Είσαι στη μπέτα ρε περίεργε;
Μπες να μου κάνεις τον Μedic όσο σκάνε δίπλα μου οβίδες και γκρεμίζονται δάση/κτίρια/noobs.
Printable View
Είσαι στη μπέτα ρε περίεργε;
Μπες να μου κάνεις τον Μedic όσο σκάνε δίπλα μου οβίδες και γκρεμίζονται δάση/κτίρια/noobs.
ps3 :(
Πφφτ φλώροι με gamepads. Αν και τουλάχιστον εσύ δε θα έχεις τις χαζομάρες στο χειρισμό του PC που πρέπει να έκαναν κάποια απλή μεταφορά από analog controls.
Σκατά στις consoles που μας γαμάνε ξανά τα παιχνίδια :!:
εδιτ: Πρόσεχε τους γυάλινους φωταγωγούς. Βρήκα έναν σε μια ταράτσα και έπεσα μέσα σαν άλλος νίντζα που πλησιάζει το στόχο του για να ανακαλύψω πως είμαι σε ένα δωμάτιο που σε χωρίζει μόνο ένα παράθυρο από το M-COM station αλλά δε χωράς να περάσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό δεν έχει και πόρτα, δηλαδή βλέπεις που βλέπεις το Mission objective στα 2 μέτρα, δε μπορείς να το αγγίξεις και δε μπορείς να φύγεις. Οπότε οκ μιας και δεν ανοίγουν πόρτες έπρεπε να ανατινάξω τοίχο (λογικό!) όμως είναι τόσο μικρό το δωμάτιο που πιθανότατα ανατινάζεσαι κι εσύ.
Τώρα που το σκέφτομαι δε θυμάμαι αν είχα χρησιμοποιήσει Knife, χμ.
http://art.penny-arcade.com/photos/7...65_8WQrw-L.jpg
Yeoman Chambers goes both ways
σκασμός, προσπαθώ να γλυτώσω το λόχο μου.
allods online to xete dokimasei? kaloutsiko fenetai
gia tous griniarides, nai fenetai san WoW...
Lol, den fainetai apla san to WoW, EINAI to WoW, milame stegno klepsimo sta panta...
βασικά κόλλησα, νόμιζα ότι όντως ήταν wow :)
και είναι free με micropayments? δεν το έψαξα :oops:
nai, tha xei shop kai tha ta skas ekei, akoma den to xoun ftiaksei einai close beta to paixnidaki, alla gia "free" MMO me xei entupwsiasei.
Εμετός.
ότι είπε ο από πάνω.
έχει συμβεί το εξής εκπληκτικό: δεν έχει ήχο το ιντερνετ. έβλεπα κάτι ονλαιν, άνοιξα κατά τη διάρκεια τον εκτυπωτή και τσουφ πάει ο ήχος. online radio και πράγματα από το σκληρό ακούγονται κανονικά. αλλά όχι ταινίες σε google, seires.gr, youtube και τετοια. με firefox μπαινω
εχει πεθάνει το flash? σε τι λειτουργικο εισαι?
ubuntu. πριν λειτουργησε παλι, παιζει να ξαναπεθανει ομως
λατρευω το πισι μου, καθε μερα μια νέα περιτπέτεια
διαβαζω οτι το bioshock 2 ειναι το 1 ελαχιστα αλλαγμενο κτλ.το επαιξε κανεις;