συγνωμη που σπαω το εμπαρκο μου και χαλαω την χρυσαφενια καποιων αλλα θελω να πω κατι πανω στα οσα ειπωθηκαν απο τον φρηκμπρο στο ''διοδια'' θρεντ (τα εχουμε πει και στο φουμπου απλα θελω να επεκταθω)
το attention whore και το ατυχες παραδειγμα με τον Hunter το παραβλεπομαι εξαλλου ο καλος μας φρηκ εχει πει οτι με την πρεζα δεν βλεπεις παραισθησεις<---δειγμα Φωσκολοποιημενου νεου? ισως
αυτο το οποιο ομως καιει ειναι η υστατη στιγμη ενως ανθρωπου (στην τελικη) και η διαχειρηση της (!!!!!)
εμενα με πειραξε, με πειραξε παααρα πολυ το ''συγκρισιμο'' που εβαλε ο φρηκ...με πειραξε γιατι δυστυχως το ειδα να το σχολιαζουν οταν πηγα να παρω γαλα
οπως σε ειπα φρηκ (και γενικα) το θεμα μας δεν ειναι τα φραγκα αλλα η ανθρωπινη αξιοπρεπεα...η αξιοπρεπεια ειναι ενα ωραιο πραμα, ενα καυσιμο γαμηστερο, ποτιζεται και ποτιζει πραματα και ζωες
γενικα ειναι καυσιμο
οταν η αξιοπρεπεια χανεται ξερεις τι γινεται? σβηνεις οπως μια μηχανη ανευ βεντζινας
ο ανθρωπος πιανεται απο πεντε δεκα πραματα, στοιχειωδη απο την φυση του
αγαπη/πιστη, ελπιδα και κατι αλλα αντιρομαντικα...αμα του τα γαμησεις αυτα τελειωσε
ειχα την τυχη να βιωσω 7-8 αυτοκτονιες απο ''κοντα'' και ολες ειχαν την πλακα τους
γιατι πχ ο ενας τιναξε τα μυαλα του στον αερα οταν εμαθε οτι ειχε καρκινο (και δεν περιμενε να μαθει οτι ειναι θεραπευσιμος)
ο αλλος ηπιε φυτοφαρμακο γιατι δεν τον μιλουσαν οι φιλοι του...ο αλλος κρεμαστικε γιατι η γκομενα του που δεν ηταν πια γκομενα του γαμιοταν με αλονα (!!!!)
γενικα ειναι προφανως χαζο το να αφαιρεις την ζωη σου αλλα ΓΙΑ μια στιγμη...
μιλουσα σημερα με τον πατερα μου...με ελεγε με νοηματα οτι μπορουσε ο καημενος (φαρμακοποιος) οτι μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ζωη κουβαλουσε δεματα καπνο, ηταν ΧΑΜΑΛΗΣ, και τωρα του τραβαν την συνταξη στο να μην πω ενω εχει κατσει ολος ο ΔΙΑΟΛΟΣ στο σπιτι μας...ε και ΔΕ βγαινει ρε φιλε
δε βγαινει...πως το λενε...δε βγαινει
εσυ πως θα το ζουσες αυτο? με το οτι ''οι μπαρμπαδες μας περασαν χειροτερα?'' τι θα πει χειροτερα? ο πατερας μου εμεινε κωφαλαλος απο την ανεχεια την μεταπολεμικια και με λεει οτι ΤΩΡΑ ειναι τα χειροτερα
μπορεις να μπεις στο τριπ να δεις την ζως σου 50 χρονια μπροστα? να σε σβηνουν τοσ χρονια δουλειας?
σορρυ ηπια οποτε...