γης ετσι? Ο λογος που ειμαι πανω στο πισι ολη την ωρα ειναι γιατι διαβαζω και τα εχω ολα σε pdf αλλα το φορουμ με αποσπαει το γαμημενο κι αυτο :P
ban τον fixxxer μπας και διαβάσει....
θρασερ εγω που σαγαπω θα σου απαντησω
αν και δεν θα σου αρεσει η απαντηση
δεν βγαινουν! εχω πολλα μπλουζακια τα οποια ειναι ετσι
και δεν ειναι μονο το αποσμητικο
ειναι ο συνδιασμος του με το απορηπαντικο!
Κάνει ηλίθια ζέστη και βαρεμάρα σήμερα.
Ένας απ' τους λόγους που φοράω πάντα δύο κοντομάνικα.
εντιτ, για το πρόβλημα του θράσερ ε, όχι για την ηλίθια ζέστη :P
:roll:
το er για αλλη μια φορα ΒΟΗΘΗΣΕ :dfinger:
1) ειναι ενοχλητικο να φορας 2 μπλουζες ιδιου μεγεθους/τυπου
κανεις συνεχεια αυτη την κινηση (οι χοντροι ξερουν) που προσπαθεις να βολεψεις την μπλουζα απο μπροστα,μετα απο πισω,μετα απο δεξια και καταλαβαινεις οτι δεν φταιει η μπλουζα αλλα τα πιτογυρα που εφαγες χθες
2) δεν νομιζω να τον ενοχλουν απο αισθητικης αποψεις οι ασπριλες
3)@ραζορ καλα τι θρασερ εισαι αν δεν φορας αμανικα??
* Απομακρύνετε το λεκέ σφουγγίζοντάς τον με ένα πανί βρεγμένο με λευκό ξύδι.
* Αν η παραπάνω ενέργεια δεν επιτύχει, μουλιάστε μόνο τη λεκιασμένη περιοχή σε καθαρό οινόπνευμα για μια ώρα. Ελέγξτε πρώτα αν το ρούχο ξεβάφει κάνοντας μια δοκιμή σε ένα εσωτερικό τμήμα του.
* Αν ο λεκές παραμένει, τρίψτε ελαφρά τη λεκιασμένη περιοχή με υγρό απορρυπαντικό ρούχων και μουλιάστε το ρούχο για μια νύχτα μέσα σε 5 λίτρα νερό στο οποίο έχετε διαλύσει 1 μεζούρα απορρυπαντικού, θερμοκρασίας όσο επιτρέπει η ετικέτα του ρούχου. Ελέγχετε πάντα αν το ρούχο ξεβάφει κάνοντας μια δοκιμή σε ένα εσωτερικό τμήμα του.
* Πλύνετε το ρούχο ως συνήθως.
Μπορείς επίσης να φοράς τη μπλούζα αφού στεγνώσει τελείως το αποσμητικό ε.
θρασερ ειναι δεν χρειαζεται αποσμητικο!
:pink:
Κουκιμανστερ, σου φερνω τη μπουγαδα μου.
ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΛΗ
κερναω ρετσινακι οποτε θες ε :pink:
:pipa: :pipa: :pipa:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Και μισή μπύρα καλά είναι =)
Γαμάει η κουκι μάνστερ λέμε ρε, στο ipod μέσα μου έστειλε και ροζ χαρτάκι με ευχές! :pink:
:oops:
:pink:
clockwork έχω αρχίσει να πιστεύω πως είσαι ίδιος με το avatar σου
Τι διάολο επιδημία είναι;
http://news247.gr/kosmos/paraksena/e...ro.181991.html
Πέρα από την πλάκα τώρα, με ξύλο θα στρώσει. Αν θέλουν να την στρώσουν και να μη ζητιανεύουν μερικά λεπτά δημοσιότητας.
μετα απο τα 40 πινξ στον καντιρου δεν μου κανει τπτ εντυπωση!
Πληροφορίες για το καταφύγιο φυσιολατρών εκτός Θεσσαλονίκης, κανείς? Είναι στον Χορτιάτη? Τι και πώς. Θέλω να πάω, δεν αντέχω.
σκατα μπιχλα και δυσωδια σε καθε ιατρου την οικια....
παρακαλαμε να μας βαλουν σε νοσοκομειο κοιτα που φτασαμε
επισης κατεβαζομε Led Zeppelin - Monster Magnet - Cure - Joy Division - Ozzy Osbourne - Calexico - Slayer - Black Sabbath - Rory Gallagher - Σιδηροπουλο - Black Uhuru - Locomodo(ετσι το γραψε) - Dio - Accept - Rolling Stones....για τον αφεντικο
...που φτασαμε...
εχει και ζεστα
ολα σκατα
mono
an
symvei
kati
oysiastiko
mono an symbei kati ousiastiko.
ειδα χτες στα ποσειδωνια τον επιδοξο προεδρο του οσφπ
βαγγελα μαρινακη παρεα με τους φημισμενους μπραβους του και ενιωσα ενα δεος
Δέος για τον επίδοξο πρόεδρο ή τους μπράβους του?
τους μπραβους ρε
ποιος τον γαμει τον βαγγελακο
ειναι οι ιδιοι που μοιραζαν φαπες σε πρωην υπουργο στο island μετα απο παρεξηγηση....
είμαι όλη μέρα Λειψία και πέρα από σαξωνικά δεν έχω ακούσει καμια άλλη ξένη γλώσσα. και κάθησαν δίπλα μου 4 κύπριες... δεν έχω καν όρεξη να στήσω αυτι για τι πράμα λένε.
τρομαχτικό πόσο μοιάζει η προφορά με ισπανικά πάντως
στο λεωφοριο παντως μια φορα ενας ελληνας ρωτησε εμενα και ενα φιλο μου: "ρε παιδια, ισπανοι ειστε?"
:puke: