Επίσης μην είσαι από τους τύπους που πηγαίνουν για λάδια αυστηρά όποτε υποδεικνύει το εργοστάσιο, μέχρι τελευταίου χιλιομέτρου. Βοηθάει καμιά φορά.
Printable View
Επίσης μην είσαι από τους τύπους που πηγαίνουν για λάδια αυστηρά όποτε υποδεικνύει το εργοστάσιο, μέχρι τελευταίου χιλιομέτρου. Βοηθάει καμιά φορά.
Πέρα από την πλάκα φίλε, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση.
Μωρέ, δίκιο έχεις. Σε τρώει η καθημερινότητα ρε πούστη. Θέλεις να ανέβεις πάνω στο μοτόρι και να φύγεις για τις δουλειές σου, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Επειδή ήξερα ότι το service ήταν εντός ελάχιστων χιλιομέτρων, έκανα το λάθος να περιμένω και να μην τσεκάρω. Και πλήγωσα τόσο τη μηχανή, όσο και τα οικονομικά της οικογένειας... :moutza:
Οσοι μουτζωσατε το σεντονι ονιμποτσο ειστε εμπαθεις ομως ε.
Πριν μια βδομάδα με άφησε η πρώτη μου κοπέλα. Είμαι 28, μέχρι τα 24 δεν είχαν καν φιλήσει. Σε αυτά τα 4 χρόνια δεν κάναμε ούτε μια φορά sex (αυτό θέλει δικό του thread). Εδώ που είμαι δεν έχω ούτε ένα φίλο να βγω να πω τον πόνο μου και κάθομαι εδώ και μια βδομάδα μέσα και τρελαίνομαι. Βάζω καμιά ταινία και ξεχνιέμαι για λίγο. Τώρα τι κάθομαι και τα λέω σε ένα random forum? Απλώς πείτε μου όσοι τα έχετε περάσει κάνα tip & trick για να ξεπεράσω την όλη φάση γρηγορότερα. Thanks.
ε, καμιά φορά σε ένα ράντομ φόρουμ με ένα σωρό άγνωστους είναι πιο εύκολο να πεις τον νταλκά σου χωρίς να νιώθεις ότι θα εκτεθείς.
Από και πέρα, οι παλιοί λέγανε ότι ο μπορείς να ξεπεράσεις έναν έρωτα με τον επόμενο, και μένοντας μέσα δεν οδεύεις προς αυτήν την λύση.
4 χρόνια χωρίς. πες την ιστορία.
λες και ειναι ο πρωτος..
Όχι αν δεν είναι και φίλη σου.
μα αν είναι buddy είναι φίλη.