Είναι που μαζεύουν τις ελιές σε λίγο και θέλουν κόσμο.
Printable View
Άκουσα διασταυρωμένες φήμες ότι θα γίνει 12μηνη η θητεία....Άκουσε κανείς κατι παρόμοιο?
Εγώ άκουσα πως κάποιοι φαντάροι αυτοκτόνησαν και πως θα απολυθούν όλοι 2 μέρες αφού παρουσιαστούν.
na κάνετε ποστ τα άρθρα
Το άκουσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα απο δυο άτομα εντελώς άσχετα μεταξύ τους και θορυβήθηκα είναι η αλήθεια.
cool.
Το άκουσα κι εγώ από φίλο φίλου που ήταν μπροστά όταν έγινε 12μηνη
εμένα μου 'στειλε sms ο Καμμένος
εγώ το άκουσα όταν ήμουν φαντάρος ότι θα ήμασταν λέει η τελευταία 9μηνη σειρά και να μην πάρω αναβολή λέει γιατί μετά θα κάνω δωδεκάμηνο
ισχυει,σε καθε επομενη εσσο η θητεια γινεται 12μηνη
Τι μαλακιες ειναι αυτες που λενε παλι γαμω το μουνι που τους πεταγε. Υποχρεωτικη στα 18 λεει, 12-15μηνα λεει, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ;
Από "διασταυρωμένες φήμες" κι αυτό;
αυτό παίχτηκε πιο πολύ στα ΜΜΕ στα οποία αναφέρεται όμως ότι ο συριζα δεν έχει αποφασίσει αν θα το στηρίξει, ενώ η αντιπολίτευση είναι μέσα αν κατέβει. πιθανώς πρόταση καμμένου είναι.
Για το "υποχρεωτική στα 18" με ένα πρόχειρο σερτς καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ( ; ) πόσο πιθανό είναι να γίνει.
Για "12-15μηνα" που λέει ο Taliban, η τελευταία σχετική αναφορά με λέβελ σοβαρότητας "συζήτηση εποπ σε κψμ" ήταν τον Ιούλιο.
Με λίγα λόγια, ό,τι έγραψε ο Art in Haste πιο πάνω.
για τα 18 εννοούσα, δεν πρόσεξα ότι έλεγε για αύξηση της θητείας. αυτό είναι τελείως ράδιο αρβύλα
Η πρόταση Καμμένου (ξανά: Πρόταση) είναι να δίνονται κάποια κίνητρα στους 18άρηδες να μπούνε φαντάροι τότε. Φάση προϋπηρεσία για οδηγούς/μάγειρες, ίσως κάποια ένσημα, εκπαίδευση για τους κομπιουτεράδες (στα windows 98 που φαντάζομαι τρέχουν ακόμα στους υπολογιστές του στρατού) τέτοια πράματα. Η ΝΔ είπε "MESA MANMU" αλλά επειδή έχει αρμόδιο σ'αυτά τα θέματα τον Άδωνι, η φάση πήγε "Και υποχρεωτική στα 18 στηρίζουμε άμα λάχει yolo" γιατί Άδωνις είσαι.
@Ταλιβαν καταλαβαίνεις ότι από την παραπάνω παράγραφο μέχρι το "υποχρεωτική θητεία στα 18 για όλους και 14μηνο πατόψαρα!!!11" υπάρχει κάποια απόσταση, έτσι?