Το κλεισα το σπιτάκι στην Επτανήσου, παιδιά! Δε μου λέτε, έχουμε κάνα παλικάρι με φορτηγάκι να με βοηθήσει να μεταφέρουμε ένα ψυγείο? Θέλω να φέρω και κάτι πράγματα από το Δήλεσι, αν μπορεί να βοηθήσει κάνας χριστιανός, στείλτε πιεμ πληζ.
Printable View
Το κλεισα το σπιτάκι στην Επτανήσου, παιδιά! Δε μου λέτε, έχουμε κάνα παλικάρι με φορτηγάκι να με βοηθήσει να μεταφέρουμε ένα ψυγείο? Θέλω να φέρω και κάτι πράγματα από το Δήλεσι, αν μπορεί να βοηθήσει κάνας χριστιανός, στείλτε πιεμ πληζ.
Βρήκες σπίτι, θες να βρεις και άντρα αμέσως; Ταχτοποιήσου πρώτα, και μετά.
λολ τι θυμάσαι ρε φίλε
ωραίος
τι λες, μωρέ; εμείς ακόμα παίζουμε μονόπολυ ΜΕ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ!
θέλω να βρω διάφανη αυτοκόλλητη μεμβράνη σε Α4 που να εκτυπώνεται σε Inkjet εκτυπωτή και
να είναι οσο πιο λεπτή γίνεται. (π.χ. βρίσκω 0,05mm, που νομίζω μου κάνει)
Έχει κανείς δοκιμάσει κάτι τέτοιο ποτέ; Βρίσκω διάφορα σε site και υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά ρωτάω
μπας και έχει κανείς εμπειρία ή έχει κάτι να προτείνει.
ηρθε η στιγμη να αλλαξω μπαταρια αυτοκινητου
πειτε λιγο τι πρεπει να ξερω απο τεχνικης και οικονομικη πλευρας για να κανω καλή έρευνα αγοράς και παζαρια.
peugeot 206, 1.4cc, 2002 το μονδελο
:-)
κανα 50+ υπολογιζε. για να παρεις μια που δε θα την αλλαξεις σε 2 χρονια
σας ευχαριστω συντροφια
Ο τυπικός χρόνος ζωής μια μπαταρίας μολύβδου είναι 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής της.
Υπάρχουν αποκλίσεις και προς τα πάνω και προς τα κάτω.
Αν μια μπαταρία είναι σόι θα πρέπει να σε πάει άνετα 3+ χρόνια για να μην πω 4+
Απλά θα πρέπει να μην έχει μείνει πολύ καιρό στο ράφι και να φορτίζεται σωστά.
αν μένεις Αθήνα έχει ένα καλό μαγαζί με μεγάλη ποικιλία και άτομα που ξέρουν http://www.automotobatteries.gr Δεν κάνω διαφήμιση απλά έχω αλλάξει σε δύο αυτοκίνητα σαυτους και είναι μια χαρά και ελεγμενες.
ευχαριστω ουρλικ αλλα ειμαι σαλουνικ :)
Τεεεεεεεεεελικα πηρα 55αρα στα 50 ευρω μαρκα Fiam
{δεν εχω ιδεα τι πηρα}
Χυτό δάπεδο. Πατητό τσιμεντοκονίαμα.
Τέσσερις λέξεις που τα κατάφερναν μέχρι τώρα να αποδράσουν από αυτό το υπέροχο ποιητικό ταξίδι των έντεκα και πλέον χρόνων του αγαπημένου μας φόρο. Έστεκαν στη δίνη του χρόνου περιμένοντας καρτερικά κάποιος να τις χρησιμοποιήσει, να τους δώσει υπόσταση, στέγη και στοργή. Εγώ θα είμαι αυτός.
Λοιπόν, η φάση είναι ότι θέλω να καλύψω ένα άθλιο μωσαικό (50τμ, εσωτερικός χώρος) με τον πιο φτηνό και DIY τρόπο, όσο πιο industrial τόσο το καλύτερο. Έχει νόημα να ψαχτώ με τα έτοιμα πατητά τσιμεντοκονιάματα της DUROSTICK™ ή να καταλήξω σε τίποτα βινύλια/laminate/ψεύτικα δάπεδα; Υπάρχει γνώση; Βοηθήστε.